Systers födelsedag

Måste tillägna ett inlägg till min käre lillasyster som fyller år idag. 14 år blir hon och en riktig fjortis ;). Min familj är nere i Rättvik så de har någ fira henne hela dagen. Vi får fira henne när hon kommer hem!

Ledig :)

Jobbade sista jobbdagen för den här perioden idag. Så nu är jag ledig tills på onsdag (kom precis på att jag skrev det i förra inlägget, men upprepningar är bra ;)).

Ha varit så sjukt varmt inne i fabriken! Men det var en gubbe som gick och delade ut glass, det uppskattades :). Jag skyndade mig hem för att ta tillvara på solen. Satte mig ite i solstolen och bara njöt av solen, och hoppades på att få lite mer färg på korppen. Spenien färgen är som borta för länge sen :/. Sen ha jag tvättat lite och så. Och ätit mat uppe hos mormor och morfar :). Gott!

Imorgon bär vi av upp till Johannas stuga, Johanna, Ottilia Sofia och jag :). Vi åker vid två och handlar och sen ska vi hämta upp Ottilia när hon slutar jobba. Snälla väder gudarna kan vi få bra väder i helgen också!!?

Jag ha inte börjat packa än, men det är väl inte så mycket som man behöver egentligen, så det går nog fort ;). Städa måste jag göra också tills mamma och resten kommer hem och det är bara ikväll och imorgon kvar för de kommer ju hem på lördag. Jag tror jag packar färdigt ikväll och sen kliver jag upp lite tidigare imorgon och städar då.

Hoppas ni får en bra helg, för det ska vi ha ;)

Onsdag käll

Ha bott hos pappa några dagar för jag är för feg för att sova själv hemma i ett stort hus :P haha. Jag har unnit med ganska mycket ändå, umgåtts med han och sen ha jag träffat Sandra en sväng. Vi åt mjukglass på Kovlandskiosken, som vanligt ;). Såå jäkla gott :). Igår efter jobbet åkte jag till Bergsåker och lämnade tillbaka Bettys skor :). Sen åkte jag tillbaka till jobbet igen och parkarede bilen. Lina och Tessan kom sedan och hämtade upp mig. De hade handlat mat och grejer. Vi åkte nämligen ut till Idas stuga och badade i havet och grillade sedan. As mysig liten impulsgrej :). Vi satt ute länge och pratade, skrattade, knäppte asfula bilder ;) hehe. Och hoppade studsmatta!! Jätterolig (Lina, observera att jag inte särskrev ordet ;) haha)  eftermiddag/kväll :). Nu är det mindre än 2 veckor innan Ida åker. Åh, herre gud hur ska jag klara detta!! Det är ju frågan.

Idag ha jag ätit middag hos mormor och morfar :). Mysigt! Nu funderar jag på att ta en promenad men jag vet inte om jag orkar. Lär ju sluta med att jag lägger mig vid teven och halvsover.. Och sen ska jag gå och lägga mig tidigt. Ha varit lite lite sömn de senaste dagarna.

Imorgon jobbar jag, 7-14 sen ledig enda till onsdag nästa vecka :) As skönt :).Längtar verkligen till helgen, fan vad roligt vi ska ha det :)

Helgen

Helgen har varit fantastiskt rolig :) Va fan länge sen jag har haft en sn bra helg. Kan ju bero på att jag har jobbat många helger men ändå ;). I Fredags morse gick jag av klockan 07 och sen sov jag typ fyra timmar för att åka ner till Kovland för att klippa mig :) Änrligen, hon tunnade ur det jätte mycket vilkt är enorm skönt :). Sen gjorde jag mig iodning och for till älsklings Ida och hennes kompisar. Va hos henne först och sedan begav vi oss ner till stan. Vi kom in på Primero efter Idas kontakter ;. Va rikigt rolig kväll faktiskt :). Sen sov jag hos Ida, kom väl hem vid fyra kanske och vaknade vid elva. Snäll som Ida är så skjutsade hon hem mig :).

