Måndag

Vilken jäkla dag! Känns ganska så bortkastad.. Två föreläsningar som nog var bland de mest tråkigaste jag har lyssnat på!! Angela och jag satt och peta bort vårt nagellack, bara för att fördriva tiden med nått :P

Men dagen igår var desto roligare :). Åkte skoter och grillade korv med tjejerna :). Mysigt och kallt :P

Ska alldeles strax börja med maten, sen disk och ikväll blir det plugg!! Jippii vilken rolig kväll!

Imorgon blir det iaf lite läkemedelsberäkningsplugg och sen en fika på stan med mina kära klasskamrater :)

Ett år har gått...

... sen jag började plugga på universitetet. Två år kvar då ;).

Hade kursintro igår och vi går nu in i Termin 3, terminen som alla pratat om, terminen som säg vara den mest tuffa på hela utbildningen!!!! Men man får väl försöka sätta upp lite små mål och börja sätta fart på engång.

Igår var det föreläsning om hudsjukdomar, ganska intressant faktiskt. Ambitiös som jag var så renskrev jag mina anteckningar igår kväll :). Idag på förmiddagen hade vi föreläsning om nutrition, ganska så intressant det med. Mycket känner man igen från T1 och T2 känns bra :P. Tänkte vara lika ambitiös när jag kom hem och renskriva och läsa i böckerna om det.. började litegrann med sen fick jag så ont i huvudet.... Ska ta lite nya tag efter maten.

Ja, inte så intressant inlägg direkt...

Återkommer väl när jag har något intressant att berätta ;)

Fredag!

Länge sen igen. Sen sist har jag bland annat: varit på julshow, jobbat på två gånger hockeyn = liiten inkomst, fikat med Johanna, Sofia, Ida-Marie och Ottilia, ätit kinamat hos Sandra med Matilda och Angela, fikat med Elin, haft en mysig jul med familj och släkt, en galen "förfest" här hemma med Milla och Lina på juldagen och sedan stads, skrivit klar rapport med Sandra, tagit mig ett liitet jullov och försökt att samlat energi igen, birsta med Ida och Stina och såg Erik och Calle, varit hos mormor och morfar och blivit bjuden på både gofika och gomat, nyårsmiddag här hemma med Ida-Marie, Johanna, Linn och Louisa sen party och raketer inne i stan, varit på promenader med Anne.

Ja, det var typ det. En liten resumé (Milla, ett nytt ord!? ;)) för dem som är intresserad ;).

Nu måste jag verkligen ta ett ryck med den där diskussionen som jag skjuter upp hela tiden. Även förbereda inför opponeringen..
Ikväll ska vi på laserhallen, Sofia, Johanna och jag och lite folk :)

I helgen blir det en sväng upp till Bjärme och sen får vi se vad som händer!

Ja, skriva diskussion var det!

Sofie

Tillsammans är man mindre ensam

RSS 2.0