SPANIEN!!!!!

Nu har vi varit i Spanien i två dagar och vi har det jättebra :). Igår var det jättefint väder och vi låg bara här vi polen vid huset och stekte ;). På kvällen var Lina röd som en kräfta och vi andra hade väl inte bränt oss så jättemycket.  Idag har vi varit vid havet och det var as långt dit! Trodd ejag skulle dö av värme! Men väl där svakade vi oss i det kalla havet och det var bara skönt :). Låg och solade och pratade. Sedam gick vi hem och hämtade lite pengar och gick och handla :). Sen duschade vi och gjort oss iording, sminka oss och så! Nu alldels starx är vi nog klar och ska gå ut och äta på någon restaurang! Gott, för jag börjar bli lite hungrig..  Sen blir det Paarty!!! ;D.

Imorgon ska vi på en marknad och gå runt och sen efter det blir det kanske polen eller stan och kolla i affärer. Beror lite på vädret! Hoppas det blir bra för jag vill bli ännu brunare ;) hihi.

Ha det bra gott folk hemma i Sverige. För det ska vi ha här i SPANIEN!!! :)

Nu är det nära!

Vanlig skola idag. hade redovisning på Psykosocialt och det gick ganska bra ändå.. Sen kl. ett träffade jag Sara och skulle gå igenom texten jag läst tills idag. Gick bra när jag bara skulle berätta vad den handlade om och sen fick jag frågor på den och då stod det helt still! Åh, vad jag blir less på mig själv. Aja, hyffsat gick det väl. Sen alldeles efter det hade jag muntliga nationella med Lina! Haha, och det var fan bara roligt, men hur det gick... ja, sådär iaf :P haha. Men roligt hade vi iaf, det är ju huvudsaken ;)

Sen bar det ner till stan och fikade "avsedsfika" med Milla som inte hänger med till Spanien! Vad mysigt. Sen köpte jag lite saker och tog halv fem bussen hem. 

Kvällen har spenderas genom att packa ner allt. Alltså fatta vi åker imorgon!! Kan inte förstå det. Tror att jag fått med mig allt, jag vet inte. Det viktigaste är ju pass och pengar. 

Tåget imorgon går ner till Sthlm 08.30, flyget från Sthlm till Spanein går 15.30. Sen åker vi tillbaka till Sverige igen den 4 Juni kl. 11.00 lyfter planet därifrån och tåget hem från Sthlm går vid halv åtta någon gång! Så ser det ut lite sådär..

Alltså: Är i Spanien 28/5 till 4/6! Hoppas ni får det bra här hemma, för det ska vi ha!! ;) 

Söndag kväll

Idag har min kusin Josefine konfrimerats så vi har varit i kyrkan på det. Det var faktiskt jätte fin konfirmation! Prästen må jag säga var lite speciell ;) haha. Sen bar det hem till Mats och Gittan och där fick vi mat. Jätte gott var det! Och även efterätt :). Är fan mätt än

Sitter och försöker få klar psykosocialafördjupningen, det är verkligen sista skoluppiften jag gör. Försöker tänka så, jag vill få den bra men jag tvivlar på att den blir det. Har ingen som helst ork att vara ambitiös längre. Jag gör ett sista ryck nu och sen tar jag tag nya tag imorgon och skriver i det sista. Vill verkligen få det bra, för vill ha bra betyg i den där kursen.. Sen ligger engelskan över mig med.. hon sa att jag "kanske kommer att få G", jaha, men det kanske vore bra att veta liksom med tanke på att jag bara går 2 dagar till veckan och sen när jag kommer tillbaka från Spanien så är betygen satta. Måste prata med henne imorgon. Vill verkligen klara den kursen, tycker verkligen att jag har kämpat och försökt och gjort det jag ska i den kursen.

Jag har även börjat packa lite smått inför resan :) Nu ser jag verkligen framemot det och hoppas verkligen vi får bra väder :).

