New York nasta!!

Blev inget Mall idag, hittade inte vagen.. Sa vad har vi gjort idag istallet kan man undra ;). Inte sa mycket egentligen.. Kollat lite pa teve och sen ha vi aven varit och kolla in ett omrade med sa sjukt fina hus!! Alltsa jag forstar inte, dar skulle jag vilja bo ;D.

Ikvall akte vi och kakade pa Friendly's! Asgott :D. Sen nu ska vi borja packa, ha inte gjor det an ;). Men vi behover nog inte ha med oss sa mycket...

Sahar ser det ut (mest tillagnat mamma och pappa som undrade) ps. Lokalatider!

05.00 Aker hemifran
 
05.29 Tag fran Andover - Boston

07.30 Buss fran Boston - NYC

11.45 Framme i NYC

11.45 - 20.33 SHOPPA!!! :D

20.33 Tag till Long Island dar vi ska bo :)

Ja, typ sa ser det ut, sa nu vet ni :)

Far passa pa att onska Gott Nytt Ar till alla :). Hoppas ni har det bra :)

Ja, packa var det!! See ya!! ;)

Strandlagenheten!

Idag tankte vi forst aka in till Boston men taget kom aldrig.. Sa vi akte och fika pa Panera Bread (hur det nu stavas..) Sen akte vi till Mallet i Andover och kollade runt lite i affarer :). Jag kopte en ashaftig planbok! Kanske bara jag som tycker den va haftig, men skitdetsamma ;). Sen hittade vi markesvaskor!! Ah, vad mycket fint det finns alltsa! Jag ska kopa en markesvaska innan jag aker harifran :P. Sen akte vi och kakade pa en Kinarestaurang. Asgott och asmycket mat ;D.

Nar vi kom hem igen bestamde vi oss for att aka ut till strandlagenheten. Vi packade ner lite grejer och nu ar vi har :). Impulsgrej liksom :). Men det ar bra, ar inte sa bra pa sant! Men det ska det bli andring pa :D. Ah, strandlagenheten! Vilket jakla stalle!! Precis som pa film alltsa.. Saa jakla fint :). Aker hiss upp och kliver liksom in i sjalva lagenheten! Hur haftigt som helst :D

Nu ska vi ha spakvall igen! Ida tyckte det var sa mysigt sa jag far val stalla upp da ;) Hahha!! Nara, skamt och sido ;). Det ska bli mysigt :). Ska gora ansiktsmask och harinpackning :) Schoont! ;)

Sen sover vi over har tills imorgon och imogon ska vi till nagot Mall som ligger har i narheten :). Sen blir det nog bara hem och borja ladda infor NEW YORK!!!! :D; Aker tidigt pa mandag morgon.

Fina bilder jag laggt upp va!!!?? ;)

Mer bilder finns...

... Pa Idas blogg och Stinas blogg!

Nu ska Ida och jag ata fruktsallad!!! :D

Bilder, Jul i USA! ;)



Hos Stina i Natick


Asgoda groten som inga av vara mammor sa att det skulle ga!
Ah, tjena vad fel de hade!! ;)


Stina var fin :)


Ida liksa :)


Jag pa julafton!


Vart fina julbord!! Asgott! :)


Jag och Ida pa promenad pa Juldagen! :)


Stina som tomte! ;)


Snyggingen, Snyggingen och Snyggingen!

  
Redo for BIO ;D


Och till sist en bild pa huset jag bor i! ;)


Hoppas du blir nojd pappa :D

26 december!

