Den kommande helgen

Idag: Har jag hittils diskat lite och betalt några räkningar. Ska snart ut i solen en stund hade jag tänkt mig och sen ta en dusch innan pappa kommer och hämtar upp mig. Ska till han  ikväll :).

Imorgon: Åka motorcykel med pappa på Motorcykelnsdag. Sen en sväng på veteranmarknaden här i Bergsåker. PÅåkvällen blir det lite party, ja, iaf grillning med klassen. Är ju sista helgen innan alla åker häifrån för sommaren. Sen träffas vi inte fören i slutet av augusti, så man måste ju passa på ;).

Söndag: Är det Emelies konfirmation. Så först kyrkan, sen till pappa, sen hit till mamma. Blir nog en fullspäckad dag ;).

Nä, nu ska jag ut i solen. Ha en bra helg :)

Lite gladare nu...

... för kom på att om en vecka så har jag sommarlov :D. Eller ja nästan iaf, förutom omtentan och massa jobb. Men ingen skola iaf ;). Känns såå skönt :). Ska bli mycket välbehövligt med ett avbrott från allt. Fatta en vecka, sen ha jag klarat av en termin, det tar sig ;). Bara fem kvar :PKollade på bubbleroom.se för någon dag sedan och dessa två fastnade jag lite extra för :

Tänk va fint till somaren då man är brun :). Ja, om man ändå inte var en fattig student..... Men nu är man ju det, så jag har verkligen inte råd. Nä, ska hålla hårt i mina pengar (eller iaf försöka). Fina var de iaf :)

Jahapp!

Då var det dags.... fick tillbaka Farmakologitentan igår. Och den som kändes så bra för mig. Kollade på resultatet på datorn och det stod F. Alltså icke godkänt. Jag förstod ingenting. För det kändes verkligen som det hade gått bra. Gick och hämtade ut tentan sedan och hoppades att jag hade missuppfattat allt och var många poäng ifrån... men så var det icke, 2.5 p ifrån!!! Så jäkla surt. Och det värsta av allt var att jag hade gjort fetaste slavrfelen. Om jag inte hade gjort de, så skulle jag klarat mig! Så jäkla besviken på mig själv alltså, för det är inte jag att misslyckas på det där sättet! Jag brukar inte göra det. Åkte sedan hem iaf och tyckte synd om mig själv. Sen fick allt lägga sig lite och insåg att det är bara att ta tag i skiten igen och göra en omtenta. Förr eller senare så kommer man ju göra omtenta. Jag och Monica kom på några fördelar iaf:

* Är på ett sätt bra att det blev just nu, för nu har vi väldigt lugnt i skolan. Slutar den 3:de och sen har man tio dagar på sig innnan omtentan den 13:de.

* Hellre omtenta på det här än på anatomin eller mikron!

* Det här är ändå ganska intressant och så det kommer gå lite lättare att komma igång med allt.

* Man får tacka sig själv att man la ner så mycket tid på det inför tentan, skrev anteckningar m.m

* Att man får en till chans att få lite bättre kunskap om ämnet

Så jag ska försöka att ta det positivt nu iaf. För att kugga omtentan, det finns inte! Det ska jag klara, så är det bara.


Ja, jag har inte mycket att tillägga mer nu, nu blir det Farmaplugg och sen plugg inför examinationsseminariet imorgon!

Birsta/Staden med syster

Igår skjutsade vi mamma till hennes kusin på Alnö, och en av våra tremänningar och hennes kompis åkte med Emelie och mig till Birsta. Vi gick runt där och bara strosade på lite.. köpte en kofta på Gina. Sedan åkte vi tillbaka till Alnö igen och gick in och fikade lite. Och kvällen var mycket lugn.. tittade på teve typ.. Så skönt att bara inte göra någonting ibland, är ju inte så ofta jag gör det och inte ha dåligt samvete över att jag borde lösa eller så. För vi är faktiskit så gott som klar med skolan nu :). En termin är snart gjord :). Bara fem och en halv kvar ;P

Idag jobbade mamma, Emelie och jag åkte in till stan en sväng.. bara gick runt och kolald elite och så.. Fick med mig dessa saker hem:


Så jäkla söt :). Har sett den så länge, och fanns bara en kvar i min storlek.. kunde inte motstå ;)


Äntlingen ett par nya träningsskor! Det var på tiden. Har haft mina gympaskor
sedan 6:an, så kändes som det var dags för ett par nya nu ;)


Även dessa jeans fick följa med hem. Men det var verkligen något jag behövde, ha inte köpt jeans sedan förra sommaren!

Nu får det nog vara färdighandlat på ett tag, pengarna bara försvinner. Men tyckte ändå jag gjorde det bra och bara köpte saker som jag behövde :) (eller ja, förutom bikinin då, men ändå :P)

Idag har jag varit en snäll storasyster, jag bjöd min syster på fika på Charm :). Ja, ibland kan även jag ;). Bjuder även en bild på oss också:


Ja, Ida, jag fastnar på bild ibland jag med ;) haha


Emelie, mätt och glad ;) <3

Nu snart ska mamma och jag åka upp till mormor och morfar. Ska se på deras nya inköp, de har idag blivit husvagnsägare ;). Trodde jag aldrig skulle hända :P. Men roligt för de :)

Annars i helgen ha jag inte så mycket planerat. Färga min extrema utväxt skulle ju behövas. Sola med Elin skulle också behövas :).

