Helgen i stort

Fredags -  Var hos Elin somsagt :). Kollade på Idol och pratade. Rikigt mysigt! Va även ute på en proemad, skönt att få lite luft :). Sen åkte vi ner tillstan för att hämta hennes mamma :). En lugn och skön kväll :)

Lördags - Jobbade på hockeyn 14-18.45 tror jag det var... Sen när jag kommer till bilen så startar inte biljäveln!!! Åh, fan vad less jag blev. Ringde pappa och han fick komma.. Åkte och köpte ny batterin till nyckelgrejen för trodde det var det som var felet.. Men icke.. så pappa fick starta bilen emd startkablar så gick den igång. Sen kunde jag köra hem. Hem och tog en snabbdusch för man luktar så mycket hamburgare och korv.. inte så mysigt direkt ;). Morfar skjutsade mig upp till Mathias och där började jag med kvällens jobb, nämligen Fylletaxi!!! :) haha. Men ganska roligt ändå :). Fick åka två vänder och tillslut kom jag till Ottilia och Sofia där de var fyllrulle ;) haha. Närå, men de var väl pågång iaf :). Och kvällen kan väl bara sammanfattas med ett ord: Galen! Ja, vi kom in  på O´learys iaf. Igen, fast det var 21 och utan att känna vakten ;) hehe. Men det rolig och trevig kväll var det iaf :).  Åkte hemåt med mitt fyllesällskap igen vid halv tre. Somnade nog direkt när jag kom hem!

Idag - När  jag vaknade så var det så skönt att tänka att klockan liksom inte var så mycket som den visade, var ju en timme för fort :). Så man fick sova en timme extra idag kan man säga ;) hehe skönt! :). Ha plockat ihop lite på rummet och tvättat lite. Måste börja fundera vad jag ska ha med mig för kläder imorgon. Ska ju jobba på Södermalm 3 dagar nu i veckan. Så det gäller att ta med sig mycket med kläder, för lär ju vara ute rätt mycket. Men pengar är ju välbehövligt ;)
Ikväll blir det gympa, måste nog gå. För missade ju i torsdags för hockeyn och kommer göra det på torsdag igen för det är hockey då med. Sen ska jag väl bara försöka ställa in ig på att kliva upp tidigt imorgon vilket det var länge sen jag gjorde, kommer knappt ihåg när jag gjorde det sist.. Va väl någongång när jag jobbde på HL! aja, det går nog bra.

Nä, nu ska jag nog vara lite social med min familj!

/s

Uppd. 19:53

Blev ingen gympa för hade inte tillgång till någon bil och Elin skulle inte åka. Så jag tog på mig täckbyxor, mössa, vantar, jacka och reflexvästen (låter som det var mitt i vintern, men det var runt 0 iaf) och gick på en promenad med Frasse. Och jag som inte gillar mörker, men det gick bra :). Tänkte det va lika bra att gå ut och röra på sig lite!

Nu ska jag gå och packa och sen blir det nog teven och sen sängen!

Fredag

Ja, Millan och jag hade det mysigt. Pratade en massa.. eller ja, Milla iaf ;D haha!! ;). Försökte reda ut vissa problem men det gick ju som det gick ;). Jobbade på hockeyn igår. Gick faktiskt bra :). Sålde extra många programblad (om det är för luggen eller för att det var as mycket folk vet jag inte hehe). Men gick ju några komplimanger av vissa iaf, haha det är ju roligt :D.

Idag ha jag inte gjort så mycket. Typ plockat in och ur i diskmaskinen.. varit ute på en promenad med Frasse :). Och lagat mat ha jag även gjort! Om en stund ska jag skjutsa Emelie till Bergsåker sen uträtta lite ärenden och hem igen. Sen kommer Elin och hämta upp mig coh då ska vi hem till henne och se på Idol :). Mysigt!! :)

Imorgon blire jobb på hockeyn igen.. på kvällen ska jag skjutsa bror min och mina två morbröder som ska ner till stan och sen ska jag även hämta de på natten också!!

Ja, jag väntar och väntar... Lär ju få göra det ett tag...

