Fredag

Vaknade runt nio imorse, åt frukost och fixade mig. Sen åkte mamma, Fredrik och jag in till stan vid kvart över tio. Mamma skulle klippa sig vid elva och Fredrik och jag skulle gå och göra en synundersökning. Det gick bra, eller ja.. jag hade typ bara ett litet brytningsfel på  höger öga så optikern tyckte det inte var någon mening att skaffa glasögon.. Jag ville det på ett sätt, för jag får sån obehaglig huvudvärk ganska ofta och sen gör det liksom ont i ögonen.. men tydligen va det inte nå större fel med det.. Så jag betalade 300 spänn för att få bekräftat att jag inte behöver glasögon.. Fy fan vad dyrt, det trodde jag inte att det skulle kosta.. men men nu är det gjort!
Sedan åkte vi och hämtade mamma vid frissan och vi åkte ut till birsta en sväng och köpte present till våran morbror (hennes bror) som fyller år imorgon och sen åkte vi hem!!

Nu ska jag nog se på de återstående Gossip Girl avsnitten som jag har på datorn, och då har jag sett färdigt hela säsong 1 ;) hehe.. Det är så bra :).

Ikväll ska jag nog ha en lugn och skön tvtittar kväll :)

Ha en fortsatt bra Fredag!

Dagens ävenyr!

Birsta har varit dagens äventyr.. Lina och jag fick åka runt och leta parkering typ as länge.. fanns en ledig nästan allra längs bort på parkeringen... Vi traskade oss in på Birsta city och träffade först Tessan där för hon skulle låna Linas snowboard skor. Sen gick vi runt och kollade i massa affärer och tränged med allt folk.. Efter ett tag träffade vi Ida och Stina och vi alla fyra gick och fikade på Charm! Mycket mysigt, satt där och fikade och pratade på :). Sen gick vi och gjorde Lina lite gladare ;) haha.. Ett steg närmre blev det idag iaf, nu är det nära :). Jag håller tummarna!! :) hihi. Sen gick vi runt igen i massa affärer och jag köpte den här på Indiska:


99 spänn bara och sen gick det till nått bra ändamål stod det :). Tyckte den va lite häftig, inte så märkvärdig men sen sån här myströja :). Efter det så brassade vi hemöver! Väligt trevlif dag tycke rjag att vi har haft :). Den bästa på länge ;).

Nu ska jag inte göra så mycket, eller jo jag skulle behöva plugga men vet inte om jag orkar... Sen ikväll blir det gympa :)

Torsdag idag...

Nu sitter jag och väntar på att Lina ska komma med bilen och hämta upp mig :). Vi ska nämligen åka till Birsta idag, bara gå runt, småprata och kolla i affärer, kanske man hittar nått som man bara måste köpa ;). Det är ju lätt hänt!. Jag behöver verkligen nya kläder, iaf nya jenas så det hoppas jag att jag hittar. Sen ska vi förhoppningsvis ägna oss åt en annan grej också, ja... hjälpa Lina lite så att saker och ting händer ;). haha. Vi klarar det!! :)

Ikväll blir det gympa, känns lite tungt.. men känns alltid lika bra efteråt!

Ha en bra dag, för det ska jag ha!! :)

En dag med Elin

Idag vaknade jag typ tjugo över nio.. åt frukost och sen dammsugade jag hela huset, duktig som jag är :). Sen tog jag en snabb dusch och sen kom Elin!! :). Vi pratade på om allt möjligt, det blir det när det gäller oss två ;) haha.. Vi kan verkligen prata om allt och alla.. Väldigt roligt! :)

Nu ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på... just nu pratar jag med Lina på msn och vi har bestämt att vi ska åka ut till Birsta imorgon och bara gå runt och mysa! Ska få åka med henne förförsta gången, spännande :). Va tänkt att Tessna och Ida också ska med, men Tessan kunde inte för hon skulle åka till fjällen och Ida den muppen hade bestämt med en annan.. Så det blev bara Lina och jag då ;). Men det kan nog bli trevligt :)

Nu ska jag gå upp till mormor och morfar, kanske får lite fika :) hehe

Puss hej

Dagen

Dagen idag har varit bra. Väldigt lugn och skön.. bra att ha sånna dagar som man bara kan vara! Skönt! Det tycker jag om. Ha nyss kommit hem från pappa ha ju varit där och firat han ikväll. Ätit tårta och träffat faster med familj och farbror :). Trevligt! :)

Nu håller jag på att få tag på Elin, men det går inte att nå henne på telefonen och hon är inte inne på msn.. Jag försöker igen om ett tag!