Imorgon väntar Karins kurs hela dagen tror jag, sen måste vi växla pengar och fixa lite annat inför resan. Sen är det bara att åka hem och få klar fördjupningen och börja packa ordentligt :)

Ha en fortsatt bra Söndag kväll! 

Lite vad som hänt i mitt liv de senaste dagarna!

I Tisdags hade Tessan, Lina och jag vår Montessoriredovisning. Vi stressade som en tog hela lunchen för att få till det bra. Och bra blev det! Tror aldrig jag har gjort en sån bra redovisning ngon gång.. Spara det bästa till sist liksom ;) haha. Karin var nöjd med oss också. Hon gillar oss, vårt Tjejsnack och det här :) Hoppas på kanonbetyg i den kursen ;).

Igår va det en vanlig skolgad. På förmiddagen var det mer redovisningar i Karins kurs och på eftermiddagen var det Engelska redovisningar. Jag, Lina, Ida och Tessan hade om upplysningstiden, författaren Jonathan Swift och böckerna Gullivers resor och en annan som jag inte komme rihåg vad den heter.. Och det gick också jättebra :). Tycker vi lyckades bra och med vårt fina bildspel :).

Idag på morgonen från 9-11.30 hade vi nationelltprov i Engelska (igen). Denna gång var det hör- och läsförståelse. Och det ska jag nog inte ens prata om hur det gick. Jo, rent sagt åt helvete!! IG i Engeslak B här kommer jag!!! Åh, fast jag har försökt att övertala mig själv att jag inte ska bry mig. Så det är det jag gör! Sen på eftermiddagen hade vi idrott och det begav sig till klasskompis Sara i Indal och vi fick rida :). As kul!! :D.  Det var jag, Lina, Ida, Jessica, Tina, Sara, Elin och lärare Nina. Va jättelänge sen jag red.. Fast när jag skulle hoppa upp på en av hästarna så ska han försöka sparka bort en fluga men träffar mitt knä istället. Det gjorde fruktansvärt ont :/. Men jag överlever nog.

Nu är det bara en uppgift jag har kvar att göra (förhoppningsvis, om det inte kommer några restuppifter) och det är fördjupningen i Psykosocialt.. Och det går inte så värsta bra.. Ha ärligt talat inte kommit så långt och den ska in på Tisdag.. Hur har jag tänkt mig då liksom.. Aja, men måste få boken från skolan först som Elin ha bestält.. men den ha inte kommit än :/. Lite problems om det inte komme rimorgon.. Då måste jag ändra mina planer.. Jag orkar inte att ta tag i nått.. Är så jäkla trött och så jävla less på att jag inte blir fri min förkylning, den sitter i än :/. Så det blir ingen gympa för mig ikväll. Även sista gympan är det och den missar jag. Aja, jag tar det säkra före det osäkra. Vill liksom inte bli värrre tills vi åker till Spanien på Onsdag!! Åh, mindre än en vecka nu :) hihi.

Åh, ja just ja!! Jag har fått en match! Vilket innebär att jag har fått en förfrågan från en familj i USA om jag vill bli deras Au Pair :D. På beskrivningen lät det värsta bra :). Väntar bara på att de ska ring, något nervös jag är!! Det jag vet om familjen är att familjen består av 5 personer. En mamma och en pappa som båda är doktorer. Sedan deras 3 döttrar. Den äldsta är lite drygt 10 år och sen är det ett tvillingpar på 9 år :). Värsta roligt :).

Nä, måste väl ta tag i nått vettigt nu.. Och sen ska jag gå och lägga mig tidigt för engångsskull den här veckan!

Ha en bra kväll :)

Här är lite bilder sen dagens äventyr :

Studentfotografering!

