Första pluggfria helgen på ett bra tag, vilket ha varit skönt!

Fradags: Hade jag tenta och det kändes, hör eller häpna, bra! Har aldrig gjort det förut.. Vet liksom inte ifall det är bra eller dåligt :P. Men jag blir rikigt besviken ifall jag inte klarar det. Nu är det bara en lång väntan tills vi får reda på resultatet. Även att denna tenta ska vara en av utbildningens svåraste tenta.. Och jag var klar på drygt två timmar :P.

I fredags kväll så åkte jag till Matilda vid typ halv sex. Där var även Rebecka och Angela :). Rikigt trevliga människor :). Vi drack lite vin och pratade allmänt sådär ;). Gick in mot stan och mötte upp Sandra, gick till 7 kryddor där vi hade beställt bord kl sju. Åt rikigt god mat! Satt där och åt och pratade i 3 timmar!! Vart tog tiden vägen liksom ;). Men rikigt trevligt sällskap :).
Senare gick vi tillbaka till matilda (Sandra och Rebecka gick hem till sig). Så var Angela, Matilda och jag kvar. Surrade lite till och lyssnade på musik typ :P. Följde sedan med Angela till bussen, och då springer det en grävling över vägen!! Hiva, tycker de är så obehagliga... Sen gick Matilda och jag tillbaka till henne igen så jag kune fördriva tiden tills nattbussen gick hem. Vi drack te och halvsov framför teven :P.
Mycket trevlig kväll, att får göra något annat än bara sitta bladn dessa böcer :P

Igår: På dagen städade vi och packade lite till :P Tar fan aldrig slut! Sen på kvällen var vi uppe hos Mathias och firade han :).

Idag: Ha jag storstädat i badrummet uppe! Herre gud vilket göra alltså! Men fint blev det :).

Nu är det absolut inte många dagar kvar. På Onsdag flyttar vi in i lägenheten. Alltså bara 3 nätter kvar i mitt älskade rum! Känns lite konstigt sådär, men tror det blir bra tillslut.

Imorgon är det ingen skola, vilket är skönt. Så mamma och jag ska uträtta lite ärenden och så. Sen på tisdag börjar nästa kurs: Farmakologi, Mickrobiologi, Läkemedelsberäkning! Huva, tror det blir en tuff kurs. Men ska fasiken klara det!

Nu är det snart mat, ha en fortsatt bra söndag!


Åh, vill bara säga det, jag saknar verkligen minna vänner. Och då menar jag ALLA!! Men tiden räcker inte till för mig, det blir bättre jag lovar och då jäklar ;). Hoppas ni förstår!

Tjejen som inte har något socialt liv för fem öre...

... det är jag det!! Och det har gjort att jag levt bland mina böcker, gamla tentor och anteckingar den senaste veckan! + allt med flytten, det blir inte mycket tid över..  Och däför inte nästan haft tid för något annat. Men ska väl offra mig lite och skriva ner några rader (vissa tjatar ju, nämner inga namn :P).

Ja, jag ha suttit och försökt printa in i min tröga hjärna det jag tror kommer på tentan imorgon... Vissa dagar har det känns bra, och som jag kan det någolunda bra. Men idag ha det inte känns som jag kan någonting, frustrerande!! För något måste ju ha fastna efter alla dessa timmar man har suttit med det där.. Annars är det ju nå fel! Jag ber till gudarna att detta ska gå vägen, orkar inte en omtenta!!

Imorgon kväll ska jag ut med några i klassen och äta. Vi ska prata om allt utom skolan och plugg och somsagt fira att tentan är över!! ;). Ser jag framemot :).

