Plugg och åter plugg!!

Det är det jag har ägnat mina dagar åt! För ovanlighetens skull. Men jag vill inte ha samma känsla när jag gick ifrån mikrobiologin som det här. För är nästan säker att jag åker på omtenta på den. Och skulle verkligen bli tufft ifall jag kuggar farman och läkemedelsberäkningen imorgon också.. Fast allt kan ju hända. På läkemdelsberäkningstentan får man bara ha ett fel annars kuggar man! Jag vill bara att det här ska gå vägen. Måste ju ha gått in nått med tanke på hur mycket jag har suttit och traglat det här. Fast ha kommit fram till att spädningar inte är min grej, det går verkligen inte in i huvudet hur man ska räkna ut det. Fast idag börjar det klarna lite iaf så är ju bra :)

I helgen ha jag suttit ute typ hela tiden, pluggat dock, men ha fått lite färg på kroppen :). Hääärligt :). Har även lyckas bränna mig på ena benet, så har fullt med solexem på högra benet... Får ju skylla mig själv, att jag inte smorde in mig.!

Åh!!! Pratar med Ida på msn nu :D Det var verkligen inte igår.

Efter tentan imorgon ska jag fika med Ida-Marie :). Det var inte igår vi gjorde det heller. Men den lyckosten åker ju till Turkiet  på lördag och blir borta 2 veckor!

Nu ska jag ta och äta nått. Sen göra ett sista ryck med tentaplugget senare och hoppas på det bästa imorgon.

Hejs!

Bara ta nya tag och hoppas på det bästa

Förlåt för den dåliga uppdateringen. Men har verkligen inte så mycket tid över för det här. Har pluggat som en tok till Mikrotentan som jag haft idag... och hur gick det undrar ni!! Ja, det gick då inte bra iaf, kändes det som. Känns som det blir min första omtenta.. Åh!!!!! Kul, eller inte. Och även att vi har 2 tentor redan om en vecka igen..  Både Farma och Läkemedelsberäkning. Fy satan säger jag bara! Ja, så är väl bara glömma det andra och försöka börja om.

Ikväll ska jag iaf simma med Elin, det ser jag framemot :).

Inga större planer in för helgen förut att plugga och sedan umgås med Ottilia ;).

Kommer ett roligare inlägg någonannan gång.

Nu --> PLUGG!!!!!

Låångfredag

Igår var jag ledig :). Pluggade lite grann och sen åkte mamma och jag och handlade lite mat inför helgen.  Åt mat och sen gjorde jag iordning mig. Gick och mötte upp min käre kusin Anne :). Vi har ju numera gångavstånd till varandra :P. Viade runt henne i lägenheten sen får vi in mot stan. Annes kompis hade en prova-på-kväll med ansiktsprodukter från Mary Kay! Mycket mysgt. Satt där och skrubbade händerna och sedan ansiktet med olika slags krämer. Väldigt bra produkter måste jag säga. Jag köpte ingenting, kände att jag inte har råd nu. Men när jag får lite mer pengar ska jag verkligen slå till :). Hon lottade ut en present som någon av oss skulle få, och vem fick den tror ni!!? JAG :D. Ett "handkit" som var värt typ 300 kronor. Har man tur så har man ;).

Sedan skjutsade jag hem Anne. Och jag följde med in en sväng (var det tänkt iaf). Men blev bjuden på te och nötter. Satt där och pratade och skrattade åt saker som bara vi kan skratta åt ;). Anne köpte förresten ansiktskittet, och det ver ett väldans bestyr över vilken ordning hon skulle använda de, men tillslut så ordnade det sig ;).
Åkte väl hem vid halv ett kanske och somnade ganska så direkt!

Idag har jag inte så stora planer. Kanske ta och plugga liite bara. Jag vet att det är påsk och allt. Men lite pluggning och sen kan jag bara slappa. Får så dåligt samvete annars.

Imorgon kanska pappa och jag ska åka till Erika, min andra kusin och lämna igen lite böcker. Sedan fyller även min mormor år så blir nog en sväng dit också.

Resten av påskhelgen tar jag som den kommer, men slappa blir det nog mycket av! Vilket är verklogen välbehövligt :)

GLAD PÅSK på er alla!!

Det tar på krafterna att flytta

Ja, tror helt enkelt jag inte är van vid "stadsluften". Tär verkligen på krafterna det här.. Tror jag aldrig ha varit så trött någongång! (eller ja, kanske när Ida och jag hade sovit typ bara i 2 timmar och skulle till NY :P). Men aldrig så här lång tid.. är trött jämt. Och det är inte bra, för jag har verkligen inte tid med det. Nu har vi startat en ny kurs och den verkar... ja.. minst sagt jobbig!! Och ämnen som kräver tid och energi för att förstå. (Det hör ni ju bara på namnen: Farmakologi, Mikrobiologi och Läkemedelsberäkning).  Och jag känner att jag inte har den energin. Ingen motivation till att plugga heller. Så nån som har något bra tips att hitta orken och motivationen igen!?

Haha, ja sen har mamma och jag tvättstuga idag. Mellan 17-21 har vi tvättstuga :P. Och snacka om amatörer, vi fattade inte ens hur man skulle boka för någon dag sen och sen nu när vi skulle komma in i tvättstugan så förstod vi inte hur vi gjorde :P haha, vi är inte van de här nymodigheterna ;).

Ja, nä om man kanske ska ta och räkna några tall till kanske.. sne måste vi ner och hämta tvätten igen :P.

Imorgon går jag 8-17 sen är det även påsklov för mig i några dagar också :). Känns välbehövligt!!


ååhh, kom på att jag måste göra matlåda också... Kuljul!!

Bergsåkersbor på heltid!

Ja, nu är flytten gjord och vi har fått nyckeln till vår nya lägenhet. Sov forsta natten här i natt och det gick bra. Men det är typ kaos överallt, saker och kartonger kors och tvärs. Men snart får vi nog ordning :).

Slutade vid tolv igår så åkte 11.45 bussen hem (eller ja, nu mer får man väl säga mitt dåvarande hem) och åt lite sen packade vi saker på släpvagnar och åkte ner hit. Städade som en tok till fram emot 20.00 tiden och då blev det så mörkt så vi nästan inte såg nått (för alla lampor är ju nerpackade). Tog med oss de sista sakerna i bilen. Och Tusse tog vi med oss då också. Lillgumman, hon som inte åkt så mycket bil i sina dagar.. Satt bara och skakade i bilen. Men sen när hon kom upp till lägenheten så blev hon lugn, så tur det då :). Det var lite jobbigt att bara lämna allt, huset man bott i hela sitt liv. Och mitt rum, det kommer jag verkligen sakna. Och Plexus, lillgubben! Det var det absolut jobbigaste.. Jag hoppas bara allt löser sig med han. Men Bjärme, Kovland kommer alltid vara mitt hem, så är det bara. Och vi kommer ju komma tillbaka dit, helt borta är det ju inte. Mormor och morfar bor ju där och båda mina morbröder och kusiner också. Så det är bra :)

Nu ska jag ta och inviga duschen och kanske ta och läsa igenom lite skoluppgifter. Få se hur mycket jag hinner. Sen så kan jag ju välja och vraka vilken buss jag kan ta till skolan ;). Är ju en av fördelarna att bo här ;). Börjar iaf 13.15 och går till 17.00 ungefär.

Ikväll skulle jag behöva plugga, men det får bli lite prio 2. Känns som jag vill få lite ordning här i lägenheten först så man vet vart alla grejer är och så :P

Sofie

Tillsammans är man mindre ensam

RSS 2.0