101030

Hänt lite grejer sen sist. Håller på med inskolning, jobbade igår och var helt slut i huvudet efter det. Så mycket nya intryck att ta in, men så är det ju alltid på nya ställen. Fikade även igår med Sandra, roligt att se henne igen :). Och somsagt nästa gång skippar vi bilen och tar ett glas vin ;)

Jag har även beställt ett par glasögon, skit snygga. Eller så inte. Men ville inte lägga ut så mycket pengar när jag bara ska ha de när jag sitter vid datorn/tvn eller läser. Så man får ju vad man betalar för :P. Hoppas hoppas min huvudvärk lindras lite i dessa situationer iaf.

Ikväll har jag även jobbat på hockeyn, sjukt stressigt. Var stressad innan jag kom dit och sen fick jag stå i en annan lucka än vad jag är van vid och ha ansvar för popcornen. Men det gick bra iaf :)

Imorgon ska jag äntligen träffa min vän Ida-Marie igen, tar ver ett tag sen. Ska ta en fika och lite update. Det ser jag verkligen framemot :). Inatt ställs det ju även om till vintertid, så man får sova en timme längre ;)

Till veckan blir det inskolning två dagar, och sen hockey jobb igen på torsdag. Det rullar på. Hoppas även att få tillbaka tentan, vill veta hur det gick!! Orkar inte vänta på mer. Håller en tumme för att det blir ett bra resultat denna gång, men börjar tveka mer och mer....

Helgen!

Fredag: Timrå Ik bjöd alla som jobbar för dem på ladies night + en vän. Så jag tog med mig min käre vän Emilia. Gud vad roligt det var. Och snygga karlar ;) Detta lever jag länge på! Tack Timrå Ik :)

Lördag:
Emelie och jag åkte upp till mormor och morfar på fika och blev även kvar på middag, ibland har man turen att bli lite bortskämd ;). Sen när vi kom hem kollade vi på några andra avenyn avsnitt, älskar den serien!

Söndag: Hade en tanke på att tvätta lite men fanns ingen tvättstuga ledig på hela dagen.. Så jag tog och dammsög hela lägenheten och torkade golven. Vet inte vart jag fick energin ifrån men så skönt med ett rent hem :) Nu ikväll ha jag varit och tränat, så sjukt härligt att köra slut på sig själv!
Nu ska jag snart åka och hämta mamma inne i stan som kommer med bussen.

Riktigt nöjd med helgen, får se vad veckan har att erbjuda ;)

Skooor!!

Blev två par skor rikare idag, äntilgen fanns min storlek och de passade också :)

Söndag

Ledigheten flyter på bra :). Har bla. träffa några efterlängtade vänner, fått ordning i garderoben, lunchat och varit på hockey med pappa, sett några avsnitt från andra avenyn, jobbat på hockeyn, umgåtts med familjen! Härligt härligt.

Idag har jag bokat tågbiljetter till Linköping för att spendera några dagar tillsammans med Johanna och Sofia, ska bli sjukt underbart :) 10 november bär det av neröver ;)

Ska strax bege mig till mormor och morfar, hämta vinterdäcken till bilen och sen kanske man kan få sig lite mat ;) hehe Vi får se!

I veckan har jag faktiskt inte så mycket planerat, kanske åka in på stan någon dag och köpa mössa bla. vintern närmar sig!Njuter.

Underbara känsla!

Nu äntligen är tentan över. Sån oerhörd lättands känsla. Kändes till och med bra, eller bra den kändes okej. Som det kanske har gått vägen men man vågar ju inte hoppas för mycket. Men jag är iaf nöjd med min egen insats, jag har gjort vad jag kunnat er kan jag inte göra.

I helgen blir det bara att slappa ska bli otroligt skönt. Göra saker som jag inte riktigt ha haft tid ed den senaste tiden, som att städa och plocka ihop på mitt rum. Ska lägga undan alla anteckningar så jag slipper se skiten.. Umgås med min familj och på söndag ska vi bjuda mormor och morfar på fika :) Ska bli mysigt!

Tänkte även ta tillfället i akt att förklara lite vad som kommer hända i mitt liv den närmsta tiden.
Från och med idag har jag tagit ett uppehåll i mina studier. Inväntar och ser hur tentan gick, förhoppningsvis klarar jag den och är då behörig för att gå ut i praktik i januari. Så tiden fram till januari har jag inte riktigt löst vad jag ska göra än. Men måste hitta något slags utav jobb för att få lite inkomst. Sen ska jag nog bara njuta utav att vara ledig och ta hand om mig själv. Göra saker som fäller mig in och så. Varva ner och ta det lugnt efter all denna stress som pågått nu en längre tid. Ska faktiskt bli riktigt skönt! Har fått hört lita blandade meningar kring detta, men det är trots allt mitt beslut och jag tror, eller jag vet att det kommer bli bra!

Ska ta tillvara på detta på bästa sätt, genom att förhoppningsvis resa bort lite och träffa några underbara vänner som jag har. Samla på mig lite energi :)

Nu vet ni hur läget ligger till. Ha en bra helg, för det ska jag absolut ha ;)

TENTAÅNGEST!!!!!

Är vad jag har. Usch, jag är så sjukt stressad. Går inte att koppla av. Jag vill så hemskt gärna att detta ska gå vägen. Tror kraven på mig själv aldrig ha varit så här höga någonsin..

Men nu är det fyra jäkligt långa, jobbiga och krävande dagar kvar. Jag ska fixa det här, så är det bara.

Därför vill jag säga att efter fredag kl 13 har jag ett socialt liv igen.
Fram till dess ska jag ägna mig åt att få in det här i huvudet: farmakologi, hudsjukdomar, reumatiskasjukdomar, blodsjukdomar, cirkulation (allt som har med hjärtat och göra), ekg, nutrition, geriatrik, lungsjukdomar, tumörlära/cytostatika, cancer, endokrinasjukdomar, leversjukdomar, ortopedi och neurologi.

ångest....

Sofie

Tillsammans är man mindre ensam

RSS 2.0