Nä, nu måste jag kila! Ha en bra kväll och helg :)

Mellis och Propps mysdag! ;)

Haha, ja idag blir det en heldag med Milla. Ska ta tolvbussen in till stan och möta upp henne :). Ska gå runt tile och kolla och samtidigt planera :) hehe. Fast bara lite ;). Och prata om annat förståss också! Tror vi ha ganska mycket att prata om medtanke på att det va typ aslänge sen vi träffade varann. Se tar vi bussen hem till mig, kan tänka sig att det blir nån promenad sen tar vi oss en rikig myskväll med prat, film och något gott tilltugg ;). Blir nog kanon det :)



Imorgon blir det jobb på hockeyn så jag missar gympan. Aja, inte mycket att göra.. får ju pengar iaf! :)

Nä, nu ska jag gå och göra i ording mig och sen blir det att gå till bussen!

Ha en bra dag!
/s

Tisdag

Hittils idag ha jag städat hela huset, dammsugat, gjort rent i badrummen och dammat mattorna :). Så nu kommer mamma blir glad när hon kommer hem :). Skulle ju kunna skura golven men det är inge roligt :P. Dammsuga tycker jag är ganska kul faktiskt. Lyssnar på musik från I-poden och dammsuger till de, haha då går det fort och mycket roligare blir det ju :)

Sen skickade mormor sms och frågada ifall jag var fikasugen så var det bara att komma. Och det kan man ju inte tacka nej till ;). När jag kom upp dit så stod det två kaffekoppar på bordet och eett brödfat med tre stortes kakor och två st av vaje. Hehe det var till mormor och mig! Älskar verkligen min mormor, hon är så himla söt :). Min morfar också för den delen :). Vi fikade och pratade och sen tog jag med Frasse på en promenad. Drygt 4km blev det nog. Skönt att komma ut och röra på sig lite!

Nu ikväll vet jag inte vad som händer.. Typ slappa framför teven, för ovanlighetensskull ;) hehe.

Tråkiga Måndag

Vilket rikigt trisst väder det ha varit idag.. Hua! Ställde klockan för tänkte göra något nyttigt, typ gå på en långpromenad med Frasse.. Men kollade ut genom fönstret och såg att det var mulet och såg kallt ut. Så jag stängde av klockan och somnade om.. Inte bra jag vet, men jag orkade seriöst inte. Tänkte måste ju vila upp mig nu för till vekcan ska jag jobba nästan HELA veckan ;) den ni. Det var länge sen. Kommer knappt ihåg hur det var ;) haha.

Ja jag har iaf fått dagen att gå.. Pysslat lite framför datorn och sen slappat framför teven :) En skön dag :). Sen u ikväll ha jag varit inne i stan på Waynes och fikat med Ottilia och Sofia. Väldigt mysigt hade vi det. Satt och prata och vad vi än började prata om kom vi ändå tillslut fram till samma slutsats.. Jag förstår verkligen inte!! De börjar redan peppa inför helgen ;) haha. Ja, vi får väl se hur det blir för min del :P. Men jag tycker idén med en weekend hos Ottilia lät bra ;) måste bara genomföras :). Typ Högakusten weekend fast på hemmaplan :) haha.

Nu ska jag nog bara gå och lägga mig och hoppas på en bättre dag (vädermässigt) imorgon så jag kan ta min efterlängtade promenad :). Sen får vi se vad som händer, om jag är rikigt snäll och vill göra mamma glad så kanske jag sätter igång och städar ;) Få se på vilket humör jag är på :)

Ja, om typ 35 minuter åker Lina (Sara och Elin också) med tåget till Oslo. Hoppas ni får det bra flickor :). Kommer sakna er! ja, som sagt alla bara sticker ifrån en.. Först var det Ida, sen Tessan och nu Lina!! Hur ska detta sluta.. Haha, nu är det bara du och jag Milla som är kvar!!

Men nu ska jag sova, god natt hurrni!