Julaftonen var mycket mysig! :). Ida och jag akte och hamtade upp Stina pa tagstationen san akte vi till Stop&Shop och handlade julmat! Forsokte iaf vara lite ekonomiska och det gick ganska bra anda! ;). Akte hem till Ida och borjade steka kottbullar och koka grot som alla vara mammaor sa att det absolut inte skulle fungera! Ah, tjena! Den blev asgod :D. Sen nogot som inte blev lika god var knacken som vi kokade, alltsa jag forstar inte! ;). Hur hard som helst, gick knappt att ata sa vi slangde den :P. Efter vi hade atit var lilla julbord som bestod av typ skinka, kottbullar, potatis, sill, agg och ostbricka sa var vi ganska matt! ;). Sa vi orkade inte med efterratten :P. Vi satte oss framfor teven och Stina tog pa sig sin tomteluva som Ida och jag hade kopit till henne sa hon fick vara tomte och dela ut vara julklappar! :P. Jag fick en pyamas av Ida! As skon! :) Av Stina fick jag ett jattefint halsband och lite amerikanstgodis! Och av Cole fick jag ett fint armband som hans moster hade gjort tror jag! Sedan borjde vi se pa film fast tillslut var det bara Idas som kollade medtanke pa att Stina och jag somnade ;) Haha! Stackars Ida! Sen gick vi och la oss runt halv tva kanske, kommer inte ihag vad klockan var.

Pa juldagen (dvs igar) sov vi ut :) Skont!! :). Vi gjorde frukost och sen kollade vi pa en film. Efter den var det sa fint vader sa vi tog oss en promenad! Det var skont att komma ut och rora pa sig! :). Sen at vi lite rester till middag och efter det duschade och gjorde i ordning oss. Pa kvallen gick vi pa bio! Asbra film :) Marley and Me hette den :). Bade rolig och sorglig! Jag blev klassad som ingen kanslomanniska bara for att jag inte grinade! Men jag ar inte san.. :P

Idag ha vi inte gjort sa mycket. Suttit och kollat pa teve hittils iaf. Ska snart aka ivag och lamna av Stina! Sa idag ar sista dagen jag traffar henne, nasta gang blir nog nar de kommer hem till Sverige igen! Vad tragiskt :/. Sen ikvall vet jag inte vad Ida och jag hittar pa. Vi maste iaf fixa med NY resan iaf! Sen far vi se vad som hander :P

Pappa! Bilder kommer snart, ha inte tid nu, Kanske ikvall! Sa hall ut! ;)

GOD JUL!!!

Jag vill onska alla God Jul och Gott Nytt Ar dar hemma i Sverige! :). Nu sitter nog de flesta och ater julmiddag med deras nara och kara! Och vad gor Ida Andersson och Sofie Blom kan man ju undra..... Jo, de har precis druckit te och atit en torr bagel och lyssnat pa jullater pa YouTube for att fa liite julkansla! Haha! ;). Tragiskt det later..

Vill ocksa passa pa att tacka sa hemskt mycket for allafina sms jag fatt! ;). Tyvarr kan jag inte svara pa alla, for det kostar jattemycket. Men jag tackar er alla har och onskar er en rikigt God Jul! Hoppas ni far en bra dag!

Igar gjorde hade Ida och jag Spakvall! Asmysigt! ;). Vi anvande oss av mammas julklapp, som var harmask, fotmask, och ansiktsmask ;). Sa tack sa mycket mamma!! :)

Nu ska vi snart aka och hamta upp Stina sen ska vi handla mat! ;). Sen blir det knackkokning och lite annat smatt och gottt ;).

Hur mycket sno som heslt!!

Jag fattar inte, har nog aldrig sett sa har mycket sno nagongang! Herre gud alltsa. Men det ar mysigt :).

Igar tog Ida och jag taget forst in till Boston. Det var forsenat och askallt! Sa jag hade ingen kansel i mina fotter! Helt som isbitar. Gud vad jag fros, hua! Val inne i Boston iaf sa tag vi tunnelbana till taget som gick till Stina. At frukost pa Dunkin Dounats, Bagel med typ cream cheese (ursakta stavningen :P) och var choklad :) Asgott!! :D.

Sen taget till Natick for att traffa Stina :) Ah, var sa roligt att traffa henne igen :). Vi gick runt i olika affarer och jag har kopit mina forsta markes plagg! Victoria Secret trosor :) Coolt ;). Sen akte vi hem till Stina en snabbis och traffade hennes vardfamilj. Sota! :). Sen till taget igen, som var forsenat 30 minuter!! Ah, vad jag fros igen, och jag som verkligen hatar att frysa! Ja, iaf sa missade vi taget hem till Ida iaf med typ 5 minuter sa vi fick vanta 2 timmar tills nasta gick.. Men gick ganska bra, satt och surrade massa minnen, sa det va roligt :). Sen nar vi kom hem hit igen gick vi direkt och la oss, somnade nog paengang jag la huvudet pa kudden! ;) haha.