Idag hade vi studentfotografering. Bara en borta från klassen på kortet, är ju fan rekord ;). Ha fått några bilder från Lina alldeles nyss som kag tänkte visa :). (Fick några från Tessan idag med men de ha jag inte hunnit fört över till datorn än, kommer väl någon gång framöver!)

  

Nu ska jag packa inför morgondagen du vi ska ha vår Montessoriredovisning, sen ska jag lägga mig och läsa och sen sova! :)

God natt allt folk!

Studentbal 2008!

Ja, då var det våran tur att gå på bal. Vi fattade det inte rikigt igår att det var sant, och jag tror inte att jag har fattat det rikigt än att vi har varit på det ;). Det var liksom varit så långt bort hela tiden och plötsligt kom dagen då det var dags :) Var hos frissan och fixade mitt hår och det blev hur fint som helst :) (tycker jag iaf) sen bar det hemöver och fixade mig iordning ytterliggare för att sedan åka med Mats i hans raggarbil ner till Sofia i Bergsåker :). Väl där så väntade vi på de andra och skålade i champange ;). Sedan kom vår skjuts in till Stadshuset som var limosin, as häftigt att åka en sån :D. är nog första och enda gången man gör det ;). Väl framme på stadshuset så bev det lite fotograferingar och så.. sen fick vi stå ute i kyan och frysa as länge men tilsist så fick vi gå in. Då blev det lite mingel och så. Sen fick vi äntligen gå till vårt rum där vi skulle fp avnjuta den goda middagen :). Jag, Sofie, Johanna och Ottilia fick sitta vid samma bod :), tur var väl det :). Vi satt där med några från NTI, faktiskt trevliga :). Men dessvärre har jag ingen aning om vad maten smakade, för jag är så jäkla förkyld så jag känne ringen smak när jag äter.. Det var lite tragiskt :/. Så jag fick fråga Ottila vad det skakade och sen fick hon förklara och jag fick föreställa mig hur det skakade! haha, Så tack gumman för förklaringarna ;) <3. Efter maten gick vi upp till spegelsalen och dansade lite :P. Och gick sedan runt och kollad epå massa folk! Träffade jätte många trevliga människor, många från gamla klassen och så :) Det var roligt :). Sen fick jag mig en lite avslutande dans med någon som fick ekonomi, mycket trevligt! ;)

Bilder från kvällen kommer senare :)

Fredagkväll!

Ha nyss kommit hem från pappas jobb. Emelie och jag har varit och solat. Ha försökt fått till den sista brunfärgen tills imorgon då det är bal!! :9 Jag börjar blir lite nervös. Men blev värsta glad när jag läste om bordspleceringen idag. Får sitta vid samma bord som Johanna, Ottilia och Sofia :D. Och även Ida och hennes komisar!! As roligt :D hihi.. Hoppas det verkligen blir bra och att vädret blir bra.. Och att min förkylning kan släppa, inte så trevligt för de som kommer få sitta bredvid mig och höra mig snorandes under hela middagen.. Stackarna! så jag hoppas verkligen jag blir bättre tills imorgon :)

Ska vara hos frissan vid halv tolv.. ganska tidigt.. men hon ville inte stressa så det går nog bra! Emelie ska följa med mig så jag har någon att prata med ;)

Nu ska jag gå till teven och vara social med mamma och Emelie.

En fredag på skolan..

Sitter nu på skolan och är allmänt trött. Är forfatande förkyld, men nu har hostan tillkommit :/. Låg fan i en timme igår och försökte sova... men det gick inte. Jag kan ju inte andas genom nästan så jag får andas genom munnen och då blir det typ tort i munnen och det irriterar halsen! Hua!

Väntar nu på att Tessan och Lina ska komma tillbaka så vi kan fortsätta med vår redovisning på engelskan. Ska bara skirva ihop det vi ska lämna in. Sen börjar discot kl 15, får se hur länge man stannar.. lär inte bli så länge skulle jag förmoda.. Sen var det tydligen kklassfest uppe på Norra kl. 17 men tror inte jag ska gå, dels mår jag inte så bra och sen ha jag inga varma kläder med mig. Lär bara åka hem och slapp framför teven så jag blir frisk tills imorgon!!

