120728

Här är det tomt. Men jag hinner verkligen inte med mig. Jobbar mycket och när jag väl är ledig passar jag på att njuta av det fina vädret som äntligen kommit hit till Halmstad! Ni får ha överseende med det. Lovar att återkomma när tid finns...

120714

Dags för en liten uppdatering igen. Inte för att det har hänt så mycket sedan sist men ändå. Har ägnat mer tid på jobbet än vad jag gjort "hemma". Det har regnat nästan konstant så jag har verkligen fått användning utav mitt fina rosa regnställ som jag köpt ;). Ena kvällen var det fin väder så då var jag ut och gick på en promenad, gäller att passa på. Milla, jag vet att jag lovade att lägga upp några bilder men har inte med mig kabeln så jag kan föra över bilderna till datorn. Får lägga upp några på fb vid tillfälle.
Ja annars har det varit väldigt upp och ner. Blir så irriterad på mig själv att jobbet får ta sån energi utav mig. Jag tänker på det när jag kommer hem, kan vakna på nätterna och även när jag är ledig går jag runt och analyserar på grejer! Vad är det för fel, ska det vara så svårt att slappna av. Det är tur sånna gånger att man har vänner och familj hemma som ställer upp och lyssnar och kommer med kloka ord. Vad skulle jag göra utan er! <3
Annars har jag lite saker att se framemot, om en vecka kommer mamma och Hasse ner och hälsar på och jag får rå om dem en hel helg! Som jag längtar :).
Jobbar ikväll och imorgon på dagen. Sen är jag ledig på måndag. Ska ta och dricka upp mitt kaffe sen är väl det dags att göra sig klar för jobbet...

120701

Är så himla dålig på att uppdatera. Men har faktiskt haft fullt upp den senaste tiden. På midsommarafton tog jag tåget upp till Göteborg. Tänk att det bara ta en dryga timme dit, underbart! Mötte upp pappa och Emelie på centralstationen. Åh vad härligt det var att se de igen! Checkade in på hotellet och sen begav vi oss in till stan och sökte upp en restaurang. Åt god mat och njöt av umgänget. Dagen där på startades med en god hotellfrukost och sen var det dags att göra sig iordning för bröllop. Har inte varit på bröllop sen jag var liten så hade verkligen sett framemot det. Tog pendeln dit tillställningen skulle vara. Möttes upp av de två brudgummarna! Sen trillade det in folk eftersom. Härligt att få träffa lite släktingar, är så sällan vi träffas allihopa. Och vi hade himla tur med vädret, väderprognosen visade på regn hela dagen men det blev faktiskt sol! Vigseln höll till utomhus vid midsommarstången. Sen blev det mingel och efter det var det dags för middag. Sjukt god mat och många roliga tal. Kvällen avrundades med bröllopstårta och dans. Sen tog vi en taxi hem till hotellet.
Dagen där på började också med god hotellfrukost och sen var det dags för några timmar på stan. Fick med mig några påsar hem. Vi tog en kaffe på Starbucks innan vi satte oss på tåget ner hit till Halmstad igen. I måndags var jag ledig så då trotsade vi vädret och gick in till stan. Lite mer shopping och en fika på ett fint café. Sen jobbade jag resten utav dagarana som de var här.. Men hade några kvällar som vi var ute och promenerade och spelade spel. Sen bara umgicks framför tvn. I fredags morse sa jag hejdå till de innan det var dags att bege sig till jobbet. Sen när jag kom hem blev det rätt tomt.. Man anpassar sig fort att ha folk omkring sig. Hade en liten down kväll då allt kändes skit och en himla hemlängtan. Den botade jag igår då jag surrade med både Sandra och mamma och Hasse.
Jobbet har känts sådär nu några dagar. Har varit sjukt mycket att göra så man knappt har hunnit med sig. Skulle egentligen haft sista inskolningsdagen i fredags. Men får en till imorgon kväll då jag egentligen skulle varit ledig. Men känns bra att går kväll imorgon sen börjar jag jobba själv på tisdag morgon. Kommer nu de kommande två veckorna jobba alla dagar utom två så kan dröja innan jag uppdaterar igen.
Ska försöka ta tillvara lite mer på de studer jag är ledig, för det är ändå sommar och det är det här jag har längtat efter!
Bilder från Emelies kamera

Sofie

Tillsammans är man mindre ensam

RSS 2.0