Idag sov vi till typ 8 och sen gick vi ner och bakade kakor med Cole och sen frukost. Jag spelade aven lite Wii med han, Bowling och jag vann ;) haha!! :P

Nu ar Stina i duschen och Ida bygger lego med Cole.. snart min tur att duscha. Idag ska vi in till Boston och shoppa ;). Ska bli roligt :).

Ha den bra dag!

My first day in USA! ;)

Ja, somsagt sa gick resan bara bra. Mycket battre an vad jag forvantade mig :). Ah, vad Amerikanare ar trevliga alltsa! :)

Idag ha vi varit julavslutning, sen in till Andover en svang och jag har idag druckit mitt forsta Starbucks kaffe. Och det lar ju inte vara sista gangen direkt ;) haha. Sen tycker jag skolbussarna har ar sa haftiga, precis som pa film! Maste knappa kort pa en ;).

Ikvall ha Ida, Cole, hunden Sammy som forovrigt ar skit sot! Cole med for den delen ;). Vi har iaf varit ute i snostormen och akt pulka, haft snobollskrig och skottat! Mina fotter var helt genom frusna nar vi kom in, sa jag nog pa mig mina tofflor sa blev de varm igen! Vi har aven spelat Wii, och det gick ju som det gick ;) haha!!

Imorgon bar det av till Stina, ska bli roligt att traffa henne med :).

Ja, jag ar inte sa van med det har tangentbordet, darfor tar det lite tid och det i sin tur gor att det inte blir sa langa inlagg!!

Tack for kommentarena forresten :)

Allt ar bara bra har, jag fattar inte att jag ar i USA! Kommer nog ta ett tag ;). Hoppas allt ar bra hemma med!

Nu ska vi sova. Godnatt!

BOSTON!!!!

Vill bara meddela att jag har nu kommit fram till Ida! Resan gick bara bra, flot pa bra :)

Nu ska jag umas med alsklingsIda!!

Uppdt. mer imorgon .

Godnatt

Imorgon smäller det, USA here I come!! :D

Ja, Engelskan är på topp ;) haha, eller så inte ;). Äh, men jag orkar inte bry mig, får väl ta nån SvEngelska variant!

Idag ha jag lagt fram allt jag ska ha med mig på sängen.. Inte packat ner de än.. Slagit in några julklappar också ha jag gjort. Har även får mitt VISAkort idag! Det var verkligen på tiden!!

Ha nu pratat med Ida en sista gång på Skype, kändes bra. haha, kändes konstigt att säga "Ja, men vi ses imorgon då ;)" men det är ju faktiskt så!! Ahhh!!! Fan vad häftigt, jag förstår inte rikigt va djag gett mig in på :P. Men jag följer strömmen och frågar när jag är orsäker, det kör jag på :).

Nu ska jag packa det sista, sen äta och sen ner till pappa. Ska även bort till min morbror och mina kusiner och säga hejdå innan jag åker och önska God Jul, sen upp till mormor och morfar, skulle få mina julklappar ;).

Ja, imorgon blir det en tidig uppgång.. Så det här inlägget kommer bli set sista här hemme ifrån Sundsvall, Sverige. Nästa inlägg jag skiver kommer jag befinna mig hos Ida i Boston USA!! :D.

Ska försöka skriva så mycket som det går så ni vet vad vi gör på dagarna ;).


Är i Boston, USA 18 december 2008 till 4 januari 2009!


Ha det så bra här hemme, God Jul och Gott Nytt År på er :)

Kram /s

Fullproppade dagar!!

Helgen har varit helt fantastisk :). Var i Stockholm med Milla, Emelie och Katarina och såg på Idol finalen! Hur mäktigt som helst :). Om ni vill läsa en lite mer utförligare verson om helgen kan ni läsa Millas blogg :).

