Nu är det nära

Vill bara tacka här också för alla grattulationer och fina presenter :). Fick även en present som jag blev så rörd av att jag började gråta. Ett guldhalsband som farmor alltid hade på sig. Åh, det blev bara så känsligt. Så nu hänger det runt min hals!

Imorgon smäller det!! Tenta i medicinskvetenskap. Och ja, det är blandade känslor. Ibland känner man att man har grepp om allt men sen andra sekunden kan man ingenting... Ahh jag blir galen!!

   

Snart får jag lägga de här böckerna och alla anteckingar åt sidan! Jag vill så hemskt gärna att detta ska gå vägen.

Den här helgen kommer som sagt bli fullt upp. Fest x 2 (och när hände det senast?), sväng på stan, Spa!! Gud vad underbart det kommer bli :).

Men nu ska jag göra ett sista pluggryck sen lägger jag det åtsidan så det får sjunka in! Antingen går det vägen eller så blir det omtenta. Ja finns ju liksom bara två vägar...

Söndag.

Ångesten börjar verkligen komma nu. Men jag ville få nå fler sammanbrott!! Det har jag inte tid med, och jag vet att det inte är värt det. Men ibland kan man inte rå för det helt enkelt, saker och ting blir bara för mycket! Varför har man så höga krav på sig själv? Och varför är jag så trög så att jag inte tycker någonting jag läser går in? Ja, det är vad jag skulle vilja ha svar på.

Helgen har varit ganska bra ändå. Blev bjuden på middag av Ida och Stina hemma hos Stina i fredags. Gud vilken fin lägenhet hon hade :). Mycket trevlig, gott och välbehövligt att få komma bort lte från böckerna :). Tack ska ni ha :).

Pluggningen sätter verkligen sina spår, är sjukt trött jämt och ständigt. Asjobbigt!!

Imorgon fyller Fredrik och jag år :). 21, huva vad gammal man börjar bli. Tycker det kan räcka nu jag. Blir till att plugga på skolan med Sandra på dagen sen kommer väl släkten och så antar jag :P. Så blir inte så mycket pluggande då inte. Men men, man kan ju inte rå för att man fyller år mitt uppe i tentaveckan! :P

Jag funderar faktiskt på att ta ett bad ikväll, göra ansiktismask och hårinpacking och bara få slappna av lite. Ja, det får bli min födelsedagspresent till mig själv ;)

Justja, nu kan jag lägga till en till grej till min längta-till-lista:
* Timrå-Modo med Sofia 1:a Mars :). Äntligen se en match instället för att jobba :P

En sjukt stressad tjej, det är jag det!!!

Jag vill börja med att be om ursäkt till mina kära vänner för att jag inte är så social nu för tiden. Förlåt för att jag inte är så bra på att höra av mig. Jag har verkligen dåligt samvete över det. Skolan tar verkligen upp allt min tid. Sova, äta, plugga är det jag gör. Är så sjult stressad inför helvetes tentan som äger rum om typ en och en halv vecka!! Fattar inte hur detta ska gå, men det har ju gått för de flesta så det borde gå.

Har man också sjukt höga krav på sig själv som jag har så blir det här extra jobbigt och krävande. Jag tycker jag inte gör annat än pluggar men tycker ändå det inte går in nått i min extremt tröga hjärna! Var påväg att bryta ihop idag när jag nu börja inse hur sjukt mycket det verkligen är! Men sen tänkte jag, det är inte värt att bryta ihop, vad hjälper det!? Är bara ta tag i skiten och göra det bästa av situationen, men det är tyvärr lättare sagt än gjort.

Hoppas ni har en liten förståelse iaf över att det är som det är nu ett tag, jag ska försöka bättra mig!

Men jag har ju det jag ser framemot iaf, som jag brukar tänka på när det är som mest jobbigast. Och tur är väl det:
* Min födelsedag om en vecka
* Tentafest?
* Utgång med Ida och kompani den 27:de
* Efterlängtat SPA med Elin söndag den 28:de
* Tomas Ledin med Mamma 4:de mars
* Förhoppningsvis träffa mina gamla vänner som kommer hem över påsk!? Jag längtar efter er!!

Ja, tillbaks till studierna.

Måndag

Läkemedelstentan är nu över. Och kan väl säga som så att det är bara ställa in sig på omtenta. Huva, vad svår den var :/. Men men, nu går det ju inte att göra nått åt saken. Bara gilla läget.

När jag kom hem vid tolv så åt jag lite sen var jag tvungen att ta en powernap.. sjukt ont i huvet, svidande ögon och så.. så det var välbehövligt. Har verkligen inte tid att bli sjuk nu! Men börjar ju närma sig min födelsedag, och då brukar jag ju bli sjuk...

Nu sitter jag och försöker strukturera upp plugget lite. Imorgon har vi självstudietid, så en perfekt dag att ta igen allt man ligger efter med nu när man ägnat den mesta tiden till matten. Ingen rast och ingen ro här inte! Full fart gäller nu fram till den 26:e då den STORA tentan är!!! Stressen börjar komma nu alltså.

Återgå till plugget!

Bra dag idag!

Som jag har längtat efter en sånhär dag. Liten sovmorgon, sen göra sig ordning för skolan. Mötte upp Sandra på skolan och vi hämtade ut vår rapprt, fick ett D på rapporten och jag fick ett C på diskussionen :). Sjukt nöjd, vi behövde inte komlpetera!! :). Sen pluggade vi lite matte som gick förvånadsvärt bra. Är så skönt att det finns fler som är lika trög som mig ;). Vi är ett bra team Sandra och jag :)

Och Sandra, är så glad för din skull :). Detta förtjänar du verkligen!!

Fortsatte lite med läkemedelsberäkningen när jag kom hem, och gick bättre än vad jag trodde.

Ikväll blire fredagsmys framför teven och Let´s dance. Det är för underbart härligt :). Sen kommer större delen utav helgen dessvärre bestå utav plugg. Läkemedelstenta på måndag!!!

Ha en bra helg :)

Sofie

Tillsammans är man mindre ensam

RSS 2.0