Classmates


Jag och mina fina vänner. Bild från i lördags när vi åt middag hos Matilda! Mycket god mat. Blev lite vin, en massa surr och sist kåren en sväng. Det var vi värd efter allt tenta plugg :)

En måndag

Nu har vi bara en redovisning kvar som är imorgon sen en individuell granskning. Sen helt LEDIG i fem dagar helt pluggfri!! Ska bli så jäkla skönt och välbehövligt. Ha verkligen varit mycket den sista tiden. Och det har satt sina spår. Är konstant trött och orkeslös. Så får passa på att samla lite krafter sen går vi in i den sista kursen för denna termin. Sen är det sommarlov :D. Längtar som bara den!

Läkemedelstentan är gjord och den blir det nog en till omtenta på tyvärr. Man får ju bara ha två fel och jag har nog mer. Men men, sånt ska ju sitta liksom så ser det bara som en chans att lära mig så det verkligen sitter.

Medicintentan gjordes i lördags. Och den gick mycket bättre än förra gången, men tror inte det är tillräckligt... Men jag hoppas!! Annars får jag inte gå ut i praktik till hösten. Ja, sjuksköterskeutbildningen är tuff!

Snart är april månad över. Och då går vi in i en härlig månad, tycker maj har sin lilla charm :).

Nä, man kanske ska ta och göra nån nytta. Förbereda inför redovisningen och börja med granskningen kanske.

Bikini!

Har precis beställt denna från hm.com:Så fint till sommaren när man fått lite färg på kroppen :). Din favortit färg Ida ;) haha

Nu - återgå till läkemedelsplugg... Usch omtenta på lördag. Så imorgon kommer det bli till att räkna spädningar, syrgas, mmol mm för hela slanten tills jag fattar det här!!!

Vänner!

Sanna vänner har man kvar när de andra har gått
Sanna vänner kan man alltid lita på
När du kom behövde ja en vän
Sanna vänner kommer alltid igen

Alla måste ha nån att kunna lita på, de är så
Å en trofast vän är mera värd än guld
ja vet, vänner prövas genom tidens gång
sviker aldrig fast din väg är lång
visa vid din sida när vågorna slår
håller det dom lovar det är vänner som består

Sanna vänner har man kvar när de andra har gått
Sanna vänner kan man alltid lita på
När du kom behövde ja en vän
Sanna vänner kommer alltid igen

Ja har fått en vän som ja kan lita på
I den mörkaste natt så finns han alltid där
Mina tårar har han torkat bort
och tillsammans har vi skrattar gott
han finns där vid din sida
när stormarna går
ger mig mod att står för det ja alltid har trott på

Sanna vänner har man kvar när de andra har gått
Sanna vänner kan man alltid lita på
De man lägger sig och dom står kvar
Sanna vänner är de bästa du harJag älskar mina vänner!! <3
Påsken är över

Ja, nu är påsken över för denna gång. Såhär kan min påskhelg sammanfattas:
Mysfika och utgång med flickorna är så underbart att umgås med dem :). Synd det är lågt mellan gångerna nu, varit med Elin. Vi var nog på en 8 km lång promenad! Var både skönt och välbehövligt så vi hann uppdatera varandra, firat min morbror på hans födelsedag, fikat och ätit mat hos mormor och morfar och umgåtts med tremänningar, pluggat ytterst liite matte, ätit gomat med familjen, varit på bio (Flickan från ovan) med Johanna och Sofia. Ingen höjdare att sitta på rad två. Tur jag hade halsduken jag kunde gömma mig bakom när det blev allt för läskigt :P.

Idag ha mamma, Emelie och jag varit i birsta. Och konstaterat ytterliggare engång att mina fötter måste ha krymt! Fick lov att gå på barnavdelingen på skopunkten och prova 35:or. Så ett par sandaler i storlek 35 för 179 kr blev det :P. Haha det är fan tragiskt!! Sen gick Emelie och jag på Scorett och hittade ett par fejk converse för 200 kr. Det kunde jag verkligen inte stå emot. De var dock svarta men men. Man kan inte få allt här i världen! Så två par skor bev dagens köp :). Mycket nöjd.

 
Observera kardborre på sidan!!Nu ska jag förbereda inför den kommande skolveckan. Två långdagar, resten egna studier. Det ska man väl överleva!

Sofie

Tillsammans är man mindre ensam

RSS 2.0