Idag ha jag fikat på stan med Ida-Marie. Mycket mysigt :). Sen åkte jag bussen hem med Elin, tog ett litet "farväl" i bussen. Sen ikväll ha jag pratat med Ida på Skype! Skönt att reda ut lite saker innan jag kommer, känne rmig lite lugnare :). Sen tillsist ha jag varit borta hos Sandra och vi har bytt julklappar, Åh, jag fick en morgonrock!! Hon är väl för söt. Jag sa att jag aldrig har ägt en morgonrock och sen gick hon och köpte en till mig ;).

Imorgon, blir det att gå upp ganska tidigt, ha mycket att pyssla med, sista dagen hemma här i Sundsvall, Sverige innan jag åker. Och sen måste jag ju kunna somna på kvällen för ska upp jättetidigt! 06.12 går tåget från stan!! Blir nog den längsta dagen i mitt liv. Kommer vara frame på Arlanda vid 9 sen går flyget 13.20. Är framme på Island 15.30 (lokal tid). Väntar där en och en halv timme och åker från Island 17.00. Är framme i Boston 17.50 (lokal tid). Och USA ligger ju  timmar efter oss, vilket gör att jag kommer vara på resandefot ganska länge! Så måste verkligen försöka sova på planet, annars komme rjag inte klara det här..

Åh!!! Jag fattar inte att jag snart är där, det har inte gått in i mitt huvud än!! Lär ju ta ett tag att fatta att man är där också! Here gud! Men ska bli så sjuktroligt att träffa Ida igen! Åh, nästan så jag blir tårögd av tanken. IDA, här kommer jag :D <3

Nu ska jag skriva en lista på allt jag ska göra, så jag inte glömmer nått. Så morgondagen blir lika fullproppad. Ska hinna prata en sväng med Ida igen, om hon inte glömmer bort det igen ;). Sen på kvällen ska jag ner till pappa på lillajulafton och sen ska jag även hinna med att säga God Jul till mina kusiner och mormor och morfar med! Ja, ni hör själva, en fullbokad dag. Sen ska jag somsagt lägga mig tidigt och kliva upp och då är jag påväg till USA!!!! Iihh!! Vad jag längtar alltså! :D

Det närmar sig med stormsteg!!

Om precis en vecka (13:20) lyfter planet och jag är äntligen påväg till Ida!! :D Ahh, kan inte fatta det, förstår inte än att jag ska dit!! Ihh!! Ska bli så jäkla härligt :)

Igår var jag och köpte tågbiljett ner till Arlanda, dyr var den men tror det ändå var det bästa alternativet! Sen åkte jag upp på Skvadern och va där med Elin ett tag :). Skulle försöka träffa några lärare, men hade inte turen med mig denna gång heller. Träffade bara Viktoria, men det var inte så bra hon är väl för härlig den människan alltså :). Glad jämt :). Saknar verkligen att gå där... sån jäkla härlig tid som man aldrig kommer få tillbaka... Så jag är oerhört nöjd med mina tre underbara gymnasieår! Kunde inte varit bättre :)

Ikväll blir det jobb på hockeyn, innan dess måste jag plocka ihop lite på mitt rum som ser ut som en bombnerslad, sen packa lite och sen ska jag ner till pappa och äta innan! Ja, ska nog gå vägen det här. Imorgon åker Emelie, Katarina, jag och Milla ner till Sthlm för att se Idolfinalen :D. Såå jäkla häftigt :). Kommer hem igen på lördag eftermiddag. Så jag missar hockeyn på lördag.. inte bra men inte mycket att göra åt. Så ikväll blir dte sista hockeyn på jättelänge.. Är i mitten av Januari.

Ja, det ha jag ju inte berättat.... Sökte till skola inför vårterminen bara för att se om jag kom in.. och sen ha jag tänkt mycket på det där på sista tiden.. Sökte till Sjuksköterskeutbildningen och jag kom in efter första antagningen!! :) Jag tackade ja, och det känns som det kommer bli bra :). Så nu vet jag vad jag ska göra i tre års tid! Fick även reda på att Agge också hade sökt och kommer läsa kurser som ingår där.. Känns verkligen skönt att veta att man känner någon iaf :)

Nä, nu måste jag gå och duscha och packa lite för att sedan åka ner till pappa och sen vidare till jobbet!