Söndag

efter mycket om och men så kom jag tillslut upp till Elin vid halv sju tiden. Vi hade en trevlig kväll tillsammans som innehöl mycket prat, tvtittande och även tvspelsspelande ;) haha askul :). Men jag vann inte någongång, men det gjorde inte så mycket ;). Åkte väl hem vid halv elva kanske.. Mycket trevlig kväll var det somsagt :)

Mamma och jag ska snart åka och handla. Sen ska jag väl städa lite på rummet och ikväll är det gympa igen. Gud vad tiden går fort  ;). Ja, och sen börjar ytterliggare en ny vecka imorgon :)

Haha, vilket intressant inlägg det blev ;)

Före och Efter bild

Ja, jag va ju och klippte mig igår! Såhär kommer en före och efter bild:

 
Före                                     Efter

Jag slog till på stort och klippte lugg. Lite ovat är det. Men är ganska nöjd, man får väl vänja sig. Vad tycks!? ;)

Friday night!

Kvällen började med mat på Bite Line. Käkade pizza jag ;) asgott och asmätt! Satt där några timar och bara snackade. Ser gick vi ner mot stan, hamnade på Svensson och gick på toabesök. Sen beställde vi lite och dricka där. Fan vad man får ont i magen, hua! Sen var det egentligen tänkt stadshuset men va asdyrt att komma in. Så gick bort mot BK var där en stund. Och alltså vad är det för fel på folk egentligen!! Man får liksom inte vara på toa ifred!!! Jäkla idioter rent ut sagt. Morbror min var på O´learys och han som var vakt jobbar på HL. Var egentligen 21 för att komma in, men med min replik (vilken jag ska köra oftare med) så kom vi in :D. Satt och snacka med min morbor och jag måste bara säga det, gud vad jag tycker om min morbror alltså så jäkla härlig :D. Och det var Kareoke (stavas!?) kväll där med han från Skilda världar. Bengt nått, han som spelar Daniel i serien ;) Lite coolt :D. Träffade på lite folk, några kända och några som vi inte kände. Och jag säger bara: Det måste vara luggen ;) hahaha!! ;) Jag åkte hem med kvart över tvåan medan de andra stannade kvar med några killar ;) hehe.

Idag ha jag skjutsat Mathias (min morbror) och hans tjej till henne för han hade bilen där. Sen ha jag varit uppe hos mormor och morfar ock fikat :). Och bilen som jag har nu (Mats bil) är det någon som är och kollar på nu. Så jag kanske blir utan bil :/. Jag som skulle åka upp till Elin. Men får vänta och se om den blir såld eller inte. Så resten av dagen (hoppas jag på iaf) ska tillbringas med min käre vän Elin :D

Ha en fortsatt bra dag!
/s

Torsdag kväll

Är så jäkla bra på att komma på rubriker ha jag märkt ;) haha, eller inte!

Kom nyss hem från gympan, grymt jobbigt som vanligt. Pappa ha åkt på dans och Emelie ha gått och lagt sig, så här sitter jag själv... Är inne på msn men typ inga roliga att prata med, och de jag skrivit till svarar ty inte. Jaha, tack för den ;)

Imorgon tar jag tolv bussen in till stan och kollar läget. Sen på kvällen ska jag ut och äta med mina älskade vänner Ottilia, Johanna och Sofia. Det blir altså en kväll med "De tre vännerna och Ottilia" hehe ;). Och det vet man ju aldrig hur det slutar ;)

Resten av helgen ha jag inte så mycket planerat. Typ umgås med familjen och sen försöka träffa Elin förhoppningsvis :)

Reeegn!

Ja, idag regnar det.. Hua! Gillar verkligen inte regn.. Fast då ha man ju en anleding att bara vara inne och inte göra så mycket. Då behöver man inte ha så dåligt samvete för man inte är ute och tar en promenad tex.. :P hehe. Så en regnig dag kan jag stå ut med, inge mer tack!!

Jag passade på att sova ganska länge, för jag tänkte jag ha inget plenerat idag och sen regnar det ju somsagt.. Sen ringde pappa och undrade ifall jag ville komma ner och äta middag hos de. Så det tackade jag ja till. Då behöver jag inte göra någon mat själv, för mamma ska bort ikväll och kommer hem senare. Sen tar jag med mig gympakläderna och även andra kläder för blir kvar där tills imorgon. Pappa ska på dans ikväll så då behöver inte Emelie vara själv. Sen ska jag somsagt in till stan imorgon så jag får se vad jag får med mig hem ;). Egentligen borde jag inte köpa det, för borde tänka på mn ekonomi.. Men de var ju så fina :)

Nu ska jag gå och göra nått vettigt. Ha en fortsatt bra dag!

