Hunnit med mycket!

Allt som jag skrev i förra inlägget att jag skulle göra under veckan är avklarade :P. Åkte upp till mormor och morfar en kväll och såg på film och fikade :). Mycket mysigt! Sen blev klockan närmare tolv och jag skulle åka hem, men då säger sötMorfar att han tycker det var lika bra att jag sover över där så slapp jag åka hem själv i mörkret och komma hem till en tom och mörk lägenhet. Så jag gjorde det! Och det var första gången jag sov över där, har ju liksom aldig blivit förut. Dels för att vi bott så nära varandra och sen ha de alltid haft ladugården att ta hand om. Men bättre sent än aldrig ;). Sen när jag vaknade så var frukosten dukat på bordet :). Skönt att få bli lite bortskämd ibland ;). 

Blev  även dans två kvällar, onsdagen i Hällesjö till Shake och igår i Ånäsparken till Scotts :). Var mycket roligt, fast man är lite ringrostig med tanke på att jag inte dansat på ett tag, spec. bugg gick ju som det gick... Skakade även hand med sångaren i Scotts ;). Haha, måste ju passa på :P. Och ja, han var lika snygg i verkligheten ;).

Idag ha jag haft storstädning här i lägenheten, dammsugit, dammtorkat, skurat golven, plockat undan på rummen, diskat undan lite disk. Ja, allt detta för att min famlij kommer hem imorgon och ska få komma hem till en nystädad lägenhet, de som bott i tält en vecka. Ja, jag är bra för snäll jag ;).

Kl. nio har jag tvättstuga, kom på att jag inte ha några tröjor att jobba i... alla ligger i tvätten, hejja mig! Så passar på att tvätta några andra kläder på samma gång.

Sen ska jag bara förbereda mig inför 4 jobbpass och slöa framför teven, det tycker jag att jag kan unna mig ;)

Jobb: Lördag-Söndag 07-19
           Måndag-Tisdag 19-07

Ledig: Onsdag-Söndag


Jobb: Måndag-Tisdag 07-19
           Onsdag-Torsdag 19-07

Sen SEMESTER i drygt 2 veckor innan skolan börjar, ska bli grymt skönt :D

Idag fyller min älskade syster 15 år! Så grattis till henne :)

Ledig igen ;)

Ja, nu när man har jobbat klar perioden så känner man hur bra det egentligen är att jobba skift ;). Ha som sagt jobbat tre nätter nu och är ledig till lördag kl 7! Är ensam hemma också så lugnt och skönt, livet är bra underbart ibland ;).

Ikväll ska jag och pappsen på bio :). Ska se Johan Falk, blir nog bra!

Imorgon ska jag in till stan och träffa Milla (Äntligen!) och två av hennes kompisar :). Sen blir det nog en sväng upp till mormor och morfar (få se om de bjuder på mat :P). Skulle egentligen dit idag men de åkte bort..

Jag känner mig ganska uppbokad under denna vecka: som sagt, bio med pappa, upp till mormor och morfar, fika med Milla, dans!?, fika med älsklingsflickorna, avskesfest för Johanna, måste städa lägenheten innan familjen kommer hem igen, försöka styra upp en träff med Alex oxh Sandra och sen börjar jag jobba på lördag igen. Ja, men det är roligt att det händer lite grejer :)

Är inte så bra på att uppdatera har jag märkt...

Jaha, vad har jag gjort sen sist då kan man undra.. Jobbat en period och det är du den värsta peridoen jag någonsin varit med om. Satan vad strssigt det var! Blev bara värre och väre från den ena dagen till den andra och tredje. Sista dagen var vi 4 pers på 12 maskiner + att uppsättarna hade massa byten. Fick slänga i mig lunchen på 10 minuter (fan nästan rekord för min del, ni som känner mig vet att jag inte gärna stressar när jag äter :P). Ja, jag säg då det! Var helt slut efter de tre jobbpassen. Så har mest tagit det lugnt. Träffat Ida-Marie har jag hunnit med, vi lunchade på Charm (vart annars :P). Mycket trevligt :). Sen ha jag även hunnit med att gratta min kära vän Elin på födelsedagen! Blev både mat och fika den dagen, trevlarns :P. Efter många om och men så träffade jag även Lina en sväng efter jobbet åkte in till stan och tog en fika och surrade :). Kommer på mer och mer hur mycket jag verkligen saknar henne*!! Hoppas det går att få ihop en Norgetripp, skulle vara grymt trevligt :).

Har tillbrngat några dagar i Liden med pappa också. Han jobbade där på ambulansen.. Men det händer ju inte så mycket i Liden, de fick 2 utryckningar på 2 ½ dygn. Så jag gjorde han sällskap där under tiden :). Bara tog det lugnt och komma bort lite, precis vad jag behövde :).

* Jag saknar mina andra vänner också, ville jag bara tillägga!

Imogon sägs det ska bli fin väder, så det hoppas jag på :). Passa på att bättra på brännen ;)

Såhär ser de närmsta veckan ut (ja, om det är någon som är intresserad av att veta det):

V. 30
Onsdag - Ledig
Torsdag - Ledig
Fredag - Jobb 19-07
Lördag - Jobb 19-07
Söndag - Jobb 19-07

V. 31
Måndag - Ledig
Tisdag - Ledig
Onsdag - Ledig
Torsdag - Ledig
Fredag- Ledig
Lördag - Jobb 07-19 (Johanna avskedsfest!)
Söndag - Jobb 07-19
sen kommer jag inte ihåg nå mer :P.

Nu blir det teven en stund innan det blir sängen.. fattar inte varför jag är så trött jämt!!

Bilderna, GF 09

Bilderna får tala för sig själva ;) (Bilderna är från Louisas kamera)

Och såklart höjdpunkten (knäppta med min mobil..) :


LEDIN!!Åh, han var så sjukt bra allså!! Detta lever jag som sagt länge på ;D

Gatufesten 2009

Kan bara säga att det har varit grymt bra dagar :). Så sjukt roligt, och få umgås med älsklingsflickorna var underbart ;). Och den stora höjdpunkten var naturligtvis LEDIN!!!! :). Åh, så sjukt bra den karl är alltså. Och Ottilia, Louisa och jag diggade verkligen järnet!! ;D. 

Jag orkar inte skriva om allt, väntar tills jag får bilder från folket så får det sammanfatta det hela :P. Och sen är jag alldeles för trött. Tär på krafterna dethär. Utgång 4 dagar i rad, är man ju inte van vid ;). Ja, det är liksom bara det jag har hunnit med på min lediga tid, jobbet drar igång imorgon igen: Mån-Tis 07-19, Ons-Tors 19-07 så blir ledig i helgen. Hoppas jag kan hinna träffa Lina lite mer innan hon drar ner till Norgen igen. Saknar verkligen henne, så var grymt roligt att träffa henne igår :) <3

Nu ska jag sova, ladda inför jobbperioden!

Sofie

Tillsammans är man mindre ensam

RSS 2.0