Ha en fortsatt bra fredag :)

Fotbollsmatch i det svinkalla vädret!

Ha nyss kommit hem från fotbollsmatchem mellan Indal och Kovand. Indal, mitt gamla lag hejade jag bara lite på.. på vissa personer bara, Lina bla :). Kovland hejade jag mest bpå medtanke på att Elins lillasyster spelar där och jag kommer ju från Kovland. Engång Kovlandsbo, alltid Kovlandbo. Så är det :) Indal vann iaf, men kommer inte ihåg med hur många mål.. 5 eller 6-0 tror jag.. Men det var iaf svinkallt att sitta och kolla på. Och det var egentligen inte så bra för mig medtanke på att jag är sjuk.. men va fan! Får härda lite.

Imorgon ska jag nog gå på skolan är det tänkt (om jag nu inte blir ännu sämra.. risken finns ju..). Men måste parata med Elin om min fördjupning, går inte så jättebra me den. är sista gången man kan fråga henne imorgon, med tanke på att hon är borta hela nästa vecka och sen ska den vara inlämnad.. Sen är det engelska och vi ska väl fortsätta med vårt arbete jag, Ida och Tessan. Sen kl. 15 börjar Skvaderns skoldisco ;) haha..

Nu ska jag ta och fika, dricka lite te så jag blir varm.. sen gå och lägga mig!

God natt och sov gott :)

Hemma från skolan idag

Är fortfanade jätte förkyld.. jag fattar inte!! Har as ont i halsen och ena stunden rinner det i näsan och andra stunde är jag jätte täppt i näsan.. Uscha! Inge vidare det här inte :/

Jag måste försöka plugga, ligger lite efter i psykosocialt.. ha inte rikigt haft orken de senaste dagarna.. Så får försöka göra något nu.. Fast jag känner inte så mycket till ork nu heller... aja, är väl bara kämpa!

Sen ikväll spelar Indal mot Kovland och jag vill verkligen åka och se på den matchen, ha sett fram emot det jättelänge.. Får se hur det blir. Men det lutar åt det iaf..Får väl klä på mig ordentligt så får det lov att gå ;). Jag måste verkligen bli frisk till på Lördag då vi har studentbal! Vill helst gärna inte vara sjuk då..

Aja, ska väl försöka plugga lite grann sen får jag lägga mig och vila lite.

Ja, jag höll ut en hel dag... bra gjort tycker jag!

Ja, blev en heldag på skolan trotts min eländiga förkylning. Men jag höll ut iaf! Jag är ändå ganska glad att jag gick på engelskan så jag hamnade i en bra grupp till vårt arbete som vi startade med idag. Är med Ida och Tessan :). Gjorde klart bildspelet och jag tror jag aldrig ha gjort så fint bildspel någongång.. Blev as bra :). Fast själva innehållet var jag inte rikigt om det var detsamma ;).

Imorgon blir jag nog hemma hela dagen. Ha mentors, samling och Idrott. Och idrotten skulle jag ändå inte vara med på när jag är så här förkyld. Så det är nog lika bra jag stannar hemma hela dagen.. Om jag inte piggnar till rejäl under kvällen och natten ;), kan ju alltid hoppas ;)

Nu är det mat och sen ska jag försöka kurera mig så gott aom det går, och evuentuellt läsa lite...

Ha en bra kväll!

På skolan

Ja, åkte till skolan iaf.. Lina, Tessan och jag har jobbar ytterliggare med vår Montessoripedagikikredovisning (vilket långt ord..). Ja, vi har nästan bara rapporten kvar, och det är inte bara det.. vi kom på att vi inte ha gjort så mycket åt den.. Aja, det löser sig nog.