/s

Onsdag!

Lina kom och hämtade mig vid tolv och vi for en snabbis till Birsta. Kollade på lite skor, men ingen av oss köpte några.. Men skulle vilja ha de jag provade iaf :). Sen åkte vi in till stan. Parkerade på fisktorget, Linas snygga parkering.. Det blev ju rakt iaf ;) hehe. Gick runt lite och kollade. Gick in på Ur & Penn och där fyndade jag en klocka, för 65 kronor!! Den ni ;). Tyckte jag var ett bra köp :).

 
Den är det, fast min är brun och guld :)

Sen gick vi iaf och fikade på nya Barista. Mysigt var det men tyvärr var inte min brownie lika kladdig som jag hade förväntat mig, aja! Pratade en massa, rikigt mysigt! :). Avskedsfikat liksom!! :'). Sen gick vi runt ett tag till, gick bla. på Gina och provade några klänningar som Lina tyckte jag skulle passa i ;). Och den sista jag provade var faktiskt jättefin :). Får se på vilket humör jag är på fredag när jag ska in till stan igen, kanske det blir den klänningen och även skorna jag provade. Dyrt, men ibland kanske man måste unna sig lite nytt ;). Sedan satte vi oss i Racern igen och får hemåt. Lina gick in en snabbis och kollade på mitt rum :). Sen blev det avskedskramen usch, låter så hemskt att säga så! Men vi ha ju lite planer, så hoppas på de :). Kommer sakna dig jättemycket gumman!! <3 Men vi får höras på msn och på telefon. Och hoppas på planerna går att genomföra :)

Känns som om alla bara sticker härifrån och lämnar mig själ här!! Några kompisar ha jag iofs kvar så får försöka träffa de så mycket som det går :). Jag får tänka att jag har ju många ställen att besöka iaf. Norge och USA ;) hehe.

När jag kom hem iaf, så bytte jag om och gick på en promenad med Frasse, 4 km kanske det blev idag! Bättre än ingenting. Och idag lyssnade jag även på musik :). Såå jäkla härligt :). Tänkte det var bra att passa på och vara ute i det fina vädret, för såg på nyheterna igår att det ska blir regna imorgon :(. Inte lika rolgt att gå i regn!!

Mamma är ute och går med Siw så vi ska äta när hon kommer tillbaka. Typ om 20 minuter. Bra, för jag börjar bli lite hungrig...

Ikväll blir det någ så att jag ska besöka mormor och morfar, de ha ju fått nya svallertidningen idag ;) hehe. Sen är det ju "Bonde söker fru" också. Kan man ju inte missa ;)

Den fungerar igen!!!! :)


Den stängde bara av sig och sen provade jag att ladda den, och nu fungerar den :). Ja, vad glad jag blev!! :) Då har jag en anledning att gå på en promenad imorgon igen ;)

Veckans andra dag

Klev inte heller upp idag när klockan ringde.. Fattar inte att jag kan vara så trött är jag typ inte gör så mycket. Iofs så jobbade jag igår, men va ju bara 4 timmar, fast ansträngande iaf ;). Jag har iaf varit på långpromenad idag med Frasse. Måste minst vara 8 km som vi gått! Ha varit så otroligt härligt väder så det var jätteskönt att vara ute på promenad. Min I-pod har hängt upp sig så jag fick gå utan att lyssna på musik.. blev lite less där i början men det var ganska skönt att gå utan musik med. Mina öron behöver nog vila från dunkande musik, medtanke på att jag jämt lyssnar på musik när jag är ute och går. Men om det finns någon teknisk person där ute som vet hur man kan få till min I-pod så är det bara att höra av sig :).

När vi kom tillbaka från promenaden så satt jag uppe hos mormor och morfar och läste skvallertidningar :). Alltid lika roligt!! Snart, eller ja om ett tag ska jag väl börja med maten och ikväll ska jag nog sy mina gardiner, äntligen!

