Skor kan man inte få nog utav


Alla utom de bruna är från skopunkten.
Vill ha så många olika typer av skor. Ett par snygga till jenas, ett slapparskor, ett par sandaler och till sist ett par partyskor :). Skulle inte sitta helt fel! Drömma kan man ju alltid...


Nu ska jag nog sova, sjukt trött!!. Imorgon blir det fika på stan med älsklingsflickorna och utgång senare på kvällen :). Kan morgondagen bli annat än bra ;)

Update!

Sandras begäran kommer här en uppdatering! ;)

Lite av vad som hänt sen sist:
Hade en trevlig vistelse i Härnösand med Milla och Ida, ha varit sjuk, pluggat som en tok!, tacomys med Sandra hemma hos Angela, hälsat på Mormor och Morfar, lunchat med Ida-Marie och Stefanie och pratat gamla minnen, varit på lång promenad med Anne, klarat både praktiska provet och examinationsseminariet, inflyttningsfest hos Stina, dragit på mig ytterliggare en omtenta, fikat med Sofia, klippt och färgat håret.

Som sagt fick vi reda på Medicin vetenskap tentan igår, och gick ju som jag väntade. Åt helvete! Men inte fällt någon tår än och kommer inte göra det heller. Bara kämpa vidare och hoppas turen är med en nästa gång. Men det är ju det att om jag inte klarar den så får jag inte gå ut i praktik till hösten...

Igår var jag äntligen hos frissan och gjorde något åt mitt förfärliga hår. Slog till på både färgning och klippning, dyrt men otroligt nöjd :). Provade ett nytt ställe och frisören var riktigt trevlig och bra! Blir troligtvis fler besök dit ;)

Idag tog jag en välbehövlig sovmorgon och ha inte gjort sådär jätte mycket. Försökt gjort lite matte, ska räka några fler tal sen. 

Imorgon kommer mina älskade vänner hem :), blir troligtvis en utgång och sen en fika. Måste ju passa på att träffa de när de väl är hemma ;).

Hoppas du är nöjd nu Sandra ;)

Party tonight!

Ikväll blir det party med dessa pinglor hos Milla i Härnösand!! :D

Hittande ingen bild på oss tre tillsammans :P
Ser framemot en trevlig kväll :)

Converse

Alltså jag är het såld över dessa skor!! Vill ha :). Ska spara min lön och införskaffa mig ett par :). Men undra ifall jag ska med stor eller liten sula, svart eller rött märke och rand!? Förslag tack!


En tisdag på sjukhuset

Idag ha vi vare på KTC på sjukhuset och övat. Övat på att sätta nål (PVK), kopplat EKG, blandat infusioner och pratat om blodtransfusioner. Jäkligt lärorikt. Så man är bra slut i huvve nu kan jag tala om. Så mycket man ska ta in och tänka på, att göra fel blir ju inte så bra direkt!
EKG och PVK var roligast, fick med oss lite grejer hem som vi kan träna på. Övning ger färidghet, som det brukar heta ;).

Imorgon är vi ledig :D. Så jäkla härligt och välbehövligt. Men ska väl kolla igenom lite saker som vi gjort hittils iaf, så man inte börjar komma efter redan nu... Kanske blir en sväng in på stan också, vem vet.

Ikväll blire lugnt, ska lägga mig framför teven och bara slötitta:). Det var länge sen. 


Två dagar kvar till LEDIN!!!! :D

Sofie

Tillsammans är man mindre ensam

RSS 2.0