Sen tänkta jag ju att jag går nu på förmiddagen och sen åker jag hem nu. Men det planen sprack ju. Jag pratade med min engelskalärare och hon sa att det vore bra ifall jag var kvar för vi ska göra en gruppuppgift som lät asjobbig :/. Åh, orkar inte!!

As förkyld!!

Jag kände redan i morse att det gjorde ont i haslen när jag svalde.. men det brukar alldtid gå till sig på dagen. Men idag var en sån dag det inte gjorde det.. Jag kände mer och mer hur jag fick ont i kroppen och börja känna mig varm (precis så när man ha feber). jag är inte sjuk så ofta så jag brukar känna när jag håller på att få feber. Idag hade vi Psykoscialtarbete och vi fick först jobba själv och sen hade Göran föreläsning.. Jätte intressant :). Sen fick vi tillbaka proven, och jag fick VG :) Det är jag nöjd med! Sen var det lunch och sne började Lina och jag arbete med Montessori nästan påengång. Och det gick faktiskt jätte bra. Eller ja, efter vi fick till det där med de blå papperen. Det är ganska hemligt vad vi ska göra, men en sak är säkert, det kommer bli as bra!! :)

Jag åkte 15.15 bussen hem och sov nästan hela vögen.. när jag cyklade hem va det naturligtvis motvind så jag ver helt slut när jag kom hem. Då gick jag och la mig nästan på engång och sov till för ungefär en timme sen! Ska väl snart ta och vila mer.. lika bra det.

Får se hur jag mår imorgon om jag stannar hemma hela dagen eller går på förmiddagen.. känns som om jag måste det.. på eftermiddagen ha vi engelska så jag får se.. Om jag inte blir bättre så tror jag att jag stannar hemma hela torsdag (för vi ha inte så vikiga lektioner då)

Nu ska jag ta och lägga mig i sängen igen och kurera mig mer.. Ha en fortsatt bra kväll!

Långpromenad med Frasse

Ja, har verkligen varit på en långpromenad med Frasse (mormor och morfars hund). Måste minst vara 7 kilometer iaf.  Det var verkligen skönt och välbehövligt. Att få gå i sin egen takt och få frisk luft och rensa hjärnan lite! Härligt! här är lite bilder från vår promenad :)

        

Nu ska jag gå och lägga mig! God natt.

Måndag kväll

Måndagen är avklarad och den har gått väldigt bra :). Började med sovmorgon till kl. 10.. men vi som bor så långt ifrån skolan innebar det bara en timmes sovmorgon.. aja, skönt iaf :). Då hade vi Projekt och Företagande och fick veta att den kursen avslutades idag!! Sköönt!! :D.

Sen vare lumch och sen Pedagogisktledarskap och lyssnade på Victoria och Linneas redovisning :) Den var jätte bra :) Intressant ämne :). Vi fick göra massa övningar och sista övningen va värsta roligt :). Man skulle komma på 3 bra egenskaper hos sig själv och sen skulle alla berätta de för de andra i ringen. Sen skulle man gå ett var unt i ringen så att alla skulle säga 2 bra saker om varandra Det va roligt :). haha, till mig sa de att jag blommade upp tillvaraon där jag var (haha fyndigt), lyste upp tillvaron där jag var, alltid glad, snäll och bra vän. Typ det :) Roligt att höra :)

Sen åkte vi ner till stan och jag köpte en väska till balen :) as fin :) Sen köpte jag ett lila linne som jag bla. ska ha med till Spanien :) hihi. Tror jag aldirg ha haft på mig nått lila plagg nångång ;).

Sen när jag kom hem gick jag upp och hämta posten hos mormor och morfar och blev sedan bjuden på mat där :) Snällt, för annars skulle jag få laga mat själv ;). Då bestämde jag mig för att jag skulle ta med Frasse på promenad så det ska jag snart ta att göra :)

ha en forsatt bra kväll :)

Helgen i övrigt

Den har varit bra. Va på bio igår och såg 21, den var helt okej faktiskt. Värd att se :).

