111027

Praktiken för denna termin är nu slut. Jag vet att jag har tjatat mycket om det här, men är så himla glad och tacksam att jag haft det så bra. Kommer verkligen sakna alla! Allt från att åka älskade buss 30 två gånger per dag, lyssna på musik och halvsova lite, till att möta alla patienter som man nu lärt känna. Idag gick jag, min handledare och några ut och käkade lunch, blev bjuden på det. Värsta snällt :). Man är ju liksom inte van att bli bjuden.. Så fort jag får vägarna förbi så har jag lovat att komma in och hälsa på de :)

Omtenta i läkemedel står på morgondagens schema, kl 14-18. Sämsta tiden att skriva tenta på.. aja räknar och gör mitt bästa får vi se hur långt det räcker. Sen blir det nog hem och fredagsmysa med mamma och syster framför Idol. På lördag ska jag infinna mig på skolan tillsammans med min skrivkamrat, ska göra ett sista ryck med rapporten.

Annars ska jag försöka ta tag i mitt liv igen, typ så känns det. Vill börja träna!! Sen är det bara ladda krafter åt 15 hp kurs om statistik..... suck!

111023

Jahapp då var det söndag igen då. Har sagt det förut men säger det igen, gud vad tiden går fort!
Helgen har varit mycket lugn och skön. Pluggat litegrann, tagit det lugnt, städat, gått en promenad i det fina vädret bla.

En vecka kvar utav praktiken, känns faktiskt lite tråkigt. Har haft det så himla bra. Sista dagen blir på torsdag, medtanke på att det är omtenta på läkemedelsberäkningen på fredag. Skit tenta!!
Imorgon blir det tacomys hos Sandra med några härliga tjejer, det ser jag verkligen framemot och vardagslyx på hög nivå :). Annars kommer veckan bestå mestadels utav plugg.. På lördag ska jag, Fredrik och Hasse på hockey, Timrå-Frölunda. Inte för att det går så bra för Timrå, men roligt att gå på hockey iallafall.

Ska ta och fixa några matlådor nu, sen hoppa in i duschen. Emelie och jag ska käka pizza och sen åka och fika hos mormor och morfar. Perfekt avslutning på denna helg :)

111016

Ännu en helg är slut.. Det har varit en väldigt lugn helg. I fredags var jag på födelsedagskalas i Bjärme. Det var trevligt att umgås med släkten. Igår var det en riktig slappdag, det var välbehövligt. Tycker det kan vara riktigt skönt att bara få vara själv ibland, man behöver det. Idag ha jag försökt plugga lite och sen åkte jag till Fredrik och åt middag, skjutsade han till tåget sen.

Veckan kommer mest bestå utav praktik, blir inte så mycket tid över till annat. Börjar tredje veckan imorgon, det går så himla fort. Vill inte att det ska ta slut för jag trivs så himla bra!

Nu ska jag plocka undan lite här hemma, sen försöka få bort min huvudvärk. Och ladda inför halvtidsbedömning imorgon.

111007

Nu har jag gjort första veckan på vårdcentralspraktiken och jag trivs jättebra. Alla är verkligen supertrevliga :). Har redan fått gjort masa saker. Idag passade jag även på att rådfråga doktorn ang min hosta. Han lyssnade på lungorna och de lät bra. Kollade även CRP som även det låg normalt. Fick iaf utskrivet hostmedicin och Bricanyl, så nu jäkla ska jag blir frisk. Det var väldigt snällt utav honom så slapp jag boka en tid för det. Gäller ju att utnyttja situationen ;)

Ikväll blir det fredagsmys med familjen, både mamma och Emelie. Hasse är strax här han också :). Ska käka hemmagjord pizza och se på Idol. Mormor och morfar kommer nog ner en stund också. En perfekt fredag i mitt tycke :). Imorgon blir det att hämta bilen i Bjärme, där min snälla morbror har fixat med den inför ombesiktningen. Tusen tack! Sen på kvällen blir det födelsedagsfest för Ida och Elin, ser jag framemot :)

Annars rullar väl livet på som vanligt. Trevlig helg!

111001

Välkommen oktober! Shit vad fort det går alltså.

Fick nå ryck förut och kom på att jag skulle baka, vilket typ aldrig brukar hända. Så tog tillvara på det och dessa står nu i ugnen:


Bild: Lånad från google. Äppelmuffins med havretopping.

Kanske tar med några upp till mormor och morfar imorgon så det får smaka på mina mästerverk. Ska först provsmaka så de är ätlig ;)

Ikväll står systermys på schemat!

Sofie

Tillsammans är man mindre ensam

RSS 2.0