120322

Uppsatsen är godkänd (ska bara fixa lite kompletteringar sen så) :D. Nu är vi "ledig" några dagar vilket är hur skönt som helst! Borde väl börja plugga på sluttentan men har bestämt att jag måste få vara lite ledig från plugget några dagar. Har städat och rensat massa papper och böcker. Sånt nödvändigt men som måste göras ibland.
Har hunnit med två fikadejter också, först med Johanna som var hemma på en snabbvisit och sen Sandra. Går fort att prata bort två timmar bara sådär ;)
Imorgon ska jag hälsa på mormor och morfar och sen i helgen blir det nog rätt lugnt skulle jag tro. Pyssla på lite och förbereda inför komma skall, kursintro till praktik kursen och katastrofövningar till veckan. Sen ännu nästa vecka börjar 8 veckors praktik, ska bli roligt och göra något praktiskt efter en lång tid med tentor och uppsats. Men samtidigt ganska läskigt med tanke på att det är det sista vi gör i skolan, sen står man där på egna ben. Hjälp!!
Och som jag skrev på fb, saker och ting börja falla på sin plats så det känns skönt :)

110317

Efter många månaders velande fram och tillbaka så slog jag äntligen till! Den är så fin :)
Nu försöker jag lära mig hur allt fungerar, haha den första appen jag ladda ner var Wordfeud och den andra facebook appen. Ska försöka hitta ett skydd till den så jag håller den ifrån repor och dyligt, ska kika runt lite på internet för de hade nästan inga på affärerna.
Nu ska jag ta och äta middag sen tror jag att jag ska ta mig ett bad. Ta-hand-om-mig-själv-tid vilket jag känner att jag behöver!

120311

Det har börjat bli en vana nu att skriva veckoinlägg på söndagarna. Veckorna flyger verkligen förbi!
Veckan som gått har det sista plugget på c-uppsatsen gjorts, nu är man bra less på den. Sista genomläsningen blir imorgon innan vi skickar in den. I veckan fick jag äntligen en positivt besked, jag klarade popen :D. Fantastiskt skönt!  Nu är jag med i matchen igen och får gå ut på sista praktiken :). Och ett steg närmare en spännande sommar.
Har hunnit med lite grejer utanför plugget i veckan ockå. Blivit bjuden på fika hos Elina, varit och simmat med Elin och helgen inleddes med en birsta sväng med Elina :). Jag har länge varit ute efter en jeansjacka i kortare modell och nu hittade jag en. Ett par röda byxor och en blommig kortare byxdress fick även följa med hem. Strosade runt lita och käkade middag på donken. Elina hittade även en mycket fin skinnjacka. Trevlig em/kväll som vi verkligen får göra om!
Igår åkte vi upp till Bjärme där det anordnades angeltävling i grannbyn. Var ute hela dagen och grillade gorv och bara njöt av det fina vädret. På kvällen hade vi bokat bastun och senare på kvällen kollade vi naturligtvis på melodifestivalen. Äntligen vann rätt låt!!
Idag har jag pluggat och om en stund ska vi åka till mormor och morfar som bjuder på middag, det tackar man ju inte nej till. Imorgon efter skolan ska jag möta upp min fina pluggrupp för en fika och fira att vi är grymt duktiga ;)
Annars har jag inte så mycket planerat i veckan, vilket faktiskt känns skönt.

120304

Mars månad, välkommen!
Den gångna veckan har nästan bara bestått utav plugg. Vi har nog suttit på skolan till halv fem varje dag. Men vi bestämde oss för att ge allt nu den sista tiden så vi kan examinera v.12. Träffades till och med igår på skolan och fixade lite med uppsatsen. Bara för att vi var så duktiga att åka in på skolan en lördag unnade vi oss pizza till lunch ;)
I fredagskväll var mamma och jag på birsta och strosade runt, blev ett par skor, ett linne och ett nagellack rikare. Sen åkte vi upp till mormor och morfar och fikade och kikade på tv. Igår kväll tog jag det bara lugnt hemma framför melodifestivalen. Idag har mamma och jag kollat på vasaloppet, varit ute på en promenad, åkt och hämtat Fredrik och sen åkte vi ut till birsta en sväng igen för Fredrik skulle fixa nått med hans mobil. När vi skulle gå så hörde vi att de ropade ut att Andreas Johnsson skulle uppträda så vi stannade kvar och lyssnade på han. Tycker om hans låtar och han verkar vara en fin människa :). Synd han inte gick vidare igår...
I veckan fick jag besök av min fina vän Elin, fick en mycket fin ram och vi surrade, fikade och kikade på tv. Vi har bestämt, om vi får ihop tiden, att åka och simma någon kväll i veckan. Det vore skönt!
Nu ska vi snart fixa ihop tacos och sen ska jag åka och skjutsa Fredrik till tåget. Ikväll blir det bara lugnt för att ladda upp till sista veckan med c-uppsatsen. Shit den ska snart in!! Det är nu det har börja blivit roligt att skriva. Imorgon ska vi fixa det sista i bakgrunden och sen blir det diskussion och metoddiskussion för hela slanten!

Sofie

Tillsammans är man mindre ensam

RSS 2.0