110226

Nu var det ett tag sen igen. Har hunnit blivit 1 år äldre bla. Födelsedagen var mysig, träffa Milla, ett besök hos tandläkaren (mindre mysigt då hon konstaterade att jag måste komma tillbaka och laga ett hål, jag som aldrig har haft hål...), middag med mamma, emelie, mormor och morfar :)

Fredrik kom hem igår så släkten kom då och firade oss tillsammans! Mycket trevligt :) Tårta, kakor och kaffe blev vår middag igår.. hann inte med nå annat. Men dte gick ju bra det också, tur man bara fylle rår en gång per år ;).

Tack underbara vänner och familj för fina prestenter och gratulationer ♥

Har nu avslutat min femte vecka på praktiken, gud vad fort det har gått. Bra tre veckor kvar! Och på måndag är det halvtidsbedömning. Gillar inte sånt när man ska betygsätta sig själv..

Nu har jag precis ätit frukost, samtidigt kollat fb och nyhetsmorgon på tv. Härlig morgon! Snart dags för lite plugg och sen städa och fixa inför kvällen. Milla och Ida kommer på middag sen blir det aveny senare ikväll :) Det kommer bli grymt!

Amor Fati

Idag var jag in till stan och beställde detta halsband:

Halsbandet är från Efva Attlings kollektion. På hemsidan står det såhär om det: 

"The love for our destiny." I found this expression in a book by Rollo May and it struck me that this is how I feel about the life we have been given. Let´s make the best of it, it´s all up to you. Oval pendant stamped with "Amor Fati/Love for our destiny" in latin.

Tycker det var sånt fint budskap och jag ska försöka leva upp till det också :)

Nu är de mina!

Tog och gjorde ett impulsköp i fredags. Min storlek brukar ju ta slut ganska så fort. Men det fanns ett par kvar så jag slog till! Storlek 35 ;)



Gud vad helgerna går fort alltså. Liten sammanfattning av vad jag gjort:
Fredagkväll- Mys hos Johanna med räkor, vin oct och kex. Mycket trevligt :).

Lördag- Klippte pappa, gjorde gomat och såg på melodifestivalen. Gick och la mig typ halv elva, på en lördag liksom :P. Men har varit så fruktansvärt trött nu de senaste dagarna..

Idag- Emelie och jag har varit och fikat hos mormor och morfar :). Skulle ha pluggat hade jag tänkt men motivationen finns liksom inte. Får hoppas den kommer tillbaka snart. Nu blire middag med Fredrik och Emelie sen troligtvis några andra aveny avsnitt ;).

Imorgon börjar jag min fjärde vecka på praktiken, har gått så sjukt fort. Och det är fortfarande roligt och intressant :)

110207

Helgen har varit bra. Åkte upp till Hasse på fredag em. Åt mat när vi kom fram och sen såg vi på let´s dance på kvällen.

lördagen åkte mamma, Sandra och jag till Häggströms (ett varuhus med märkeskläder mitt ute i ingenstans). Var ganska urplockat men fyndade en scarf för 37.50 ;). Tror den kan bli riktigt fin tillsammans med skinjackan här längre fram i vår. Bara ett par converse som fattas. Sånna vill jag verkligen ha. Förra året var jag också sugen men blev för snål.. Ja, iaf så åkte vi och handlade lite mat efter det. Sen duschade jag och bytte om och så. Tog bussen upp till Umeå för att möta upp Malin och hennes kompisar. Åt god mat och surrade. Roligt med nya människor :)

Söndagen bestod utav lite pluggande för min del. Ett försök att hitta åtminstone en artikel till rapporten. Och jag tror att jag lyckades. Ha bara läst abstraktet än så länge. Sen åt vi mat innan vi började vår resa hemöver igen. Regn och minusgrader. Jag var rädd! Men det gick bra tur som var.

Idag har jag varit ledig från praktiken. Gjort lite nytta iaf. Som tvätta, kanske lyckats hitta ytterliggare en artikel och gjort matlåda. Ikväll har mamma, Emelie och jag sett I rymden finns inga känslor. Fin film :)

Denna vecka kommer bla. bestå utav: praktik tisdag-fredag, gratta kusin Johan, komma lite längre på rapporten, träffa Johanna, umgås med Fredrik innan han åker till Norge igen.

Andra veckan avklarad

Två veckor är nu gjorda. Känns skönt att få lite välbehövlig helg nu och veta att jag inte börjar fören på tisdag em. Var så sjukt trött i morse, ville verkligen inte kliva upp. Tvingade mig tillslut upp och tur det var sista dagen för denna vecka. Veckan har gått bra tycker jag. Min handledare är toppen :). Har fått lärt mig mycket redan nu, och mer finns att lära ;). Jag är verkligen tacksam att det är så pass bra! Visst det är högt tempo men gäller bara att hänga med.

Imorgon ska jag träffa Izabel som jag ska skiva rapporten tillsammans med. Strukturera upp lite och göra någon form utav plan, sånt gillar jag ;). Sen är det bara börja med artikelsökningen. Önska mig lycka till...
Sen imorogn em åker mamma, Fredrik och jag upp till Nordmaling och blir där i helgen. På lördag ska jag träffa Malin (Hasses ena dotter) och några utav hennes kompisar. Blir trevligt!

Igår fick jag sms från min fina vän Johanna ♥, hon kommer hem nästa helg så då får jag äntligen umgås lite med henne :). Det ser jag verkligen framemot!

Nu ska jag packa lite och sen blir det en tidig kväll känner jag på mig

Sofie

Tillsammans är man mindre ensam

RSS 2.0