På lördagen på dagen så va jag mest ute och tog till vara på solen :) sen var dte bara att göra sig iodning för nästa partaj. Skulle nmligen på 20 årsfest med Ida och Milla sen kom även Tessan :). Täffade sedan Tessans kusin och lite andra och vi for in till stan :). Denna kväll begav vi oss till BK först. Och påväg dit så hade jag på mig Idas skor som var lite förstora. Då kommer det en killa bekifrån och kliver på skon och jag går framåt så skon gick sönder. Jaha, tänkte jag hur gör jag nu. Som räddare i nöden så kommer Betty precis och hon hade tur som var med sig ett ar extra skor, och vi har samma storlek ;). Tack så jätte mycket Betty! :). Så jag ska lämna tillbaka de till veckan.  en gick vi till BK och gick på toa, hehe. Jag träffade Ottilia och Sofia alldeles utanför, och de var väldigt glda, haha de är så söta mina lilla vänner ;). Efter ett tag såg jag Ida-Marie och d gick jag ut och pratade med henne :). Sen kom resten av mina komisar och vi kom in på O learys (eller hur det stavas) när jag precis hade betalat så ser jag in mrbror i kön n :) Åh, han r så söt han min morbror i kostym och allt ;). Vi var väl där ett tag sen for vi bort på Max och de andra åt men jag var fortfarande proppmätt ;). Sen kom min kära bror och hämtae mig.

Som sagt det har inte blivit s mycket vila den här ledigheten men va fan, jag har fått umgås med mina otriligt underbara vänner :). Två av de åker ju till USA om 2 resp. lite drygt en månad. Gud vad jag kommer sakna de, men vi knäppte lite kort i går som jag ska kolla på när jag saknar de som mest. Vilket är varje dag!! Men vi får väl hoppas att Millas och mina planer går att genomföra :) hihi.

Nu måste jag gå och lägga mig, börjar kl. 07 imorgon och jobbar till 14 det gör jag Måndag till Torsdag, ganska bra pass ändå :) Sen til helgen väntar Högakusten med "gammelgänget" :) Läängtar! :)

God natt alla.

Nu var det slut på det roliga... för ett tag

Nu var et slut på min lilla ledighet ett tag. Börjar jobba nu kl 14 och slutar 22 ikväll. Jobbar likadant imorgon. Och på onsdag och torsdag jobbar jag 22-07. Aja, det går nog bra. Fast det som inte är bra är att jag ha ganska ont i halsen och i typ hela kroppen. Men vad ska man göra åt det, finns liksom inte så mycket, är väl bara att bita ihop!!

Nu ska jag duscha och senbege mig till jobbet.

Ha en fortsatt bra dag (eller dagar för jag tror inte jag kommer uppdatera nå mer innan jag blir ledig igen...)

Fredrik och jag

Tänkte bara visa några bilder som mammas kompis dotter knäppte på oss innan studenten.















Jag lever..

.. Vill bara försäkra er om det. Här har det varit ganska dött från min sida den senaste tiden. Men jag kan bara säga att mitt liv den senaste tiden ha verkligen bara bestått av: Jobb, jobba, jobba, soova, soova soova. Så det har inte funnits någon tid kvar till något annat. Men jag tänkte jag ska väl sammanfatta de senaste veckorna ganska kortfattat och de jag kommer igåh, för det har väl inte hänt så jäkla mycket fast på ett sätt har det tydligen det.

* Jag har varit i Gnarp på bilträff med morbröderna och kusinerna. En ganska spontan grjej som blev helt okej faktiskt :)
* Sen har jag lunchat med Ida-Marie, satt på Charm och pratade om allt. Var verkligen trevligt :)
* Pappa, Emelie och jag har varit på en tripp till Sthlm. Vi bara gick runt på stan och shoppade lite och gick på Grönan en sväng ;)
* Efter att jag hade jobbat ett tolvtimmars pass och slutade kl 19 så bytte jag om på jobbet och sen for jag till Bergsåker till Sofia och Ottilia och de hade gjort as god rabarberpaj :), sen åt vi den såg på film och pratade en massa :) iktigt mysigt :)
* Sen har jag varit på 18årskalas, Elin fyllde nämligen år :D. Var och åt tårta och smörgåstårta. Min lilla vän har blivit så stor hon med ;) <3
* Jag har varit på stan och fikat med mina älskade (föredetta) klasskompisar, Tessan, Lina, Ida och Milla och även stina var med :). As mysigt och så roligt att träffa de igen :). Sen var Lina, Ida och jag på bio :). Såg Mamma Mia, as rolig film ;)
* Sen har jag fått lite vuxen poäng, jag har varit ut med jobbet ;). ehhe.. Eller rättare sagt vi var uppe hos Mathias och grillade med vå jobbar polare, Peter och Alex :). As sköna killar :)
* Sen igår var jag på 20 årsfest, en granne hade fyllt år, det var trevligt.

Ja, det var väl så jag får sammanfatta det. Mellan allt det där ha jag jobbat som en tok och sovit aldeles för lite.. men som sagt jag lever.

Nu ska jag fika och sen får jag se vad som händer.

Sofie

Tillsammans är man mindre ensam

RSS 2.0