110829

Vilken helg! Tentan är somsagt skriven, otroligt skönt. Gjorde mitt bästa så får jag se hur långt det räcker.
Sen på kvällen i fredags hade mamma, Emelie och jag fredagsmys med film och popcorn. Mysigt!

I lördags blev det en välförtjänt sovmorgon. Efter det städade jag lägenheten och så. Allt eftersom kom mina vänner, Ida, Lina, Frida och Milla. Vi begav oss upp till travet, premär besök för alla oss. Ja, det är ju inte så lätt när man inte kan, men tillslut fixade vi ihop "en rad" tror jag det heter, när man satsar på hästar. Ut för att vinna pengar! Haha, gick tyvärr inte så bra. Två rätt fick vi och på det blev det ju ingen utdelning.. Men roligt hade vi iaf, huvudsaken det. Efter trav besöket gick vi hem till mig och fixade iordning lite middag. Sen myste vi på och surrade. Fikade efterrätt och överrakskade Lina med en present :). Och sen, kom ovädret! Vilket jäkla åskväder, tror jag aldrig varit så rädd när det har åskat någongång.. fy! Efter ett tag lugnade dte ner sig iaf och vi begav oss in till stan. Invito satte vi oss på och köpte oss en varsin drink. Vi blev trött, gick och käkade och sen åkte kvart över två bussen hem. Tack tjejer för en trevlig dag, ni är underbara!

Igår åkte mamma, Emelie och jag upp till mormor och morfar. Fick gofika och stannade även kvar på middag. Så sjukt gott. När vi kom hem gick vi en promenad till Fredrik och vattnade hans blommor och sen hem igen. När vi kom hem så kände jag för ut och springa. Så jag haffade ipoden och drog iväg. Tänkte för mig själv att jag inte skulle orka nå långt alls. Men det gjorde ja, blev en bra bit. Sen gick jag resten. Så skönt att bara slå på grymt bra musik och vara ute i friska luften och antingen springa eller gå. Nu jäklar ska det bli ändring, satsar på promenad ikväll också. (Skönt att gympan börjar nästa vecka, så det blir någon ordning igen)

Nu blir det  frukost och sen bege mig mot skolan. Termin 5 startar idag, åh herre gud vad fort det går! Och praktiken börjar imorgon.. Går int med instänningen: Det blir vad man gör det till. Och sen hoppas på det bästa.

Annars i veckan blir det nog rätt lugnt, bi imorgon med brudarna så vi hinner träffas innan Lina sticker iväg.

Bjuder på en bild från helgen som får avsluta detta inlägg

110824

Tjejen som har semester, det är jag det. Äntligen, efter att ha jobbat heltid sen början utav juni. Men så mycket ledigt är det då inte, då jag har omtenta på fredag.. Det konstiga är att jag inte känner någon panik. Men jag hoppas ju att nått har fastnat från pediatrikdeln i sommar iaf. Vill bara få den bort gjord så man kan fokusera på annat.

Helgen som var, var jag på kräftskiva i Stöde med två underbara vänner, Ida-Marie och Johanna. Åt gott och pratade massa minnen. Hann även med en sväng på marknaden för det årliga köpet av strumpor. Och som sagt i söndags jobbade jag min sista dag, otroligt skönt! Men jag måste säga att jag har haft ett otroligt bra jobb och trevliga arbetskamrater :). Så kan nog hända att jag hoppar in i höst nått, har iaf anmält mig som vikarie.

Denna helg längtar jag sjukt mycket till. Dels för att det är en hel helg som jag inte behöver tänka på antingen jobb eller skola. Ska umgås med fantastiskt underbara vänner och mysa med familjen hade jag tänkt. Livskvalité på hög nivå!

Nu en kopp te, sen blir det dags att sova för att lada inför sista plugg dagen imorgon.

På återseende.

110811

Tänkte ta och skriva ner några rader innan det är dags att göra sig ordning för jobb.. Jag klarade utav förra "helvetesveckan" på jobbet. Annars har jag hunnit att vara social med mina fin fina vänner. Lunchat med Ida-Marie och Johanna, varit på bio med Sofia, fikat med Ida, fikat med Johanna, fikat med Elina och Sandra, middag med Lina, Tessan och Stina. Gud så social jag har varit under denna vecka ;). Men som sagt gäller att passa på när man väl har lite tid över till annat. Många fikan har det varit, men jag tycker det är ett trevligt sätt att umgås :)

Ha suttit nu på förmiddagen och format någon form utav plugplan.. alltså jag är typ upptagen nästan varje dag tills tentan är. Detta är inte lätt! Då det inte finns någon motivation heller.

Jobbar nu ikväll och dag imorgon, efter det en ledig helg!! Sen har jag en sex dagars arbetsvecka framför mig och det är det sista jag gör på jobbet. Nedräkningen har börjat! Jag vill också känna att jag är ledig.

Till helgen ska Emelie och jag till pappa och vi ska tillsammans gå på Ljungarocken och se på Takida, ska bli trevligt :)

Sofie

Tillsammans är man mindre ensam

RSS 2.0