Sen ska jag se dagens avsnitt av Gossip Girl (missade det ikväll) men jag har avsnittet på datorn :) hihi.
Efter det blir det nog bara att gå och lägga sig, jag fattar inte att jag är så trött när jag inte gör nånting nästan.. konstigt!

Pappas födelsedag

Idag fyller min kära far år!! Grattis!!
 image65

Ida-Marie och Jag

Idag har jag varit tilsammans med Ida-Marie från kl. två ungefär fram till för en stund sedan! Det har varit verkligen trevligt. Hon som jag har känt längst och vihar fortfarande kontakt, vilket jag tycker är underbart härligt! Och vi kan fortfarande prata om allt med varandra. Hon är så söt min lilla vän!! :). med sina alla problem som vi har försökt att fixa idag. Det är inte det enklaste kan jag säga! ;). Tack för en otroligt trevlig dag vännen <3

Imorgon fyller pappsen år, så vi lär väl ska åka ner till han nån gång under dagen och gratta han.

Onsdag ska jag förhoppningsvis träffa Elin! :)

Nu snart ska jag gå och lägga mig. Puss och God natt!

Idag...

... har jag inte gjort så mycket. Mest bara tagit det lugnt och städat, tvättat och lite så.. Vi har även varit uppe hos mormor och morfar och ätit Påskmiddag!! Gott gott!

Nu ska jag nog sätta mig vid teven och titta om det finns nått vettigt att se på!

Ha det  bra så länge..
Kram Sofie

Värt att tänka på!!

Citat från min Samhällskunskapslärare:

"Om ni tar er tid att göra det ni borde göra, när ni borde göra det, kommer det en tid när ni får tid att göra det ni vill!"

Björn Gustafsson!

image64

Han är så jäkla sköön alltså!! :) Och dialekten gör det inte sämre direkt ;). Jag bara älskar Göteborska!! :). Så jäkla härlig dialekt!

Onsdag Torsdag och Fredrag

Onsdagen började med Pedagogiskt Ledarskap som gick ganska bra. Lina, Tessan och jag satt och planerade vår tjejsnack. Kommer nog bli bra det där flickor :). Sen var det lunch och eftermiddagspasset var Engelska B. När vi kom till salen så hade inte våran lärare kommit än. Vi väntade ett tag och sen kom tre st. Våra två mentorer och vår nuvarande engelska lärare. Vi hade en kort mentorsträff och Sara (en av vår mentor) berättade lite om hur hon ha haft de tre månaderna i Afrika :). Jätte roligt att höra på :). Efter det fick vi sluta då var klockan typ kvat i två!! :) Har nog aldrig hänt under våra tre år på Skvadern. Men tack iaf!! Det var skönt :). Efter skolan träffade jag älsklings Ida-Marie och vi fikade på charm och pratade på som vi är så bra på :). hihi.

Torsdagen var vi ledig och började med att förlja med mamma och handla på City Gross. Sen var det bara hem och göra sig i ordning för att sedan ta fyra bussen in till stan. Där bytta Lina och jag buss till Njurunda bussen och vi begav oss ut till Tessan :). Där väntade en liten förfest tillsammans med Ida, Stina (Ida och Tessans kompis), Kattis (Tessans kusin) och Tessan förstås. Vi hade en väligt trevlig kväll med skratt, spel, Tessans sång till mig :). Jag bara njuter nör hon sjunger den sången :). Tack gumman :). Sen begav vi oss till stan til Tessan kompis och var där en stuns innan vi gick till Oscras på student festen!! Vissa mådde väl lite sämre än andra ;). Nömner inga namn.... Sedan vid två tiden åkte jag hem med min bror.

