Torsdag morgon!

Igår gjorde jag, Ida, Tessan, Lina och Milla något som vi aldrig har gjort förut.. Vi var Hårmodeller!! Något nervös vi var innan då. Vi målade upp värsta skräck bilden innan hur de skulle göra och hur det skulle bli. Sedan övade vi på hur vi skulle säga nej om de ville färga håret rosa eller lila och klippa håret till någon konstig frisyr. Vi kom iaf dit och då fick vi sätta oss vid 3 små bord med fyra runt varje. Det var helt knäpp tyst, ingen sa nånting.. alla var nog skit nervösa. Då säger en av de två tjejrna som höll i det där att det inte var någon fara... Vi skulle gå utifrån färgen som vi hade innan. Sedan skulle det komma in utbildade frisörer som skulle färga håret på oss. De kom in och vi fick en frisör var :). Jag fick en ung och jätte gullig tjej :). Hon ville blanda tre olika färger i någon ny teknik. I underhåret la hon en kopparfärgad färg, och ovanpå en lite mattare blondfärg och på luggen ytterliggare en lite ljusare slinga. Vissa tycker det inte är någon större skilladn, men jag lycker det.. iaf lite :)


Nä, nu ska jag sätta mig och räkna lite matte. Det var därför jag åkte in tidigare till skolan, för vi har egentligen sovmorgon idag.


Ha en bra torsdag!

Skola på en Lördag

Idag har jag varit på väldigt bra humör för ovanlighetens skull.. och det var väl passande att jag var det just idag. För idag har vi på Skvadern haft Öppet hus. Jag har varit guide hela dagen och det har faktiskt varit roligt. Men jag känner nu i efterhand att det är fan ansträngande att vara trevlig en hel dag ;). haha, inte för jag inte brukar vara det... men ja, ni förstår kanske vad jag menar... Jag tror att jag lyckades locka till några personer till Ledarskapsprogrammet iaf :) hehe.

Ikväll blir det bara att ta det lugnt. Jag är ganska trött. jag vet inte vad det är med mig, jag är konstant trött hela tiden, och har typ jämt ont i huvudet.

Hoppas ni alla får en trevlig kväll :)

Möte

Nu har man somsagt varit ledig i två dagar :). Skönt har det varit. Idag åkte jag upp till Elin där jag möttes av minstsagt bekymmer!! Men efter många om och men så löste det sig! Sedan gick vi ut och åkte spark! Va ganska länge sen jag gjorde det och det är lika roligt varenda gång! :D. Samtidigt så pratade vi en massa såklart :P Som bara vi kan!

Ikväll ha jag varit på möte på skolan om vårt projekt som närmar sig med stormsteg. Skidskytte VM i Östersund, 7-17 Februari!!! Och vi i min klass ska dit och jobba! :) Ska bli skit kul :)

Imorgon är det dags för skolan igen då..Period 3 börjar och det innebär kurser som: Engelska B, Matte C, Pedagogisktledarskap, Projekt och Företagande och Idrott och Hälsa B. hmmm.. ja det blir nog bra det med...

Helgen

Fredagen bestod mest utav tvtittande och bara ta det lugnt med mamma. För jag skulle upp ganska tidigt på lördagen.

För på lördagen hade vi en aktivitetsdag på stan för att marknadsföra Skidskytte VM! Det var regnigt, blött och kallt. Men vi körde på ändå, Tillslut iaf! Från början var vi  i klassen nästan fle än vad alla som var på stan var :P haha. Det gick faktiskt väldigt bra för oss! :). Hon som kom ner från Vm-bolaget var nöjda med oss :) Viktigt att göra ett bra första intryck :). Senare på kvällen så var det tänkt att vi skulle till Ida. Men det blev ändrade planer för Lina fick förhinder! :(. Vi får ta det en annan gång :). Istället så åkte hela familjen upp till Mathias. Det var väldigt trevligt. Han hade köpt så man kunde göra egen öl typ... Så de andra drack de och jag fick köra. Lika bra för jag gillar inte öl, hua! Vi spelade iaf Nintendo Wii! Skit kul!! Och jag var helt bäst på bowling.. Jag fick fem strikar på rad!! :) Stolt! :)

Idag Söndag har jag nästan inte gjort nånting. Ha varit så trött hela dagen. Ikväll ha jag varit på gympa iaf Det var verkligen jätte jobbigt. Så det gick inte så värst bra för Elin och mig!! ;) haha.. Jag orkade knappt nånting.. Aja, det är bara att ta nya tag på torsdag.

Imorgon Måndag och i övermorgon Tisdag har vi på Skvadern återläsningasdagar! Det vill säga = Ledig!!!!! :D. Skönt! :). Men jag har lite att göra. Imorgon ska jag ta bussen in och kliva av och gå till ammas jobb. Då ska vi åha ut till birsta en sväng :). På tisdag ska jag åka upp till Elin och kolla in hennes nya tapeter och sen ska vi gå på en promenad!! :) Det är skönt, att samtidigt röra på sig och ha bra sällskap och få prata av sig lite :). Då gäller det bara att vädret är bra.