Nu ska jag ta och plocka ur tvättmaskinen, sen duscha och tillsist läsa igenom allt en absolut sista gång innan jag lägger mig!! Så får det bli. Och hoppas på det bästa, det får bära eller brista ;)

Hoppas ni är nöjd ;)


Om en vecka bor vi i den nya lägenheten, ahhh!! Spännande! ;)


Wiihhooo!!!! :)

Jaaaaaaa!!!!!!! JAG KLARADE TENTAN!! :D. Var sjukt nervös innan jag skulle gå och hämta ut den. För som sagt visste absolut inte hur det skulle gått. Sen skakade jag typ i hela kroppen och Irene sa till mig att det var ingen idé för mig att vara nervös, jag skulle kolla på resultatet och njuta ;). Jag fick iofs D, men ändå! Är jag väldigt nöjd över, med tanke på att det absolut inte kändes nå bra när jag gick därifrån efter jag skrivit den.
Sen när jag kom ut igen till Jessica och Madde så fällde jag en liten glädjetår! Kändes bara som luften for ur mig. Och första tentan av alla, vill man ju helst inte kugga på. Nä, är så glad och stolt över mig själv :). Det här lever jag länge på!

Och våren verkar vara påväg också, äntligen får man väl säga!! Snart är snön bort, hoppas jag :).

Nu ska jag återgå till pluggandet inför nästa tenta... inte länge kvar nu.

Slutspelat och slutjobbat!!

Nu är det slutspelat för Timrås del :(.. förlorade med 4-2 mot HV nu ikväll!! Inte bra alltså. Men men, det förståd väl nästan alla att de inte hade så stor chans att vinna den här matchen.. Fast de har ju ändå haft ledningen i matcher, så helt dålig är de inte ;).

Ja, med tanke på att Timrå åkt ut så blir det inge mer jobb för min del i kiosken där heller.. Känns lite trist. Med tanke på att vi har haft så himla trevligt vi som jobbat i samma kiosk! Ha trivts väldigt bra med dem, så det kommer jag verkligen att sakna!!

Ha suttit och försökt förstå matspjälkningen ikväll också.. vilket inte ha gått så bra.. Det är sjukt mycket som man ska kunna till tentan. Ja jag säg då det, om jag klarar den här tentan så blir jag väldigt glad, men känns tveksamt i nuläget iaf...

Appropå tenta, så får vi reda på förra tentan imorgon.. vet inte om jag vill! Eller jo det vill jag, men jag har ingen som heslt aning om vad det kommer att stå för betyg.. Kan lika gärna gått åt pipsvängen, eller så ha jag klarat det. Hoppas på det senare alternativet!

Nä, nu blev det mycket negativt här.. ska ta och dricka en kopp te sen gå och lägga mig och ladda för en ny dag.

God natt!

Åh, mina älskade vänner :) <3

Sitter och pratar med allihopa på skype nu, Lina, Milla, Ida och Tessan :). Och gud vad jag saknar alla! Helt sjukt! Får ännu mer längtan efter alla nu. Och tänker tillbaka till gymnasietiden, allt är precis som vanligt fast två av oss är i Sverige, en i Norge och två i USA. Ja, allt som vanligt såhär ser samtalet ut:

Lina och Tessan babblar på som vanligt ;). Ida lika virrig som vanligt "Varför står det Host på dig Tessan!?" hahaha!! ;). Och Milla och jag sitter och lyssnar :P.

   Bästa bilden på oss, tycker den är så jäkla härlig :) <3


Ja, herre gud vad jag saknar er flickor! Det går inte en enda dag utan att en tanke går till er. Hur otroligt härligt vi haft det tillsammans. Tack för att ni har gjort mina tre gymnasieår till tre av mina bästa år i mitt liv :). Längtar tills vi ses allihopa igen :D. Då jäklar hurrni ;)

Nu ska jag snart äta sen blir det en kväll framför teven :). Schöönt :)

Vilken helg!!

Denna helg har verkligen bara bestått av: rensa, slänga, packa ner saker! Det tar verkligen sin tid, och jag fattar inte hur mycket saker man verkligen samlar på sig, sjukt mycket grejer. Vi har iaf tömt hela garaget med saker igår. Så där är det väl bara lite städning innan det är klart där. Sen senare i går kväll blev Fredrik och jag bjudna på mat uppe hos Mathias och Erica :). Mycket snällt och trevligt :). Spöade även min kusin Johan på tevespel!! ;) Utan fusk, det är bra gjort :).