Imorgon vet jag inte vad som händer, den som levar få se!

Måndag!!

Idag sov jag liite längre än jag hade planerat.. aja, lär ju hinna med mig ändå. Dagens planering ser ut ungefär såhär:

* Städa lite
* Gå upp till mormor och morfar
(*Promenad!?)
* Göra mat
* Duscha, fixa i ordning mig
* Åka till hockeyn
* Jobba på hockeyn
* Åka hem
* Kolla på tv

Ja typ så! Får väl se hur mycket jag hinner med ;)

11 oktober

Grattis Ida på 19års dagen!!!!! :D. Hoppas du får en underbartbra födelsedag där borta i staterna! ;)

                                               

Haha, kom du ihåg det här för ett års sedan!? Fy fan vilken kväll alltså :) Verkligen ett minne för livet!! :) Det måste vi absolut göra om när du kommer hem och fyller 20!! :)

Ja, idag blir det jobb på hockeyn. Jag som trodde den började kl 16 och att jag skulle vara där 14. Men den börjar tydligen 18.30 och jag ska vara där 16.30. Och vi som ska på middag hos Mats och Gittan halv sju, det missar jag då.. Men får väl komma bort dit när jag kommer hem då.. Aja, jag får ju en liten slant för jobbet iaf!

Nu innan dess vet jag inte vad jag ska göra. Måste duscha iaf. Ska nog försöka hinna upp till mormor och morfar en snabbis också.

Fredag

Igår va jag och lunchade med Ottilia. Gick och satte oss på ett asmysigt café Tant Anci och Fröken Sara. Ottilia beställde en sallad och jag en smörgås. En stor sådan visade det sig, och som jag had elite problem med att äta först. men sen gick det bra :). Sen satte vi ig¨ng och prata om allt och ingenting. Fast det fanns ju ett samtalsämne som var större än de andra ;) haha. Det kommer gå bra det där gumman :). Ja tiden flög iväg och vips så hade vi suttit där och babblat i tre och en halv timme!! hehe. Men mysigt var det :). Så vi begav oss ut i reget igen och gick ner mot stan. Stötte på Johanna och Sofia och stod och pratade med de en stund :). De fortsatte att gå runt på stan och jag gick till mammas jobb och for hem med henne.

Vi kom hem och slägde typ i oss maten. Jag packade ner gympakläderna och sen vi med Siw och Sandra ut till Birsta en sväng. Mamma och Siw gick in på IKEA och Sandra och jag gick in på själva Birsta Cityhuset. Gick upp på HM och Sandra plockade på sig massa kläde roch gick och provade :). Blev tillslut fem trörjor tror jag :).  Men de var asfina allihopa :). Gick ner på Åhléns och kollade på hårfäg åt henne. Och det tog sin lilla tid ;). Tillslut stod jag där i kassakön och hade en hårfärgsförpackning jag med :). Haha, men blir nog bra. Behöver fräschas upp! Men skulle behöva klippa mig med, men det får vänta lite tror jag... Aja, vi åkte iaf hemåt och jag hoppade av i Kovland för att gå på gympan. Och det var verkligen asjobbigt. Höll på dör där ett tag med alla magövningar, hua! Sen gick jag den stora äran att åka med Elin hem :) hihi :)

Idag klev jag upp halv nio för att skjutsa mamma till Travrestaurangen för de ska ha nån planernigsdag. Sen ha jag inte gjort så mycket faktiskt.. Sett lite på tv och suttit här typ. Funderar på att ta med Frasse på en promenad :). Får se hur det blir.

Ikväll ha jag bestämt mig för att det blir en hemmakväll för min del. Känner för en sån. Om det blir här hemma eller hos pappa vet jag inte än. Och vad jag och min bror ska äta ha jag ingen aning om heller, men det löser sig nog :)

Imorgon blir det jobb på hockeyn och sen på kvällen middag hos Mats och Gittan :).

Ha en bra kväll och början på helgen :)

/s 


Uppdat.