Nä, nu ska jag ta och fika lite. Sen blir det nog lite tv tittande och sedan ska jag gå och lägga mig.

God natt och sov gott!

Skolan

Idag har vi egentligen sovmogon för det är torsdag. Men icke denna torsdag. Vi har nyss varit på en föreläsning av en från Mittuniversitetet. Det var ganska intressant! Så vi är lediga imorgon förmiddag istället :) Skönt! Då får jag sova lite längre iaf. Jag fattar inte varför jag är så himla trött jämt... Jag skyller på vädret..

Nu snart ska vi gå bort till aulan för att vi har storsamling. Sen är det mentorstid, lunch och tillsist Pedagogisktledarskap.. Om jag får gissa så tror jag att det blir en tung och lång eftermiddag.

Ikväll är det gympa igen!

Ha en bra dag!

En ganska vanlig Onsdag!

Dagen har flytit på bra. Började med Naturkunskap som kanske inte var det mest roligaste. Kan även passa på att skryta lite att jag ska få MVG i den kursen!! Hur stolt som helst :). Sedan gick vi och åt och det var ingen höjdare till mat idag heller.. ha typ inte varit det på jätte länge. Men på fredag.. Då blir det go maten!! Millas favorit mat.. Grillad kycklingfilé och klyftpotatis11 Längtar faktiskt lite ;) haha... Sen iaf så börjad ejag och Ida jobba med vårt PA på engång nästan. Det blev massa strul idag med.. så den största tiden så fick vi inte så mycket gjort.. Vi skickade mail till massa företag.. men de lär väl knappast svara.. om de mot förmodan skulle göra det så är det troligtvis inget positivt svar... Sedan gick vi ner mot stan vid halv tre typ. Och vi höll seriöst på att slå ihjäl oss.. det var s¨å jävla halt!! Men vi klarade det ;). Jag väntade lite på stan tills Ida-Marie kom :). Vi gick och fikade och pratade om allt! Precis som det brukar vara :). Hon är så söt hon min kära lilla vän!! <3 Hon klagade också att jag inte skriver så mycket i min blogg.. Så detta inlägg är för hennes skull :). Hoppas hon blir nöjd!! ;)

Ikväll ska jag inte göra nånting!! Så jäkla skönt. Tror faktiskt jag ska gå till mormor och morfar. De blir så glad när man kommer och hälsa på :). Om man har tur kanske man får fika :). hehe.

Imorgon blir det ingen sovmorgon. Det kommer någon gubbe som ska ha nån föreläsning inom naturkunskapen... Men då är vi lediga hela fredagförmiddag :).

Ha en trevlig kväll!

Söndag

Jag får erkänna att jag inte har varit så duktig att uppdatera min blogg i veckan. Dels har jag haft plugg att göra, dels har jag inte haft orken och ja, det har helt enkelt inte blivit av.

I helgen har jag varit hos pappa en sväng, varit ute i birsta och handlat present till min käre mor som fyller år imorgon och bara tagit det lugnt :). Hur härligt som helst :)

Nu tror jag att jag ska gå på en promenad i det fina vädret :). Sedan ikväll blir det första gympan för detta år. Får se hur det går ;)

Ha en bra söndag!

Första dagen avklarad

Ja, nu har allvaret börjat igen! Och jag är redan less. Kan vara för att jag är så jäkla trött... Gick och la mig hyffsad tid igår men kunde inte somna. Tror jag låg i sängen 2 timmar och  försökte sova. Åh, vad less jag blev då.

Nu måste jag verkligen gå och plugga, men orkar inte. Fast jag ska plugga nu sen ska jag gå och läga mig tidigt ha jag bestämt.

Film

Ha nyss kommit hem från pappa. Vi har sutte och kollat på massa gamla filmer sen vi var små.. eller ja små och små.. vi var väl som 9 kanske :). Vi hittade massa filmer från farmor och farfar, de filmade jämt när det var något! Nu har jag fixat lite låtar till Ida-Marie. Det är bra, för då får jag också lite nya låtar :). Men det går inte så bra att skicka de till henne på msn.. det krånglar hela tiden..

Snart ska jag väl bara förbereda mig inför morgondagen...

God natt och sov gott alla!!

Jullovet snart slut!