Idag ha jag inte gjort så jätte mycket. Mamma, Emelie och jag ha varit på loppis en sväng och jag hittade ett skåp som jag ville ha :) Kommer bli as fint om man gör om det lite. Sedan har jag kommit på att jag ska sälja min moppe, för jag komme rinte använda den så mycket känner jag. Kan lika gärna göra nått annat för pengarna. Så vet ni någon som är ute efter en Eu-moped så har jag en till salu :). Och jag har kommit på vad jag delvis ska göra med pengarna.. Jag ska köpa en bärbar dator :). Ska ta bort mitt stora skirvbord och alla saker på den (till och med sterion) och sen ska jag ha mitt skåp där istället som jag hittade på loppiset. Och på det ska min bärbara dator stå!! Kommer bli as bra. Sen ska jag även måla om mitt rum :). Så jag har lite att pyssla med ;).

Nu ikväll ha jag varit på gympa, och hua vad jobbigt det va.. orkade nästan ingenting.. ha så jäkla träningvärk än!! Kunde knappt öra några armhävningar för armarna bara vek sig...

Imorgon ha vi lite sovmorgon vilket jag tackar för :) Vi börjar klockan 10 och ska då ha Projekt och Företagande och sen lunch och sen Pedagogiskt ledarskap.. blir nog en relativt lugn dag hoppa sjag på :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen fika lite och vara lite social med övriga i familjen :)

Härliga Lördag!

Idag ha jag verkligen haft storstädning på mitt rum. Jag började lite smått och tänkte att jag tar lite i taget, ja och det slutade med att jag städade hela rummet. Dammsag, dammtorka, plocka bort lite saker jag inte anväder.. Sedan fick jag även slänga mina blommor för jag märkte att de inte mådde så värst bra. har inte varit så duktig att vattna de ;)

Nyss ringde morfar och sa att de skulle dricka kaffe på altanen, så jag ska gå upp dit och fika nu :). Trevligt, kanske läsa den senaste skvallertidningen också :)

Ha en forsatt  bra dag!!

Träningsvärk!!

Åh, idag har det inte varit någon sådär jätte bra dag. Ha sån jäkla träningsvärk så jag knappt kan gå, tror aldrig jag ha haft sån här träningsvärk nån gång. Även överallt, benen, armarna, ryggen mage.. allt!! Jag tror alla i klassen hade as ont i dag. Vi träffade på vår idrottslärare och sa:

Vi: Vi i klassen har sån jäkla träningvärk så vi knappt kan gå!!
Hon sken upp lite och log hur brett som det bara gick och sa:
Åh, då har jag ju lyckats.
Det kanske inte rikigt var det svaret som vi ville ha ;)

Idag hade vi iaf eget arbete på psykosocialt och jag började läsa igenom min fakta del till fördjupningen. sen på lucnhen skrev jag till lite på PA-rapporten och sen lämnade jag in den. Kändes så jäkla skönt :), man har haft det där över sig länge nu och det är så skönt att det äntligen är över. Att få skriva ut det och häfta det och lämna in det, känns så bra! Sen var det engeska och dte var inte så roligt, alltså jag gillar verkligen inte den kursen. Jag har ingen emot läraren eller något sådan för henne tycker jag jätte mycket om. Men det är själva ämnet, och jag kan verkligen inte engelska.. är ju nästan pinsamt.. alltså det sätter sig liksom inte kvar i mitt huvud!! Åh, så less på det.

Ikväll ska jag göra så lite som möjligt, någ en slapp kväll framför teven :) Skönt!!

