Äntligen fredag!

Comebacken igår på hockeyn gick över förväntningarna. Jag insåg att jag hade saknat det lite faktiskt. Har så roliga arbetskamrater, de är så härliga :). Och jag räknade nog inte fel en enda gång :P. Får hoppas de ringer fler gånger :). Btw, så har vi fått nya arbetströjor, assnygga. Med texten: "Visa din kärlek." sen är det timråloggan ;). Fint va, eller vad säger ni mina kära Modoitvänner!? ;)

Klockan ringde kl 7 imorse för det skulle komma några och kolla på vårt badrum och mamma skulle iväg på jobbet, så det var bara att kliva upp. Nu är det två timmar sedan och tror ni de har kommit, svar nej!! Aja, men skulle ändå upp i tid för att hinna med allt plugg. Ha nu hunnit med att äta frukost i lung och ro och har precis avslutat samtalet på Skype med Tessan!!! <3 :D. Sjukt länge sen vi pratades vid, hon är för go hon :). 13 dagar kvar, sen ses vi igen :D. Åhh, fattar det inte, kommer verkligen bli en kärt återseende :D.

Idag har jag verkligen mycket att göra, skriva klart stödorden till kommunikationen och fortsätta läsa utvecklingspsykologi med alla konstiga gubbar.

Ikväll känns det som det blir en "Fredagsmyskväll" framför teven, det är ju Idol ;).

Annars i helgen blir det en hel del plugg och imorgon kväll blir det utgång med Ida och Stina mm, ser jag verkligen framemot :).

Nä, nu väntar böckerna....

Min höstoutfit!

Jacka, Åhléns

+


Stövel, Skopunkten

=

Så jag kommer att se ut i höst/vinter ;)

Har dock inte kommit fram till vilken färg jag ska ha på halsduken till. De allternativ jag kommit fram till är antigen: svart, rosa, grå.
Ja, vet inte ifall det blir för mycket rosa att ha en rosa halsduk. Så vad tycker ni folket!?

då var det dethär med att uppdatera bloggen...

Jag skyller på att skolan dragit igång och jag inte haft tid, och det är ju sant på ett vis :P. Ja, skolan är igång på allvar och det känns verkligen, huvudvärken, tröttheten och stressen börjar komma mer och mer. Är väl bara att härda.

I fredags kom dagen jag väntat länge på, då träffade jag Ida igen :D. Blev bjudna på mat hemma hos henne och Ida visste inte att Milla och jag skulle komma. 18.00 var tiden som gällde och typ 18.20 ringde vi på dörren, dörren öppnades och där stod hon!!!! Tror jag aldrig har sett henne så chockad alltså.. först världens skrik och sen en härlig kram och tårkalas ;). SötIda :) <3. Som sagt blev vi bjudna på gomat och lite så. Senare drog vi ner på stan på det nya stället på Espan. var helt okej tycker jag :P. Otroligt roligt att ha dig hemma igen :)

Lördagen blev det utgång igen (och detta är ju inte vanligt för att vara mig, utgång både fredag och lördag, men ibland så :P) och denna gång med Johanna som var hemma i helgen och Sofia :). Förfest inne istan sen Stads. Grymt rolig kväll och ni är ju för underbara ni ;).


Ja, vad har hänt mer... Jag har bokat tågresa ner till Linköping, Sofia och jag ska åka och hälsa på Johanna sista helgen i Oktober! Kommer bli gryymt ;D. Måste ju börja nu för har ju fler att åka och hälsa på som har flyttat från staden, Lina, Ottilia, Ida-Marie och Anne bla. ;)

I helgen blir det dans :). På fredag åker vi upp till Ö-vik på dansmaran, ser jag framemot :). Synd bara saker och ting ska krocka för mig jämt.... Hoppas det kommer fler gånger!

Ja, det var en liten uppdatering, ni får nöja er med den sålänge tills jag orkar anstränga mig nästa gång :P.

Ikväll blire lite plugg, lite fotbollstittande och lite Idoltittande ;). Häärligt!

Allvaret drar igång idag igen

13.15 ska jag infinna mig på universietet igen. Känns ändå bra på ett sätt att komma tillbaka, träffa alla och komma in i rutinerna igen :). Sitter nu och skumma igenom den 20 sidor långa Studiehandledningen... känns som denna kurs kommer bli rolig, men minst sagt tuff och jobbig. Känner mig redan lite stressad över hur vi ska hinna allt!! :P. Men som jag ska träna på att säga: "Det löser sig, allt ordnar sig!"

Ikväll ska Sofia och jag på hockey :). Spännande, Timrå-Modo. Hon, Modoit. Jag, Timråit ;). Hoppas rätt lag vinner :P

Igår kl. 18:28 fick jag ett efterlängtat sms: "Nu är jag hemma :), iaf i Stockholm". Och det var från IDA!!!!! :D. Hon är äntligen hemma i Sverige, och numer borde hin ju vara åter här hemma i kära Sundsvall :). Guuud så jag längtar efter att få träffa henne :) <3

Nä, nu ska läsa klar den där sen börja göra ordning mig, och det brukar ju ta tid... Klädångest här kommer jag! ;)

Sofie

Tillsammans är man mindre ensam

RSS 2.0