Nu är det absolut sista dagen på mitt absolut sista jullov som jag har!! Känns lite tragiskt faktiskt... Som alla lov har gjort så har detta lov gjort detsamma : Det har gått så himla fort!!! Jag tänker hela tiden att jag ska göra så mycket, men inte då! Blir knappt hälften... Men det här lovet har iallafall varit bra tycker jag. Det har varit mycket att ta det lugnt och bara varit. Och det kan jag säga, det behövdes!! Dels efter den höstterminen som varit och dels för att ladda inför den kommande vårterminen. Den sista terminen i skolan!!!! Ahh, skönt är det verkligen. Men jaha, vad händer sen liksom!!? Vad ska man göra?? Lite smått panik. Men nu har jag sagt till mig själv att jag ska göra någonting bra av den sista terminen i skolan (inte för att jag inte har gjort det tidigare.. utan... ja bara för att komma ihåg.... eller nått!

Igår var jag somagt på bio med Sandra och såg Förtrollad :). Och den va faktiskt bra! Man kan bara drömma om att det ska hända i verkligheten....

Idag kommer nog dagen se ut som så att:
* Det blir nog inte någon sväng på stan
* Så då tror jag att det blir som de flesta andra söndagar brukar se ut... Ja, att plocka ihop på rummet och plugga lite.

Ja, så blir det nog.

Kanske skriver nått mer idag...Men ha en bra dag allesammans!

Sola!!

Idag vaknade jag vid 11, sedan ringde min syster och frågade och jag skulle hänga med och sola. Så då kom pappa och hon och hämtade mig. Sedan åkte vi in till stan på nått droppin ställe.. Vi prövade ståsolarium för första gången :). Lite läskigt från början men sen gick det bra :) hehe. Vi soade några minuter, och det räckte nog.. lite brunare blev jag.. men bara liiite.

Ikväll ska jag på bio med Sandra :). Vi ska se på Förtrollad ;) haha, få se hur den är :).

Imorgon kanske kanske det blir in till stan en sväng och fika med Lina <3. Vi får se hur det blir, men hoppas det. Ha inte träffat henne på hela lovet...

Men nu ska jag fika lite. Ha en bra dag!

Vänner måste va det bästa som finns!!

Ja, så måste det vara. Och jag är så tacksam över att jag har så enormt underbara vänner runt omkring mig. Dels mina vänner som jag har från högstadiet. Att vi har kvar kontakten är så roligt. Och det hoppas jag att vi i fortsättningen också har :) <3.  Här är de:

image1image2


Sedan har jag mina närmaste vänner i klassen. Är så tacksam över att jag fått lära känna er. Tänk att vi inte ens ha känt varandra i 3 år. Och ändå har sån bra relation :). Helt underbart!! <3. Här är de:

image3

Sedan finns det två personer till, men de mupparna vill aldrig vara med på bild så jag har inga kort på de. Men det ska det bli ändring på ;)

Dagen

Idag har jag somsagt packat skor med Sandra. Det var svinkallt och jag höll seriöst på att frysa ihjäl.. nästan iallafall. 94 par skor blev packade. Värsta stolt :). Som tack ska vi få bli bjudna på bio med middag, eller middag med bio.. äh, strunt samma.. Sedan när vi var klar så åkte jag hem och bytte och åkte upp till älsklings Elin <3. Jag har så enormt roligt när jag är med henne. Vi gick på en promenad och pratade om allt möjligt :) Det är liksom så enkelt att prata när man går ut och går. Det flytter på av sig själv :).

Nu ska jag nog vara lite social med min mamma :).

Ha en fortsatt bra kväll.

2 Januari 2008

God morgon. Nu har jag precis ätit frukost och ska snart åka boort till Sandra :). Vi ska hjäpa hennes låtsaspappa att packa skor.. 150 par tror jag. Det blir nog roligt :P. Sen när vi är klar så ska jag åka hem, då ska jag ringa till Elin och höra vad vi ska hitta på.

Ha en bra dag!

Nytt år, vad innebär det?

Nu har även jag hamnat i bloggvärlden.. Jag kände att jag läser andras bloggar men jag har inget som jag kan ge tillbaka med. Så därför tänkte jag att detta blir mitt nyårslöfte. Jag skapar en blogg där jag delar med mig av mitt ytterst intressanta liv (!?) haha. Någon kanske kommer att tycka att det är bra :). Får jag hoppas iallafall.

Min nyårsafton spenderades med mina vänner. Helt kanon kväll/natt blev det :). Det är bara att tacka sällskapet för det :). Hahah, och killen med det minst sagt roligaste och mest konstigaste skrattet jag varit med om! Vi höll seriöst på att garva ihjäl oss!!

Som sagt så är det ett nytt år och allt vad det innebär. Det innebär bland annat den sista tiden i skolan, och alltså STUDENTEN!!!! :). Fast det är faktiskt lite blandade känslor. Man har inte kvar tryggheten att gå i skolan, för dte är det. Man vet exakt vad man ska göra om dagarna. Hur blir det sedan? Vad ska man göra då? Det är det som är frågan.

Nu ska jag nog gå och glo lite på tven. Sedan blir det sängen, ska upp relativt tidigt imorgon.
Hejdå på er!

Sofie

Tillsammans är man mindre ensam

RSS 2.0