Julklappsinhandling

Ja, det är var jag har ägnat dagen åt. Nu är det till familjen klar iaf! :) Känns skönt. Så är bara några personer kvar.. måste tänka ut vad jag ska köpa till de! Så blir det nog inhandling till de på onsdag kanske... Har även växlat pengar idag till Amerikanska dollar! :). Iiihhh!!!! Det närmar sig!! :D

Hoppade av hos pappa och åt där :). Sen åkte Emelie och jag hem till mamma. Hjälpte Emelie med läxan och sen bakade vi pepparkakor!! :) Mysigt värre ;)

Imorgon ska jag nog slå in mina julklappar och göra lite fina julkort till de, pysseldag! Ska nog gå upp till mormor och morfar med :).


Det är väldigt mycket som rör sig i mitt huvud just nu. Mycket att tänka på och mycket att gå igenom.. men det ska nog gå vägen det här! Blir nog bra tillslut!


Dagar kvar: 10


Kommentarer
Milla

Fan vad skönt att vara klar med julklappar, en del iaf :) Aaaw vad mysigt med en pysseldag! Det var länge sedan man hade något sånt ;/ Självklart kommer allt gå bra vännen! Som vi "alltid" sagt "det löser sig" ;) <3

2008-12-09 @ 17:42:43
URL: http://milla.blogg.se/
Sofie

Jaa, känns jätteskönt! Men va ju så illa tvungen att få klar de för åker ju snart.. Hahaha!!! Ja, eller hur som vi "alltid" har sagt ;). Men det ska gå bra, så är det bara :)

2008-12-09 @ 23:50:19
URL: http://sofiieblom.blogg.se/
Milla

Haha att jag skämmer ut mig för en person.. vaktmästaren eller j.l ? ;););)

2008-12-10 @ 08:05:31
URL: http://milla.blogg.se/
agge

Nej vad roligt! Ja men då kommer vi ju att läsa tillsammans om jag kommer in. Jag tänkte börja med att läsa första terminen på sjuksköterskeutbildningen som fristående kurser och sen får jag se hur jag tycker det är och om jag är sugen på att fortsätta. :) allt bra med dej?

2008-12-10 @ 20:18:23
URL: http://angiieee.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sofie

Tillsammans är man mindre ensam

RSS 2.0