110331

Första skolveckan på den nya kursen är nu avklarad. Kan väl säga såhär, tur den bara är på fem veckor annars skulle jag nog inte överleva denna kurs. Bland det tråkigaste vi läst... Tur jag har Sandra vid min sida :). Blev iaf klar med första uppgiften idag, ska börja med den andra i helgen är det tänkt (får se hur det blir med den saken). Bra att ligga steget före iofs ;)

I tisdags var jag på gympan för första gången på typ två månader. Har sån sjuk träningsvärk idag, i vaderna! Men ska pallra mig iväg ikväll igen. Imorgon är vi ledig vilket är skönt :). Ska nog bara fixa lite skolarbete och sen möjligtvis umgås med min käre vän Lina :)

Lördag kanske det blir en sväng upp till Bjärme, sen ska Lina och jag på lagfest haha. Lina försöker få med mig att börja spela fotboll igen och det är det laget som tydligen har fest. Vi börjar med festen vi! Ska iaf bli trevligt :)

Söndag ska jag och mina syskon åka till pappa för att fria hans födelsedag lite i efterskott, det bjuds på middag har jag hört :)

110328

Vilken helg alltså! Har hunnit med ganska mycket känns det som. Birsta sväng med Jessica, fredagsmys med Angela och Matilda, plockat ihop lite på rummet, ätit god smörgåstårta hos Mathias, åkt kovlandsbuss, haft en fantastiskt trevlig lördagskväll med mina favorit flickor ♥, söndagsmys med Emelie.

Måndag igen, ny vecka, nya tag och även en ny kurs börjar idag. Ledarskap och organisation ja ni hör ju själv.. visst låter det intressant? Eller så inte, aja är väl bara genomlida denna kurs för nästkommande kurs ser jag framemot :)

Nu blir det en stadig frukost och sen är man redo för hel dag på skolan. Känns lite konstigt att åka dit nu när man tillbringat två månader på sjukhuset.

110324

Har idag haft opponeringen och det gick bra, bara vänta tills betyget kommer då. Men det kändes bra iaf och fick bra feedback från läraren så det är ju alltid positivt :). Nu har jag iaf en hel helg utan något plugg att göra, ska bli så jäkla skönt! Men den kommer bli ganska fullspäckad, bara med roliga saker :). Vila får man göra någon annan gång har jag märkt:

Imorgon: Först tvätta och städa. Sen möta upp Jessica ute i Birsta för att inhandla lite grejer :P. Hinner förhoppningsvis med en fika också :). På kvällen ska jag umgås med två gamla klasskompisar, Matilda och Angela, det ska bli super trevligt och även höra Angelas berättelse om Afrika :)

Lördag: På dagen vet jag inte riktigt än.. återstår att se. På kvällen blir det iaf fira Mathias som fyller år till veckan. Hört att det rycktas om smörgåstårta och öl, mycket gott! Sen åka in till stan för att fortsätta festandet tillsammans med ett gäng härliga tjejer :)

Söndag: Förhoppningsvis hinna träffa Sofia som är hemma över helgen. Sen kanske jag borde ta tag i träningen igen efter ett allt för stort uppehåll!

Hoppas ni får en trevlig helg :)

110322

Denna finns nu i min garderob :)



110319

Lördag, jag gillar lördagar. Kliva upp relativt tidigt, äta frukost i lugn och ro och möjligtvis hinna med och kika lite på tvn. Sen sätta igång med alla måsten. Precis en sån dag har jag haft idag. Har suttit med rapporten några timmar, att det alltid ska ta sån tid innan man kommer igång på riktigt!! Men nu är det förhoppningsvis bara lite finslipning kvar. Det sparar jag tills imorgon.

Ja som sagt, nu har jag gjort mina åtta veckor på praktiken. Har sagt det förut och säger det igen: Det har varit en otroligt bra tid och lärorik. Tänk innan jag började hade jag knappt tagit blodprov och nu går det av bara farten (nästan alltid). Jag hade inte övat på att sätta pvk men inte på riktigt. Från att vara jättenervös innan jag skulle göra det med alla moment och så, till att jag helt på egen hand fixar det. Det är utvecklig det :). Jag är riktigt nöjd över min egen insatts också. Ett stort tack ska min handledare ha som stått ut med mig och mina frågor ;) haha. Jag gav henne iaf en liten present för det tyckte jag hon var värd. Hon kommer jag sakna mest, otroligt härlig människa :)

Inför sommaren har det redan börjat krångla på jobbfronten, sitter i en ganska jobbig sits. Håller verkligen tummarna att allt går att lösa.