Ha en fortsatt bra dag på denna helg :)

Åh, man lär sova gott i natt iallafall

Ha nyss kommit hem från gympan och jag tror aldig det ha varit så jobbigt som idag. Kan bero på att vi haft ett extrem jobbigt idrottspass på skolan några timmar innan.. Så idag har jag varit helt slutkörd i typ 2 1/2 timme..
 Ska fika och duscha sen blir det att lägga ner i sängen och somna förhoppningsvis på engång :)

God natt hurrni :)

Torsdag

Åkte in vanlig tid idag, duktig som jag var och pluggade PA-rapport. gick faktiskt bra, ska bara läsa igenom det en sista gång innan jag lämnar in den imorgon. Sen var det mentors och våran kära mentor Sara fyller 30 år idag, så vi sjöng för henne :). Grattis!! Sen fick vi reda på lite vikiga datum och sådär.. sen lekte vi en as rolig lek :). Efter det var det samlig, det det var typ ingen spännande egentilgen. Sen lunch och åp lunchrasten jobbade jag PA-rapport igen!! Hua, vad jag känner mig dukig! Sen var det idrott. och det var det jobbigsate jag någonsin ha gjort tror jag.. MAC, hette det.. typ styrka, kondition och balans.. as jobbigt! Kommer ha fetaste träningsvärken imorgon. Så jag tänkte egentligen inte gå på gympan ikväll för jag kommer inte orka nått.. Men Elin skulle gå, så jag tänkte kan ju göra henne sällskap och sen när vi inte orkan nå mer så kan vi ju prata lite där emellan åt ;).

Nu ska jag väl inte göra så mycket (åh, det var det länge sen jag skrev och även gjorde). Elle rjag tror faktiskt jag ska läsa igenom det en sista gång så jag får det gjort så är det bara att skriva ut det och lämna in det imorgon :). så får det bli!

Projektrapporten!

Nu är det bara en sak som står i fokus och det är Projektrapporten.. Ska plugga som bara den ikväll och sen ska jag även åka in vanlig tid imorgon och försöka få klart den nån gång!! Fast det skulle vara jäkligt skönt med lite sovmorgon, men jag tänker det är lika bra att åka in och skriva klart den så är det över. Sen så kan jag konsentrera mig på Psykosocialtfördjupningen på torsdag och fredag.

Den här dagen har varit ganska bra ändå, bra för att vara skoldag.. Tessan och jag har även skrivit i vår fina nedräkning-till-studenten-kalendern, nedräkning tills vi åker till Spanien!!! Åh, det är inte så långt kvar :). Efter skolan gick jag bort till frissan och pratade med henne om min balfrisyr, jag tror vi kom fram till en som jag ska ha, får fundera! Det är inte långt kvar till balen heller, nästa helg herre gud!

Men nu ska jag börja plugga så jag kanske hinner göra nått annat i kväll med..

Tisdag morgon

Hela dagen igår va vi på Tonhallen på Liv och Hälsa mässa, det var faktiskt intressanta föreläsningar tycker jag. Igår kväll pluggade jag mest och det går väl framåt i alla fall.

Sitter nu här på skolan och börjar om 45 minuter. Vi ska då ha kommit på vad vi ska göra för fördjupning. Jag har två idéer så jag får se vad det blir.

Sen i eftermiddag har vi PA, så tror jag ska åka hem och plugga. Ikväll ska jag åka till pappas jobb och sola :). Skönt!!

Sista dagen på v. 18

Idag har jag inte gjort så jätte mycket egentligen. Skrivit på PA-rapporten så nu är jag pågång med den i alla fall (det var på tiden) och upptäckt att det är as mycket att skriva. Så största tiden av nästa veckan kommer att gå åt att skriva den, för den ska in på fredag. Jag har även plockat ihop lite på mitt rum, som också var på tiden ;). Ha sett ut som ett bombnerslag länge nu.. Förut tänkte jag även gå ut en sväng men när jag öppnade dörren så märkte jag att det var världens storm ute, så det var inte så trevligt.