Nu har jag varit tillräckligt generös för idag ;), ska jag kila, ha en fortsatt bra helg!

Härlig dag igår

Gud vilken värme det var igår alltså, så jäkla härligt :). Satt ute på ballkongen en stund och pluggade lite. Sen kom Hittan, Joel och Josefine och hälsade på. Mamma och Joel och jag gick och köpte glass medan Gittan skjutsade Josefine.

Här kommer för engångsskull lite bilder:

Mamma och Joel gillar glass :)

Joel kollar efter raggarbilar ;)

Joel plockar blommor! (han är så jäkla söt min lillkusin)Sedan gick vi till lekparken och lekte lite. Pappa kom sedan och hämtade mig för blev bjuden på middag där :). Här kommer bilder från det:


Grillmästare Pappa!


Emelie i väntan på maten


Den "fina" utsikten från pappas altan


Pappa om Emelie innan middagen


Pärer ;)


Grillat kött och kyckling. Första grillningen för i år avklarad :P


Min måltid ;D. Mycket gott!!


Sedan efter man ätit så man blev proppmätt så var det dags för att gå bort till gymnapn, var näst sista passet för denna termin. Men gick ganska bra ändå.


Idag var det åter måndag och tillbaka till verklighete och plugget. Det var en väldigt seg start för mig och Monica med vårt rapportskrivande.. men sakta men säkert så gick det bättre och bättre :). Blev nästan helt klar med resultatet och ska börja med diskussionen imorgon. Och blir då troligtvis klar med den på onsdag :D. Skönt!! Och vilket i sin tur leder till att det blir en lååång helge från torsdag-söndag med nästan inget plugg och bara vara!. Och då hoppas jag det blir fint väder i helgen!


Nu ska jag läsa igenom det vi skrivit på rapporten idag och se om allt ser okej ut.. måste även göra matlåda, och ska även försöka komma tidigt i säng. Känns som jag behöver det!

Går mycket lättare att skriva när man är glad!! :)

Så är det.. och då undrar ni kanske varför jag är det ;). Jo, för fick resultatet på Mikrobiologitentan idag... Och jag klarade den!!!!!!! :D :D. Tjoohooo!!!!! :D. Jag som var helt säker på att få göra omtenta! Och det bästa med allt, jag fick ett C :D. Det är ju fan asbra :). Det bästa betyget jag fått hittills ;). och även på tentan jag var mest osäker på ;) haha! Sååå jäkla härligt att  ha den klar, och slippa omtentan!! Åh, nu är jag verkligen glad :). Är bara 2 tentor till att vänta på resultatet på, farman och matten. Men de kändes bra, så jag litar på dne känslan och hoppas på det bästa.

Till helgen ska det firas, men står inför ett dilemma som jag hoppas löser sig på bästa möjliga sätt.. gillar inte att hamna i sånna här situationer :/.

Nu ska jag ta med mig lite positivenergi (som verkligen kom lämligt!) och göra ett ryck med rapporten de närmsta dagarna innan helgen... så det inte blir allt för mycket då.

Det var allt för nu, hörs snart igen .. när jag får tid ;)

Då var det ett tag sen igen

Jag är nog ingen bra bloggare. Blir liksom aldrig tid över att skriva. Men nu ska jag ta mig tid!

I skolan har vi börjat på vår sista kurs, sen har vi läst en hel termin ;). Det går sjukt fort! Jag och en tjej som heter Monica ska skriva en rapport om övervikt, minst två ventenskapliga artiklar ska med. Och språket på de är ju inte svenska direkt... nä, utan engelska. Så får se hur detta går :P. Jag menar jag och min engelska är ju inte på topp :P. Hoppas Monica är bättre :).

Haha, jag måste bara berätta om igår kväll. Elin och jag har legat på lat sidan när det gäller gympan. Kommer inte ihåg sist vi var på den. Och igår bestämde vi att nu jäklar tar vi oss i kragen och åker dit! ;). Ja, sagt och gjort. Vi kom båda två vid tio i åtta ungefär. Båda av oss hade en liten konstig känsla när vi kom dit. För det var fler bilar på parkeringen och bilar vi inte kände igen, som det inte brukar vara. (ja, när man kommer från Kovland så känner man igen allas bilar :P haha). Ja, iaf så började vi gå mot ingången och då kommer det folk ut ur skolan (som det heller inte brukar göra). Jaha, tänkte vi det är väl inställt bara för vi skulle gå för engåns skull :P. Ja, och så var det, om man hade gått gången innan så visste man att de hade ställt in... Detta är så typiskt oss att lyckas med sånna här saker :P. Haha, eller som på badhuset Elin, kommer jag aldrig glömma ;).

Vi tog oss iaf en promenad istället runt elljusspåret och fick prata av oss lite, var välbehövligt :). Blir ju så långt mellan gångerna nu förtiden :/.

Nu ska jag ta och äta frukost och sen göra iordning mig för att åka in till skolan och träffa Monica, får se om vi kommer nå mer framåt idag :P.

Ikväll vet jag inte vad som händer, eller ja i helgen överhuvudtaget. Kanske blir en sväng ut till timrå på lördag :P.

Ha det så bra så länge, tills nästa gång jag har tid att blogga ;)

Sofie

Tillsammans är man mindre ensam

RSS 2.0