110930

Ännu en tenta är gjord. Kändes helt okej överlag. Men vet att jag har fel på ett tal iaf så då är det ju kört, medtanke på att man måste ha 100% rätt. Skit också! Bara ta nya tag och försöka fixa den nästa gång.
Nått som är positivt iaf är att jag pratade med min handledare som jag ska ha på VC praktiken, och hon verkade jättetrevlig :). Ser framemot denna praktik, som börjar på måndag.

Helgens planer är att försöka få till bilen, plugga, plocka undan på rummet (vilket inte kommer i första hand så här i tentatider..) och en tripp upp till Bjärme ska jag nog hinna med också.

Ja undra när jag ska få komma igång och träna då. Det har iofs blivit lite bättre i förkylningen men inte helt bra, så jag vågar inte chansa..

Längtar till nästa helg för övrigt, då blir det födelsedagsfest för två fina vänner!

110925

Känner mig på bra humör, känns skönt att säga. Psykpraktiken är över och jag är lättad. I made it! Har gruvat mig inför denna praktik jättelänge och nu är den äntligen över, otroligt skönt! I fredags blev det god mat och fredagsmys med Emelie. Somnade i soffan vid typ kl 22, haha trött tjej. I igår var jag på Skvadern och musikcafé, mycket trevligt. Träffade även Karin, vår gamla lärare. Sen på kvällen var jag ut och åt middag med Sandra, Angela och Monica. Även det mycket trevligt, vilka härliga människor! Sen gick vi och satte oss på Svenssons. Efter ett tag kommer mina jobbarkompisar från HL in, gud vad glad jag blev att träffa de!! Och de blev nog glad för att se mig också. Satt och surrade en stund med dem sen tog jag och Angela bussen hem. Tack tjejer för en trevlig kväll :)

Idag kom Elin och plockade upp mig vid halv tio. For ut till Birsta och strosade runt, mysigt :). Gick in på apoteket bla och fick lite råd ang min förkylning och framförallt hostan. Tjejen i kassan rekomenderade några tabletter så jag testar väl det ett tag. Blir det inte bättre måste jag någ uppsöka en läkare.. Ska ju vara fyra veckor på vårdcentral, kanske kan rådfråga nån där. Resten utav dagen har spenderats uppe i Bjärme, blivit bortskämda utav mormor ;). Fika, middag och efterrätt inte illa!

Imorgon ska jag på skolan sen böir det tentaplugg hela veckan lång. Läkemedelstenta på fredag.

Nu ska jag poppa lite popcorn och kika på tv, vem har sagt att man inte kan ha söndagsmys ;)

110917

Men kan nått gå bra för mig eller.. nä verkar inte så. Förkyld (jag vill kunna träna!), kuggad tenta, ombesiktning på bilen bla. Är tacksam över att jag har så fina människor omkring mig iaf som förgyller min vardag! Och vilken rolig nyhet Sandra berättade, shit!! :). Och Elin, gud vad glad jag är för din skull kommer bli kanon den där!

Var på släktmiddag igår hos Mathias. Mycket trevligt! Fick typ fyra olika dundermediciner så hoppas hosthelvetet försvinner snart..

Nu blir det att räkna lite läkemedelshantering och söka upp en vetenskapligartikel. Kul liv!

110914

Uppdatering kommer inom kort. Kanske till helgen. Det är ju det här med tiden, 24 timmar på ett dygn är alldeles för kort... Jag hinner liksom inte med mig!

Sofie

Tillsammans är man mindre ensam

RSS 2.0