Blev ingen promenad med Frasse. Mathias (min yngre morbror) kom förbi och han och Fredrik skulle åka in till stan och kolla på nått till hans dator. Så jag följde med bara för att. Sen skulle Mathias ha något på Apoteket så vi gick dit. Sen for vi hemöver igen. Stannade till på pizzerian i Kovland så köpte Fredrik och jag med oss varsinn  pizza hem. Gott var det och nu är jag ganska mätt!! :) Ska snart åka ner till pappsen och se på idol. Ja, inte så nödvändig uppdatering, men ändå ;) hehe. Ha en fortsatt bra kväll!

Dagen idag

Idag ha jag hunnit med ganska mycket. Tog mig en sovmorgon. Schöönt!! ;) Sen skjutsade  jag  Emelie till skolan för hon skulle hämta några böcker. Sen ha jag tvättat, städat i skafferiet (och det tog sin lilla tid det), släppt ut Frasse. Och tillsist bakat en Äppelpaj! Och Sandra ska komma bort till mig om en stund så ska vi äta den (hoppas den är god!), prata en massa för vi ha inte träffas på aslänge!! Och sen ska vi se på säsongspremiären av Bonde söker fru haha!

Imorgon ska jag ta tolv bussen in till stan för att lucnha med Ottilia! Mycket trevligt, så det ser jag framemot :). På kvällen är det gympa igen.. Ja så får det bli.

Nu ska jag plocka ihop lite innan Sandra kommer :). Ha en bra kväll!

/s

Grattis Elin!

Grattis Elin till körkortet!! Detta är du värd gumman <3

Idag ha jag jobbat med Bettan på 5års här i Kovland. As söta barn och trevlig personal. Så det gick såklart jättebra :). Jobbade bara mellan 9-14, men ändå :). Jag har fått lånat min äldsta morbrors bil som de försöker sälja. Så jag får låna den så mycket jag vill och betalar såklart bensinen själv :). Asbra :) När jag kom hem gick jag upp och fikade hos mormor och morfar sen va jag ute på en promenad med Frasse :). Skönt att få komma ut och röra på sig. Nu snart ska jag gå upp till mormor och morfar igen och äta.

Imorgon vet jag inte vad det blir, det vet man aldig längre när det gäller mig. Kan helt plötsligt ringa någon från nått jobb så får jag åka och jobba. Eller så är det inte någon som ringer så är jag hemma. Och hemma finns det alltid något att göra, så jag lär ju inte vara göralös iaf ;) hehe. På ett sätt gillar jag inte detta, för jag kan inte plaera något nästan (och jag som är en sån planeringsmänniska). Men jag får jobba på det och försöka ta dagen som den kommer.

Ha en bra kväll!

Ida, nu kommer en uppdatering!!

Ja, detta är främst ägnat åt min käre vän Ida som tjatat på mig att uppdatera, så här kommer det :)

Onsdag  och Torsdag jobbade jag somsagt att 22-07. Och jag måste säga det gick mycket bättre än vad jag trodde. Men visst, det är ingen höjdare att jobba natt. Man blir så jäkla trött. Så jag kan nästan inte sita stil för då somnar jag typ. haha. Jag var uppe och vek kartonger och tog fram lite saker som behövdes. Och det lät som de på skiftet fortfarande var nöjd med mig ;) hehe. Så kan hända att det blir nå mer jobb där :).

Fredag sov jag typ hela dagen madtake på att jag gick av 7 på morgonen och på kvällen väntades det en utgång med Johanna, Sofia och Ottilia :). Så då måste man vara pigg!! Gjorde mig i ordning och så och sen skjutsade mamma mig ner till Bergsåker så åkte jag med Sofia därifrån. Vi åkte till Ottilias syrras lägenhet. Och där stod Ottilia i dörröppingen och välkomnade oss. Så otroligt roligt att se henne igen :). Vi fick höra hennes berättelse om vad hon hade varit med om under månaden hon varit borta. Otroligt spänande :). Johanna kom vid åtta och då åt vi äppelpaj :) Asgod :D. mätta blev vi ;) hehe. Sen satt vi bara och umgås och drack gott :). Jag vet inte riktigt var klockan var när vi satte oss i Johannas bil och åkte ner mot staden. Vi gick iaf på Stadshuset och där var det väl inte så jätte mycket drag direkt.. Var där en stund och vandrade bort mot Lyset där vi stannade. Jag åkte hem lite tidigare än mina vänner, för den kvällen slutade inte allt för bra.. Inte för mig utan för en annan person.. Men huvudsaken var att det gick bra, och det gjorde det.