Fredagen idag har bestått av sooovmorgon :D och tvtittande. Sedan alldelesnyss har jag varit ute på en promenad med mormor och morfras hund. Det var skönt att få lite luft :). Ikväll blir det nog bara att ta dte lugnt och se på Let´s Dance förstås :).

Ha en fortsatt bra dag och Glad Påsk!! :)

Balklänningen!!

Nu har jag först och fräsmt bestämt att jag ska gå på balen. Sofia övertalade mig, så jag ska gå med henne, Johanna och Ottilia :D. ska bli grymt roligt, och åka limo också ;) inte helt fel! Tack för att du övertalade mig Sofia! :). Igå åkte mamma och jag ut till birsta och då hittade jag min balklänning :) Åh den är så fin :). Men jag fick lite beslutsångest att välja färg, stod mellan den och en typ grå/silver.. Då ringde jag min kära vän Lina som fick ge mig lite råd. Hon tyckte den här färgen så då blev det den :)

   

Den ser mer röd ut än rosa, men den är egentligen mer åt rosa hållet :)



LINA, GRATTIS TILL KÖRKORTET VÄNNEN!!!! :)


Östersund 2008

Jag tror jag har glömt bort att visa er bilder fån vårt äventyr Skidskytte VM som jag och min klass har varit på, här får ni lite smakprov:

                                         

Det finns jätte många mer bilder, men orkar inte ladda upp några mer ;)

Gårdagen

Igår på dagen så spenderade jag min mesta tid uppe hos mormor och morfar. Fikade, läste tidningar, pratade och hade allmänt trevligt :). Sen var det bara att hoppa in i duschen och sen byta om för Sandra skulle hämta mig och vi skulle på hockey!! Timrå-Modo!! :). Vi åkte först till Sandras kompis Lina och träffade henne och hennes pojkvän Fredrik. Sedan fixade vi mat och todde att matchen började halv åtta men sen ringde Fredriks kompis och sa att matchen började halv sju. Då kan jag säga att det blev brottomt, vi typ slängde i oss maten och for iväg. Väl framme så fick vi avnjuta en helt underbart bra match, Timrå vann med 6-3!! :). Om de vinner matchen på måndag så är de klara för semifinal och har slagit ut Modo! ;). När matchen var slut åkte vi tillbaka till Linas kompis och ställde bilen där för att gå över till hennes granne och se slutet på Melodifestivalen! :). Det var den rätta som vann! :) Härligt! Efter det så såg vi på en film och pratade lite i mellanåt.. Sen blev Sandra och jag så trött så vi for hem. Det var en väligt trevlig eftermiddag/kväll :).

Idag ska jag plugga och sen ikväll ska jag troligtvis på gympan.

Ha en bra dag!

Jag bara älskar denna serie:

image38

Fredag eftermiddag

Sitter nu på skolan och väntar på att mamma ska komma. Vi ska åka och handla mat, inte så trevligt men jag ställer upp för mammsen :). Vi har haft eget arbete nu i eftermiddag och jag tror jag är kvar sista av min klass, kanske av hela skolan känns det som. har inte sett en männiksa på länge. Kan bero på att vi siter typ längst ner och längst bort från allt. Men jag har iaf suttut och skrivit på min engelska analys nu och jag ärsnart uppe i 2 A4 sidor (som är minimum målet) och jag har en och en halv fråga kvar!! Känns skönt :). Den skulle egentligen lämnas in nu i eftermiddag men vi fick helgen på oss så under måndagen ska den in. Men det blir bra :).

Ikväll ska jag inte göra nånting.. elelr jo ta det lugnt och se på tv, Let´s dance ;)

Nu kommer mamma snart, så ska packa ihop mina grejer och åka.

Ha det bra

Onsdag

Kan börja med att berätta att mitt körkort är hittat!!!! :) Åh, jag blev så glad.. och det låg i min almanacka!! Japp, så bra koll hade jag liksom...

Idag stod pedagogiskt ledarskap först på schemat och vi fick reda på massa uppgifter som vi ska göra.. Ingen rolig nyhet..  Eller jo Tessan, Lina och jag ska jobba tillsammans.. Det kommer bli bra och roligt tror jag :) Sen redovisade de övriga i min klass sitt Svenska tal och efter det blev det lunch. Eftermiddagspasset var Engelska B och då fick vi eget arbete och jobba med analysen. tessan och jag satt oss borta vid bilden vid datorena där och skrev. Vi jobbade från kvart i ett till typ tjugo över tre, utan paus! Eller vi tog våra egna pauser ibland ;).