Hinner nog inte skriva nå mer innan vi drar ner till Sthlm.. Så en uppdat. kommer kanske på Sönda eller nått :P

Ha en bra helg allesammans!

Julklappsinhandling

Ja, det är var jag har ägnat dagen åt. Nu är det till familjen klar iaf! :) Känns skönt. Så är bara några personer kvar.. måste tänka ut vad jag ska köpa till de! Så blir det nog inhandling till de på onsdag kanske... Har även växlat pengar idag till Amerikanska dollar! :). Iiihhh!!!! Det närmar sig!! :D

Hoppade av hos pappa och åt där :). Sen åkte Emelie och jag hem till mamma. Hjälpte Emelie med läxan och sen bakade vi pepparkakor!! :) Mysigt värre ;)

Imorgon ska jag nog slå in mina julklappar och göra lite fina julkort till de, pysseldag! Ska nog gå upp till mormor och morfar med :).


Det är väldigt mycket som rör sig i mitt huvud just nu. Mycket att tänka på och mycket att gå igenom.. men det ska nog gå vägen det här! Blir nog bra tillslut!


Dagar kvar: 10

Torsdag=Jobb på hockeyn

Ja, torsdag igen och det är hemmamatch för Timrå igen, och då ska jag jobba. Även att det är nått speciellt ikväll så vi ska jobba i andra tröjor än vanligt, blir ju roligt :). Sen efter hockeyn ska jag kanske åka till pappa och blir kvar där tills imorgon.. får se.. eller så kommer Emelie hit. Har inte riktigt kollat upp detdär..

Imorgon fredag vet jag inte vad jag ska göra på dagen, men det löser sig. På kvällen ska jag såklart se på Idol ;) haha, rikigt spännande nu :).

Lördag är det hockey igen, tror den börjar 16.00, vilket betyder att jag ska vara där 14.00. På kvällen ska vi typ ha glögg-, baknings- och pysselkväll med lite släkt och så :) Blir nog mysigt!

Söndag, preliminärdag för att vara med Sandra :). Haha, vi kom fram till det igår att vi måste börja boka varandra så att de inte ska ta sån lång tid tills vi träffas igen ;). Sen är det sista gympan för säsongen, och det brukar betyda att vi fika efteråt ;) hehe, längtar jag till ;)

Mellan allt detta måste jag verkligen börja planera inför resan, är  inte lång tid kvar och allt är inte fixat. Så det måste jag verligen fixa.

Nä, nu ska jag fixa med lite grejer och sen är det bara göra sig ordning inför jobbet. Ha en fortsatt bra dag!

Mycket glad!

Har nämt tidigare att jag hållit på att fixa med lite grejer och att jag inte avslöjar det fören det är klart... Och nu är det klart!! Trotts alla motgångar ha jag inte gett upp.. Den 18 december lämnar jag Sverige för att åka och hälsa på Ida i Boston, USA!!! :D Hem till Sverige kommer jag igen den 5 januari. Så jag blir borta över jul och nyår, kommer verkligen bli en upplevelse och ett minne för livet! :). Om allt går som det ska, så kommer jag även träffa Tessan och Stina :). Hoppas verkligen det!

Ja,som ni märker är det inte många veckor kvar.. typ 2 och en halv vecka så är jag påväg! Och det är såå mycket som man måste kolla upp, det är liksom inte bara att åka. Men har kollat upp det mesta och fixat de stora och vikigaste grejorna. Sen börjar packningen, haha kommer ha ångest!

Jag har nog inte rikigt fatta att jag ska få uppleve det som man har drömt om, att få åka till USA. Och hur ska lilla jag klara av detta tänker nog många.. Men jag har gett mig f*n på att det ska gå, jag vill verkligen det här.

Ja, detta har väl mitt liv handlat om ganska mycket de senaste veckorna, att få till allt med bokningen, passet, banken.. osv.. Därför är en anledning varför jag inte uppdaterat så mycket.

Nu ska jag börja med maten och ikväll får vi se vad som händer, skulle behöva åka ner till pappa.. så kanske gör det.

Sofie

Tillsammans är man mindre ensam

RSS 2.0