Linköping nästa!

Otroligt dålig uppdatering jag vet. Men har saker att skylla på (som vanligt) mycket plugg och för lite tid helt enkelt :P. Sen igår när jag äntligen skulle ta mig tid att skriva några rader så fungerade inte internet. Men men.

Tänkte bara berätta om att en timme sitter Sofia och jag på tåget ner till Johanna i Linköping :D. Åh, va jag längtar. Och jag tror denna helg kommer bli den bästa på länge ;)

Hoppas eran helg blir lika bra!

Återförenings fredag och konstert lördag!

Fredagen bestod utav lite plugg hemma hos Sandra och sen gick jag ner på stan och mötte upp Ida :). Uträttade lite ärenden, åkte och hämtade Elin gick sedan på bolaget. Hem till Ida och började fixa med allt. Duscha och göra oss i ordning sen började folket komma! Vi åt och drack gott :). Kl. åtta bänkade vi oss framför teven och Idol :P haha. Sedan bar det av ner till stads där vi och några fler var. Snacka om dött! Men va ju helgen före löning så. Vi hade lika trevligt ändå ;). Tack alla ni för en trevlig kväll/natt :)


Min favoritbild på oss. Knäpptes 2007 när vi gick i tvåan.
Så Milla och jag tyckte det var dags att knäppa en ny nu när vi äntligen var samlade allihopa igen:


Ni är så fantastiskt underbara männiksor :). Saknar tiden med er! <3

Lördagen bestod utav att man vaknade upp efter allt för få timmars sömn. Men sånt man får ta :P. Tog en powernap där mitt på dan. Sen var dte bara att göra ordning sig till nästa tillställning! Pappa och jag skulle åka och se Jill Johnson på Södra. Vilken jäkla bra röst den kvinnan har alltså! Och hon verkar vara hur härlig som helst :). Konserten var rikigt bra tycker jag iaf :). Sen åkte jag till pappa och fikade sen hem och gick och la mig typ på engång. Så inatt ha jag sovit igen några timmar ;) haha.

Dagen idag ha spenderats uppe hos mormor och morfar. Blivit lite bortskämd igen. Både mormors gofika och blev också bjuden på middag :). Det är inte dåligt ;).

Nu blir det att plocka ihop lite på rummet, sen ska jag nog bara kolla på teven.

Imorgon ha vi ingen skola. På schemat står: Tvättstugan, lite plugg och träning.

Oktober månad!

Visst är jag en planeringsmänniska, men jag brukar aldrig vara såhär uppbokad på helgerna:

Första helgen i oktober: Välkomstfest hos Tessan

Andra helgen i oktober: Ida födelsedagsfest, se Jill Johnson med pappa

Tredje helgen i oktober: Kanske lite party, dansmaran i Hudik

Fjärde helgen i oktober: Åker Sofia och jag ner till Linköping till Johanna

Ja, mellan allt det ska jag hinna plugga, träna och umgås med lite övriga vänner och familj. Jag har det jag gör iaf ;) haha. Men det är roligt att det händer lite grejer :). Då är det snart november och då börjar praktiken, ska bli spännande men är lite nervös om man säger så ;). Men jag tror det blir bra, blir ju som man gör det till!!

Som sagt i helgen var det välkomstfest hos Tessan :D. Åh, så grymt roligt att träffa henne igen efter ett drygt år!! Och hon var sig lik :). Åt smörgåstårta, drack lite vin och såg Idol ;). Sen blev det stads och det blev lyckat :).

Lina kommer hem till helgen :). Guu hon var det länge sen jag träffade också! Så på fredag blir det en liten reunion, som jag längtar :D


En liten uppdatering blev det. Nu blir det att laga mat sen skulle jag nog passa på att ta en promenad i den fina vädret. Men får se ifall det blir så eller inte ;). Nått som är säkert är att jag ska se Andra avenyn ikväll iaf :P

Helvetesveckan är över!!

Nu är de två examinationerna gjorda och blev godkänd på båda :). Blev ju lite panikslagen när Sandra ringde igår och sa att ingen i första gruppen hade klarat sig igår. Men Sandra, Filip, Fredrik och jag gjorde ett bra jobb idag tycker jag ;).

Veckan har somsagt bestått mycket utav plugg och såklart Idol! Planerat plugget efter idol :P haha. Bra att det bara är på fredagar nu så det blir någon ordning :P.
Jobb på hockeyn igår igen. Hade egntligen inte tid, men men. Gick ju bra ändå :P. Var inte så mycket folk igår heller så man behövde inte stressa ihjäl sig!

Ikväll blir det myskväll framför Idol. Gud vad jag älskar sånna fredagar alltså! ;).

Imorgon ska jag tillbringa lite tid med Elin, ska verkligen bli välbehövligt! Träffas tyvärr inte så ofta numera, saknar tiderna då vi typ träffades varenda dag! <3

Resten av helgen får jag se. Nu finns det inge måsten, borden och dåligt samvete över att man sover lite längre på dagarna som ex. Jaa, njuta av helgen var det ja :D

Btw. Nu har vi bott ett halv år här i lägenheten, alltså fatta! Sex hela månader ha gått sen vi lämnade huset. Helt sjukt! Och jag ska vara ärlig så saknar jag det inte så mycket, känns som det var evighter sen vi bodde där. Eller jo en sak saknar jag, mitt älskade rum!! Det var verkligen något speciellt med det.

Trevlig helg!!

Sofie

Tillsammans är man mindre ensam

RSS 2.0