Nu ikväll ska jag faktiskt inte göra så mycket.. kolla till idrotts artikel och sen kanske kanske skriva på analysen lite. Sen ska jag gå och lägga mig tidigt för jag är så jäkla trött.

Ha en bra kväll.


Sen tror jag att jag har bestämt mig för att jag inte ska gå på balen....

Tisdag - Bra och dålig dag

Ida och jag har nu hoppat av kursen Matte C!!! Känns så jäkla skönt. Så från och med idag så läser vi kursen Psykosocialtarbete. Kursen har gått ganska lång tid så vi kommer få lite inlämningsuppgifter och så, men det är det värt det. Bara jag sklipper den där jäkla matten, för den tog verkligen all min kraft och ork. Nu kan jag koncentrera mig på allt annat. Det var den bra saken..

Den dåliga saken kommer nu: Jag har tappat mitt körkort!! :(. Åh, varför ska allt hända mig, så jäkla typiskt.. Så om det är någon som har sett det, vänligen kontakta mig snarast!!!

Nu ska jag plugga Engelska analysen och kolla det sista på idrottuppgifterna så att jag kan släppa det sen. Så jag kan koncentrera mig så mycket som möjligt på engelskan sen.

Ha en trevlig kväll.

Måndag

Tillbaka till skolan igen då.. Idag har det ändå varit en ganska bra dag.. Ha jobbat med Idas och mitt PA hela dagen och det går framåt! :) Vi har bara en intervju att fixa innan redovisningen :).

När jag skulle åka hem så stötte jag på Ida-Marie på stan. Åh, det var så länge sen jag såg henne. Men vi skulle hitta på något inom en snar framtid :). Det hoppas jag på!

Ikväll blir det plugga plugga plugga som gäller!

Skriva PA loggbok
Matte C
(som jag inte fattar nånting av!!!)
Idrottsuppgifterna
Engelskanalysen

Ha en fortsatt trevlig eftermiddag/kväll

Söndag och sista dagen på lovet

Igår var det somsagt middag upp hos mormor och morfar, det blev bara de, min famlij och min ena morbror och hans tjej. Efter maten så åkte Fredrik och jag med upp till Mathias och spelade Gittar Hero!! Skit kul!! :). Sen såg vi på melodifstivalen och sedan forsatte spelandet.. Jag blev så trött så jag skulle gå hem men Kicki skjutsade hem mig istället :).Snällt! Jag är verkligen ingen kvällsmänniksa, jag kan fan bli dödstrött vid 9-halv tio och vill bara gå och lägga mig... Men det gick ju inte direkt.. Sen när jag kom hem iaf så gick jag och la mig nästan direkt och somnade på engång!!

Idag blir det Matte C plugg för hela slanten... Åh, vad jag hatar den kursen, det är så jäkla svårt.. Så om det är någon som är bra å matte så är det bara att höra av sig! ;)

Ikväll blir det gympa igen :), det är iallafall roligt :)

Sen börjar skolan imorgon igen... Men vi har PA hela dagen så det kommer nog gå bra :)

Ha en fortsatt trevlig dag!

Lördag

Sitter och pluggar lite och det går väl framåt iaf. Ikväll så ska vi äta middag tillsammans allihopa, dvs. mormor, morfar, mamma, syster, bror och morbröderna med familjer! :). Jag tycker det ska bil jätte trevligt. Jag gillar verkligen min släkt :). De är så härliga. Vi lär väl också titta på melodifestivalen, det hoppas jag iaf. För nu är det spännande...

Ha en fortsatt bra dag!

En heldag tillsammans med Elin!!