Idag klev jag upp vid nio, åt bara fruksot sen satte jag igång med att röja på mitt rum och sen tog vi även tag i att ta ner alla saker från vinden. Blev klar för en timme sen ungefär... så jag säger det igen, det tar verkligen TID!!! Man måste kolla på saker och bestämma om man ska ha kvar de eller ej, sen hittar jag massa saker som jag inte ens visste att jag hade :P Haha, ja grymt mycket saker som får plats på mitt lilla rum. Men nu är det rensat, blivit en stor säck med saker som ska slängas och två plastpåsar med kldäer som vi ska skicka iväg till bättrebehövande :). Känns lite bättre iaf :). Men det är ganska kaos ändå på mitt rum, är kartonger och plastpåsar överallt! Får tänka positivt, det blir bättre snart!

Nu hade jag tänkt att ta en välbehövlig dusch och sen kolla igenom lite skolgrejs, för det ha det inte blivit mycket av i helgen. Känns som skolan kommer få ta lite stryk nu några veckor :/. Inte bra, men man är ju inte mer än människa. Gäller att prioritera.

Ladda inför en ny skolvecka igen, känner på mig att denna vecka kommer bli tuff den med... kommer nya saker hela tiden som man måste oroa sig för, att man aldrig får hämta igen sig!!

Ja, dusch var det!

Nu är det över

Dessa ord som man traglat (heter det så!?:P) hela veckan inför dagens seminarium. Va ganska nervös innan, men sen när vi väl delades in två och två och jag hamnade med Angela och vi såg våra frågor så kändes det bra :). Vi kompleterade varandra väldigt bra! Så nu är det ur världen.. för ett tag iaf, kommer ju komma tillbaka. Men ha klarat två av två eximinationsseminarium, vilket jag är glad över :). Nu börjar den riktiga pluggningen inför tentan.. okej det är typ 20 dagar kvar.. men ändå, sägs att den här tentan är en av utbildningens största och svåraste tenta!!!! Känns ju genast mycket bättre, eller så inte. Aja, är bara kämpa vidare.

Ja, som ni märker så har skolan ganska stor plats i mitt liv.. är nästan bara det jag tänker på och så flytten förstås.. finns inte plats till så mycket mer. Men snart kommer allt lösa sig, man kommer få ordning lite mer i skolan och allt med flytten lugnar ner sig, då blir jag lite mer social igen. Jag lovar!! :). Tills dess få jag bara be om ursäkt för att jag är lite osocial förtillfället, men det är somsagt mycket nu! Skola, jobb och flytt.. det räcker och bli över.

Ikväll ha jag bara tagit det lugnt, kollat på teve med mamma och så. Nu ska jag nog bara läsa igenom lite bloggar sen blir det sängen. Upp i lagom tid imorgon och börja rensa och packa saker!

Godnatt

Medicinsk terminologi!

Idag ha vi haft en lång föreläsning om nervsystemet.. alltså jag förstår inte hur jag ska kunna lära mig allt det där.. Och det är liksom bara EN del av tentan. Ja, nästa tentahyssteri har redan börjat komma... Men ska försöka gör det bästa av situationen och ta en del i taget. Som Matilda föröker intala mig :P.

Ikväll ha jag pluggat medicink terminologi och latinskaord på skelettbenen... Ja, det är lika intressant som det låter :P. Jag säg då det, om jag klarar eximinationsseminariet på fredag så är jag väldigt nöjd!!

Är ganska mycket plugg nu förtillfället (eller ja, är väl som vanligt då). Så blir inte så mycket bloggande... Imorgon är det skola fram till 15.00, sen hem och plugga skelett och muskler. Torsdag är ingen skoldag, men blir att plugga det sista iaf. Och på kvällen är dte jobb på hockeyn igen, första kvartsfinalmatchen ;). Nu blir det spännande :). Och fredag är det eximinatoionsseminarium 13.15-14.45. Och efter det kanske en sväng ut till Birsta med systeryster ;). Helgen blir nog lugn fast ändå inte, börjar dra ihop sig nu.. så blir nog mycket packande och städanade här och där.

Ja, nu vet ni vilka ytternst intressanta dagar jag har framför mig ;P.

Nä, nu blir det sängen, godnatt!

Sofie

Tillsammans är man mindre ensam

RSS 2.0