Systers födelsedag!

Emelie ♥, min fina syster fyller 16 år idag. Hur gick det till?
Snart kommer det lite folk, då blir det födelsedagsfika.
Runt fyra tiden åker Lina, Ida, Elin och jag upp till Härnösand till Milla där det väntas middag och party :). Känner på mig att det kommer bli en sjukt bra kväll med härligt umgänge :)

Dagarna bara flyger iväg.

Jag tycker jag inte riktigt hinner med mig. Känner mig stressad. Svårt att slappna av.
De senaste dagarna ha bestått av jobb. Två dagpass och två nattpass. Sjukt stressigt ha det varit periodvis, en grupp igår kunde man knappt gå därifrån kom grejer hela tiden på en maskin som man måste packa av medan den andra höll på att strula. Men tiden gick ju fort iaf, man får se det så.

Är inne i en Ledin period nu, lyssnar nästan bara på hans låtar. Hans musik har alltid varit sommar för mig. Ha hittat en ny favorit låt, väldigt tänkvärd:

♫ ..det är lätt det är lätt alldeles för lätt
att bara springa vidare utan att se,
det är lätt det är lätt alldeles för lätt
att bara jaga vidare, förbi det mirakel som livet faktiskt är.. ♫

Och så är det faktiskt. Man ska ta tillvara på livet här och nu och leva i nuet. Vara tacksam för att man har sån härlig familj och fantastiska vänner! Jag känner att jag varit dålig på det, nu ska det bli ändring!


Igår på st.nu kunde man läsa att Ledin åker ut på en konserthusturné till hösten.
Mamma: Om han kommer hit så går vi.
Jag: Om han inte kommer hit, så åker vi dit han är.

Klart vi inte han missa honom ;)


Somsagt så gick vi av sista natten idag. Egentligen ledig tills på måndag då det blir ytterliggare två dagar och två nätter. Men igår blev jag erbjuden att jobba extra på fredag dag, det kunde jag inte riktigt tacka nej till kände jag. Härliga pengar, och pengar behövs ju alltid :). Imorgon ska jag träffa två härliga vänner sen på kvällen kanske det blir dans, ha inte riktigt bestämt mig än. Till helgen ska jag umgås med Sofia och även hitta på nå bus med Elin ;)

Ja, nu vet ni hur läget ligger (om det var någon som var intresserad utav att veta :P)

Ha en fortsatt bra kväll!

100712

Tre jobbnätter är nu avklarad. Kämpigt har det varit, men har ändå fått lära mig mer saker. Känns roligt!
Har även fått ont i haslen och känner mig lite halv hänig... igen!!! Vad är det för fel?? Jag som aldrig brukar vara sjuk. Men det värsta var igår natt. Så jäkla obehagligt, jag satte mig ner för att lösa lite korsord och plötsligt blev det ett jäkla tryck över bröstkorgen så jag knappt fick någon luft och kunde nästan inte räta upp ryggen. Panik!!! Jag blir ju så rädd för allt, man ska inte läsa om massa sjukdomar, jag tror jag lider av det ena och det andra :P. Det gick om sig efter ett tag iaf, fick djupandas lite så släppte det. Usch!

Kom hem runt halv åtta imorse och somnade väl vid åtta sen väckte mamma mig vid elva och frågade ifall jag ville följa med ut till tranviken. Jajemen efter tre timmars sömn pallarade jag mig upp och åkte med. Gud så härligt det var, stekande sol, blåste lite sådär lagomt och ett svalkande dopp i havet ;). Man är tacksam att vara ledig sådanna dagar!

Ikväll blir det tvätta lite och sen blir det nog en tidig kväll, är ganska slut!

Söndag.

Nu har jobbet dargit igång och jag har gjort tre 7-19.15 pass. Det var faktiskt lite roligt att komma tillbaka, de är så härliga de jag jobbar med. Och det roligaste utav allt är att Victoria jobbar! Vad skulle jag göra utan henne, så sjukt härlig tjej alltså :). Vi packar av maskinerna, behöver bara kolla på varandra så vet vi vad vi menar. Att gå ut och ta lite luft eller gå upp och fika!! ;) haha. Det är så otroligt varmt och dålig luft där inne. Så efter man har jobbat är jag alldeles röd i ögonen och det klias, mindre bra.. men men. Allt ha flytit på bra hittills iaf, kom ihåg mer än vad jag trodde. Fast räkningen måste jag nog fräscha upp lite mer....

Nu är vi som sagt ledig till fredag kväll då det blir tre jobb nätter. Men ska bli lite skönt på ett sätt att jobba nätterna, dels är man ganska så själv och sen är det myclet svalare. Lite trist att det inte blir någon gf för min del, skulle hemst gärna velat sett The Ark! Aja, jag får nöja mig med att tjäna pengar :P. Men lär väl bli nån tripp ner på stan i veckan här ändå, glo lite på folk ;)

Igår var vi ner till Gnarp på bilträff. Trevligt värre. Åkte nercabbat, fick solbränna, köpte mig en raggartröja, åt god macka och hade det allmänt trevligt.

Idag ha jag, Sandra och Angela varit ute i Skatan, ha aldrig varit där. Och gud så fint det var där ute :). Åt en mycket god smörgås och sen uppdaterade vi varann vad som hänt sen sist. Mysig dag med trevligt sällskap :)

Strax blir det en kvällspromenad med kusinvitamin :). Skönt att få röra lite på sig, och även vi behöver uppdatera varandra :)

Sen håller jag även en tumme för att det blir fin väder nu denna vecka, måste bättra på brännan!!! :)

Sofie

Tillsammans är man mindre ensam

RSS 2.0