111228

Julen har varit lugn och skön trots att vi varit lite överall, tre julfirande har det blivit i år. Hos pappa blev det god mat, julklappsutdelning och bingolottospelande. Vaknade där på julaftonsmorgonen, åt god frukost och sen begav vi oss hemöver. Bytte om och fixade lite innan vi åkte upp till Bjärme och firade med mormor, morfar och Mathias. Drack glögg, kollade på Kalle Anka och åt alldeles för mycket av mormors goda mat. Senare blev det äta gröt och jag var den som fick mandeln!! :). Efter det julklappsutdelning. Tack för fina julklappar! Juldagen spederades några timmar på bussen upp till Hasse. Väl där fikade vi lite och spelade Med andra ord. Sjukt roligt spel! Åt även där god mat och myste. 9 st totalt, nästan alla samlade. Det var roligt att vi fick till en träff allihopa :). Dagen efter åkte jag med Sandra upp till Umeå där vi kollade in mellandagsrean. Fast det var inte så mycket att hänga i gran om jag ska vara riktigt ärlig. Fyndade en tjocktröja dock. Så nu ska jag inte frysa då jag även fick tjocksockar av mormor!
Igårkväll åkte jag till Sofia, fikade, pratade och såg 27 dresses. Trevligt värre :). Sen åkte jag till Fredrik där jag spederade natten och är fortfarande kvar här. Plexus fick åka hit då vi har en hund på besök hemma. Tyckte så synd om honom så åkte hit så han inte behövde vara själv. Idag har jag pluggat lite, mest repeterat för att försöka komma på vad jag mest ska lägga fokus på.
Ser framemot nyår!!! :D
Ska väl bege mig hemåt om en stund för att äta middag med de andra.
Julens bild! Tomten finns i Bjärme: (Milla, du får hålla för bilden eller nått :P)

111218

Startade helgen med fredagsmys hos Elin. Vi gjorde änglar, lyssnade på julmusik, drack julmust, åt gott fika, kollade på svenska hjältar galan och uppdaterade varandra. Mysig kväll :)

Lördagen bestod mest utav plugg, tar en jäkla tid att gå igenom engelska vetenskapliga artiklar... Sen middag med Emelie. Var jag som stod för maten: Ris, vitlöksdoftande kycklingfilé och mögelostsås. Mycket gott. Sen blev det slapp framör tvn och sista avsnittet av Så mycket bättre. Fatta vad glad jag blev när Ledin sa att han skulle sjunga En del av mitt hjärta!! Så himla fint. En utav mina favoritlåtar :)

Idag har jag också pluggat och sen åkte jag upp till mormor och morfar där det bjöds på smörgåstårta. Gott! Sen fick jag hjälp med min bil också, tack så mycket för det :)

Imorgon blir det hemmaplugg och sen ska jag följa med Elin och köpa de sista julklapparna. Tisdag är sista skoldagen för denna termin, artikelgranskning står på schemat. Träff med några vänner är även inbokade i veckan.

Min jul kommer se ut som följande:
23e - Åker vi till pappa och firar jul med hans familj.
24e - Julafton firas hos mormor och morfar.
25e - Åker upp till Hasse och firar jul med han och hans barn.

Blir att åka fram och tillbaka, men är bara gilla läget. Det blir vad man gör det till. Jag tror det kommer bli fina dagar med familj och släkt :)

Så under veckan ska jag försöka få lite julkänsla, den är som bortblåst...

111216

Efterlängtat betyg:

Ingen mer matte!!! Kan inte förstå att det är sant, så sjukt underbart :)

111212

Det blev en bra helg iaf. Trots lite depp från min sida så är det tur att man har fantastiska vänner som piggar upp och får en på bra humör. I fredags traskade jag upp till Klara i snöblandat regn, inte kul. Väl där så beställde vi mat och så. Åkte sen vidare ner till en annan förfest och efter ett tag vidare till aveny. Där träffade jag Lina och Tessan! Fantastiskt roligt :). Och Maggio var sjukt bra.

Lördagskvällen spenderade jag tillsammans med Angela och Matilda. Lite strul med mat och sådär. Men äntligen kom maten och det visade sig att vissa tydligen åker stadsbuss när de har utkörning. Haha så roligt! Umgicks och surrade, fick även där lite positiv energi. Som jag sagt förut, personer som precis gått igenom samma sak som jag och verkligen förstår en, det är underbart :). Tack tjejer!. Sen iaf vidare ner till kåren där vi var i högst en halvtimme, så fruktansvärt tråkigt. Angela åkte hem och jag följde med Matilda hem iväntan på min buss.

Söndagen var en slappardag, behövde verkligen det.

Nu är det måndag igen och nästa del på denna kurs börjar imorgon, kvalitativ metod. Är bara att köra på!

111209

Otursmolnet fortsätter att sitta kvar. Gjort en tenta i veckan som kändes sådär. Och nu fick jag reda på att jag kuggade läkemedelstentan, igen. Vad gör jag för fel??? Jag kämpar och lägger ner tid på detta men vad får man tillbaka, inget. Motgång efter motgång. Det tär på krafterna och motivationen... Januari månad kommer bli ett helvete. Bara säga nej till allt vad socialt liv innebär. Omtenta på läkemedel, omtenta på psykiatritentan, ordinarie tenta på kvalitativ metod, gruppuppgift som ska förberedas inför seminarium, c-uppsats som man ska komma igång med. Och allt detta innan mitten av januari...

Denna helg ska iaf bli bra. Umgås med vänner och försöka fulla på med lite positiv energi (jag som tyckte jag var pågång igen, men inte då..)

111204

Kanon helg! Fredagsmys med mamma, Hasse och Emelie och efter ett tag kom Milla på ett spontanbesök och stannade över. Mysigt :). Igår var vi en sväng på julmarknaden på norra och sen blev det hem och förbereda för kvällen. Vid 18 tiden kom släkten och det var Glöggmys och pysselkväll som stod på schemat. Som högst 13 personer under kvällen. Älskar verkligen min släkt! Vi åt olika sorters tilltugg och drack olika sorters glögg och pysslade ihop en julstjärna. Till sist blev det skinkmacka, hemlagad senap och segkaka som mormor hade bakat. Så sjukt gott! En mycket trevlig kväll med andra ord :)

Idag ha jag pluggat lite, försökt printat in det viktigaste i mitt huvud. Går ganska bra får jag lov att säga. Vill bara ha onsdag em och att tentan ska vara över.

Veckans planer är inte så himla många, kommer mest bestå utav tentaplugg och planering inför c-uppsatsen. Ska även fixa de sista julklapparna sen är jag klar! Men till helgen blir det att fira dubbelt upp. På fredag blir det Veronica Maggio och fira att tentan är över. På lördag ska jag träffa några från gamla sjuksköterseklassen och fira att de har klarat sluttentan! Ser med andra ord mycket framemot helgen :)

Efter att ha haft en vecka med mycket up en downs (eller ja har mest bestått utav downs tyvärr..) så har jag försökt att skaka av mig allt negativt och går in i en ny vecka med en bra känsla. Man måste få tillåta sig själv att bryta ihop ibland, det känns bättre efter det!

Sofie

Tillsammans är man mindre ensam

RSS 2.0