Är nog gympa ikväll med.. får se om Elin ska gå. Om hon går så går jag ;). blir lätt hänt att om inte hon går så går inte jag heller.. är inte så roligt att gå själv. Jag känner själv att jag kanske inte har varit lika amitiös att gå på gympan nu den sista tiden. men det har varit så mycket med allt så jag har inte haft ork. Får väl ta tag i det nu de sista gångerna som är kvar.

Imorgon börjar ännu en till skolvecka. men imorgon ska vi nog inte vara på skolan nått. Vi ska vara på Tonhallen hela dagen. jag vet inte rikigt vad vi ska göra men det blir nog bra, bättre än att vara på skolan i alla fall. 

Nu ska jag göra ett sista ryck med pluggandet och sen lär det bli mat.

Ha en fortsatt trevlig söndag!

Lördag

Det har blivit många timmars sömn inatt och det har varit jätteskönt och behövligt :). Idag hade jag tänkt plugga så mycket som möjligt. Men då ringde Gittan och frågade om jag kunde vara barnvakt åt Joel (min lilla kusin) ett tag! och det tackar man liksom inte nej åt ;) hehe. Så nu ska jag klä på mig och sen kommer han hit så får vi se vad vi hittar på:).

Uppdaterat:

Nu har jag precis kommit hem från Mats och Gittan. Har varit och lekt med Joel i sandlådan med traktorer, raggarbilar och massa djur. As roligt :). När vi ha lekt en stund säger han:
Joel: åh, kolla vad jag hittar, cirkushästen (och visa mig en liten plastleksakshäst)
Jag: Nämen, vilken fin.
Joel: Nä, den är inte fin.. den är cool.
Jag: jaha, ja den är jätte cool..Vad heter den då?
Jag kommer inte ihåg vad han sa.. men han frågade:
Joel: Vad heter du då?
Jag: Men det vet du väl vad jag heter!?
Joel: Ja, du heter Gullungen, bara gullungen.. ingen Sofie..
Jag: Ja, jag heter gullungen jag :)

Åh, han är så jäkla söt! Man kanske måste fatta själva bakgrunden med namnet "Gullungen", men det orkar jag inte dra nu.. Nu ska jag fika med mormor, mamma och Fredrik. Sen ikväll ska vi nog åka ner till pappa och äta mat.. får se.. blir nog inte mycket pluggande idag inte.. aja, får väl plugga desto mer imorgon. Ha en fortsatt trevlig Lördag.

Fredag

I onsdags var det studentfest och det var trevligt med trevligt sällskap.. kanske inte slutade lika trevligt.. aja..

Igår gjorde jag inte så mycket. mormor och morfar kom hit på middag så det var trevligt. Sen på kvällen så tittade jag mest på tv och somnade ganska tidigt..

Idag vaknade hag kl. 8 och duschade, åt frukost och fixade ordning mig. Sen tog jag bussen in till stan med Elin och vi gick på stan och skulle föröksa hitta kläder åt henne. Tillslut så hitade vi. Jag hittade även en jätte söt sommarjacka som jag inte kunde låta bli. Så jag köpte den! Men jag tror helt seriöst att jag kommer ha mycket användning av den :). Ibland är det bra med impulsköp ;). När jag kom hem så frågade mamma om jag inte ville följa med henne ut till birsta en snabbis. Så slapp hon åka själv, hon skulle hitta några byxor. Så vi gick runt där ett tag och hon köpte ett par byxor. Sen åkte vi hem och lagade mat och nu sitter jag här!

Ikväll tror jag att det blir en rikigt myskväll bara. Titta på tv och bara slappa, va verkigen länge sen jag gjorde det känns det som. Får väl passsa på för imorgon måste jag börja med plugg igen. PA-rapporten väntar!!

Hoppas ni får en bra fredagskväll, för det ska jag ha ;)

Sofie

Tillsammans är man mindre ensam

RSS 2.0