Lördag så jobbade jag i kiosken på Timråmatchen. Är Milla som ringde och fråga ifall jag ville ha det jobbet, och jag tänkte varför inte. Kan ju ge det en chans iaf. Skulle vara där kl två och då gick Milla och jag och letade efter Tanten som jag skulle söka upp. Vi hittade henne och Milla gick då till sin kiosk som hon jobbade i så följde tanten med mig till den jag skulle jobba i. på vägen dit säger hon att 90 min innan matchen skulle jag stå nere i entrén och sälja match program. Det gick ganska bra, till slut iaf. När det var klart så gick jag upp till kiosken där jag skulle jobba. Det var tänkt att jag skulle stå med en annan i en lucka och hjälpa henne och hämta saker och så och koka kaffe.. Men tillslut blev det så att vi tog varsinkö och jag fick även ta betalt. Fatta vad nervös jag var. Jag kunde typ inte priserna och huvudräkning är inte min bästa sida. Men jag försökte ta det lugnt och då gick det bättre. Är ganska nöjd med min första isatts iaf och det hoppas jag de jag jobbade med också var. Sen när sista perioden började, började vi städa ihop och sen fick vi åka hem.

När jag satte mig i bilen så såg jag att jag fått ett sms av Ottilia där hon undrade ifall jag ville häde med ner på stan med henne och Sofia på kvällen. Ja, varför inte tänkte jag. Så det blev det. Vid 22 tiden åkte jag upp först till Idal och hämtade Lina och Sara för de ville ha skjuts ner till stan, i Bergsåker hämtade vi upp Ottilia och Sofia och sen åkte vi in till stan. Sa hejdå till Lina och Sara och sen gick Jjag, Ottilia och Sofia ner mot BK. Va inte så mycket folk från börja med sedan började det komma mer och mer. Och på dansgolvet kan man säga att det var fullproppat!! Seda fick vi ju trevligt sällskap, eller hur Ottilia!? ;) Vid tre när de stänge gick vi upp mot bile och jag skjutsade hem mina kära vänner igen och själv åkte jag också hem och somnade bara jag la huvudet på kudden.

Söndag va på IKEA och köpte bla. en gardinstång.. så nu jäklar ska jag få till mitt rum på riktigt!! Så Ida, nu är bilderna på mitt "nya" rum nära :) Håll ut! :) Åt middag hos mormor och morfar och på kvällen var det gympa. Och gud vad jobbigt det var! Va ju ett tag sen jag tränade, ha liksom inte haft tid. Sen skjutade jag hem Elin och vi hann inte prata klart så satt i bilen på hennes går, ja i säkert i en halvtimme iaf så vi fick prata klart. Men det finns hur mycket som helst mer att prata om. Så blir det är vi inte ha träffas på typ 2 veckor :) haha. Vi är otroliga vi ;)

När jag kom hem så såg jag att det gick massa Idol repriser. Perfekt för mig som ite kunnat se det för att jag jobbat. Så satte mig vid teven och såg de. När det bara var ett program kvar (det som var från i fredags) så blundade jag väl lite för länge där i första pausen och somade alltså. Missade alltså det. Jäkla skit men får kolla på internet då.

Idag tog jag mig en sovmorgon! Väldigt skönt och välbehövligt. Ha inte blivit så mycket sömn de senaste dagarna. Idag ha jag lite saker att göra, men hinner jag inte allt idag så får jag väl fortsätta imogon.. För ha ju inge planerat där heller. Skönt! Nu kan jag liksom bara inte göra något med bra samvete ett tag, för ha ju jobbat veckan som var och fått lite pengar :)

Detta blev ett långt inlägg, men det ha hänt ganska mycket de senaste dagarna och det är ju en förklaring varför jag inte ha hunnit uppdatera så mycket. Hoppas du blev nöjd nu Ida ;)

/s

Sofie

Tillsammans är man mindre ensam

RSS 2.0