Igår flyttade Fredrik, efter drygt 22 år tillsammans så bor vi nu på olika platser (tur det bara är till Granloholm som han har flyttat). Kommer kännas lite tomt ibland, men såklart roligt för honom. Kan man bju in sig själv på middag ;)

Ikväll blir det lördagsmys framför tvn. Troligtvis själv, men det gör inte så mycket. Skönt att få lite lugnt och skönt.

110314

På lite bättre humör nu. Kan vara för att jag fick lite energi igår när Emelie och jag var hos mormor och morfar och blev lite bortskämda. Gott fika och super god mat :) Tack så mycket mormor

Nu går jag in på min sista och åttonde vecka på praktiken. Känns både bra och dåligt. Bra på det sättet att jag har varit så extremt trött under denna period så jag hoppas det blir lite lugnare på den fronten nu framöver. Dåligt på det sättet att jag haft det så sjukt bra. Min handledare är toppen och jag trivs på avdelningen. Det är jag otroligt tacksam över :)

Ska ta och dricka lite kaffe nu så jag piggnar till smatidigt som jag ska läsa igenom min artikel som jag ska redovisa.. Sen är det bara att göra sig iordning för sista kvällspasset.

110311

Är trött, irriterad, less, arg och lite ledsen. Det sistnämnda vet jag inte riktigt varför jag är.. känner mig bara lite nere. Saknad känner jag också, mest att det var bättre förut när allt var som vanligt, det kommer jag nog aldrig komma ifrån. Det är bara försöka acceptera att livet förändras. Men samtidigt känner längtan. Jag längtar att få göra så mycket, frågan är när jag ska göra det och när det är dags att ta det där klivet...

Nu ska jag bara invänta och se resultatet av lets dance sen ska jag sova och förhoppningsvis vakna på ett bättre humör imorgon. God natt.

110304

Trött är ordet!! Jag är konstant trött har jag kommit fram till. Det är jobbigt att vara praktikant (fast såklart roligt också att lära sig massa saker). Men jag menar man ska vara på topp, glad, trevlig, framåt heela tiden. Det är det som är jobbigt och energikrävande. Inatt sov jag nästan 12 timmar, så grymt skönt :). Hade tänkt plugga idag men gjort massa annat ist. Ta tag i skiten imorgon ist. Imorgon ska jag även jobba på hockeyn, var ett tag sen. Nu jäklar måste de vinna, annars blir det inge bra.

I veckan har jag hunnit med att fika två gånger på Tant Anci. I tisdags var jag där med Sandra och Matilda. Två mycket fina personer som jag fått förmånen att lära känna :). Mest skolsnack blev det men det är ju inte så konstigt ;). Skönt att få prata av sig om olika saker med personer som verkligen förstår och som varit i samma situation. Vi unnade oss även ett glas vin, det är vardagslyx det! Synd bara att vi träffas så sällan, men ska det bli ändring på!

Sen igår var jag där med Lina och Ida. Lina har nu äntligen flyttat tillbaka hit, det är underbart att ha henne här igen :). Surrade en massa och hon lovade oss att hon ska bli kvar här hela sommaren. Lina, man måste hålla det man lovar så det så ;). Har redan gjort upp lite planer inför sommaren, kommer bli fantastiskt bra! Men kan ju inte bli annat när man är umgås med sånna underbara personer :)

Nu ska jag lägga mig framför tvn och invänta fredagsmyset, helt själv. Eller ja själv och själv har väl Plexus som sällskap. Men jag har inget emot att vara själv, kan tycka det är riktigt skönt. När man är uppe i så mycket folk på dagarna är det skönt att bara få vara ibland.

Trevlig helg.

Sofie

Tillsammans är man mindre ensam

RSS 2.0