Gårdagen började med att jag fick lov att kliva upp kvart över sju för att skjutsa in mamma till jobbet. För hon ville inte ha bilen kvar i stan för hon skulle på någon fest på kvällen! Snäll som man är så ställer man upp för sin kära mamma! :). Sedan åkte jag hem och kollade på de två kvarvarande avsnitten på Gossip Girl, jag har inte rikigt hängt med på den tvserien och så laddade jag hem de 7 första avsnitten och nu har jag sett de!! :) Jag är helt kär i den serien nu!! :). Sedan vid halv elva åkte jag upp till Elin. Vi åkte på en skotertur och stannade och fikade! Jätte mysigt!! :). När vi kom tillbaka till henne igen så skulle Elin rida, så jag följde med. Jag fick också rida!!! :). Verkligen jötte roligt, det var så länge sen jag red.. Sedan gick vi in och gjorde mest ingenting, elle rju pratade massa strunt som vi är så bra på!! ;) haha. Sedan var det dags för mat, Tacos!!. Gott! Efter maten så fortsatte det där struntpratet och sedan tittade vi på Let´s Dance. När det var paus tills man skulle få reda på vilket par som åkte ut så gick vi bort till Elins lillasyster och hennes kompis och dansade på en såndär dansmatta. Det var lite svårt från början men efter ett tag så fick man in rätta tekniken. Efter det så packade jag ihop mina saker och åkte hem. Då hade jag varit hos Elin och tillsammans med henne i drygt 12 timmar, men det var bara roligt. vi hann med mycket under de där timmarna ;). Här är lite bilder sedan vår intressanta dag:

                 

Tack för en trevlig dag Elin!! :). Man kan inte ha annat än trevligt tillsammans med dig <3

Min absoluta favorit låt! :)

http://www.youtube.com/watch?v=jCHz0ydzrvQ

Men när Tessan sjunger den är den ännu bättre :)

Studentklänningen!!

Jag tror jag har hittat min studentklänning. Den är jätte fin :). Jag har köpt den iaf så får jag se om jag ska behålla den eller inte. Men det lutar åt att jag behåller den, om jag inte hittar någon ännu bättre ;). Här är lite bilder så kan ni få se hur den ser ut:

        
  Fram                        Fram                            Bak
 
Vad tycker ni? Ska jag behålla den? :)

5 mars

Igår var jag och klippte mig i Kovland. hon tunnade ur det ganska så mycket sen fixade till luggen och klippte på längden det som behövdes... Sedan var det sånt fint väder så när jag var färdig hos frissan så tog jag mig en långpromenad, nämligen de 5 kilometerna hem till mig. Det gick mycket bättre än vad jag trodde. Det var rikigt skönt faktikst!

Idag ska jag fixa lite grejer här hemme först innan jag tar tjugo över 2 bussen in till stan och träffar min syster. Sen ska vi gå upp till mammas jobb och sen åker vi ut till Birsta en snabbis :). Ikväll vet jag inte vad som händer.. får se...

Så ser min dag ut. Ha en bra dag ni med.

Sportlov!!!!! :D

Så jäkla skönt!!1 Trodde aldrig den här skolveckan skulle ta slut. Hade matte prov ifår och det vill jag helst inte ens prata om.. så jäkla dåligt gick det. Mitt första IG lär det bli!! :/

Igår efter skolan följde mina två underbara klasskompisar Ida och Lina med mig hem.. det blev bortfall på två personer (Milla och Tessan), men vi hade det trevligt ändå :). Jag stod för maten och det blev korv/kött gryta och pasta, och jag tror det blev lyckat iaf ;). Sedan så hade vi köpt glass och frysta bär. Vi bev även sugen på ckockladsås så vi slåg till och gjord elite sånt också :). Blev gott, fast glassen inte var särsklit fryst.... Resten av kvällen så pratade vi och såg på två filmer :). Mysigt värre :). Men man han inte ha annat än trevligt i detta sällskap :). Tack för en trevlig efter,middah/kväll :) <3

Här är lite bilder från gårdagen:

                        


Idag ska jag mest inte göra så mycket. Tror jag ska lägga mig och läsa i engelska boken så att jag får det gjort. Ska trotts allt skriva en analys på den senare. Men sedan ska jag bara ta det lugnt. Kanske går upp till mormor och morfar en sväng, det är alltid lika trevligt :)

Ha en bra dag!

Sofie

Tillsammans är man mindre ensam

RSS 2.0