2010 års näst sista dag!

Julen är över och den var bra. Middag med släkten på mammas sida hos mormor och morfar. Och gud så mycket god mat det var! Älskar mormors mat, oslagbart! Fina julklappar fick jag också.

Juldagen bar det av upp till pappa. Middag och julklapps byte. Blev bara en snabb sväng för min del som skulle ner till stan igen för utgång med vännerna :). Mycket trevlig sådan, träffade många gamla klasskompisar sen skvadertiden. Det var verkligen roligt :). Saknar människorna och den tiden!

Annars har jag jobbat en hel del denna vecka. Har inte mått så jättebra heller, vet inte riktigt vad det är. I måndags mådde jag illa, var yr, ont i huvudet, feber och det sved i ögonen. Och då jobbade jag samtidigt 10 timmar. Det var bara och härda. Men det är lite bättre nu iaf...

Har även hunnit fika med högstadieflickorna och med gymnasieflickorna. Ni är underbara

Imorgon ska jag prova något nytt, att fira nyår i västerbottenslän ;). Åker upp till mamma och Hasse med Mats, Gittan och Joel imorgon fm och blir nog där hela helgen. Ska bli sönt att komma iväg några dagar, iväg från alla krav och måsten. Bara få vara och ta det lungt. Det behöver jag känner jag. Jag måste börja lyssna på mig själv mer!!

Gott Nytt År mina vänner!
2011 kommer bli ett bra år, det känner jag på mig! Bort med det gamla och in med det nya :)

Dan före dopparedan!

Jajemen! Trots att det är julafton imorgon så har jag ingen julkänsla för fem öre. Det var bättre förr helt enkelt på alla sätt och vis. Jag har iaf julstädat lägenheten så nu luktar det gott här hemma :). Ikväll blir det myskväll med mamma, Emelie och Fredrik. Ska käka lite mat och spela bingolotto! Mysigt, mysigt :)

Imorgon bär det av hem till byn för att fira julafton hemma hos mormor och morfar, det känns bra! Blir mat med dem och morbröder och kusiner. Trevligt att vara tillsammans allihopa :). Efter det blir dte troligtvis julklappsutdeling på varsitt håll. Hoppas på en bra dag!

Juldagen bär det av upp till pappa. Blir väl äta lite mat och så där också. Och julklappsbyte såklart :P. Sen hem och ladda om inför paarty ;). Stads it is! Hoppas på att få träffa många välkända ansikten ;)

Ja, typ så ser min julhelg ut. Till veckan blir det lite jobb. Bra, så att man inte är helt fattig i januari.

Nu ska jag dricka kaffe och vänta på att resten utav familjen kommer hem.

Passar på att önska alla en riktigt God Jul!

Lördag

Sådär ja, då var alla julklappar fixade. Känns grymt skönt!
Gick ut och skottade parkeringen imorse innan vi skulle åka. Gick in och gjorde mig färdig och så. När vi kom ut till bilen igen syntes det knappt att jag hade varit där alldeles nyss. Fattar inte att det kan komma såhär mycket snö! När vi kom hem från Birsta igen var det bara ställa sig och skotta bort snön igen. Tröttsamt!

Igårkväll gjorde Emelie och jag pizza, gott! Sen hade vi andra aveny maraton ;). I brist på annat :P

Ikväll blir det nog en kväll framför tvn. Bäst att ladda upp inför komma skall ;)
Imorgon ska vi förhoppningsvis (beroende på vädret) åka ut till birsta igen och se idolfinalisterna. Olle ska ju vara där, går icke att missa ;). Sen förhoppningsvis åka på sista gympan för denna termin.

Ha en fortsatt bra lördag!

101214

Jahapp! Då var det en vecka sedan sist igen.. som sagt inte så bra på detta. Inte för att jag vet om det är någon som tycker det är intressant att läsa. Men jag kör på ändå, vet två st iaf som läser den kontinuerligt ;)

Senaste veckan har jag jobbat på två utav mina jobb, försökt att komma igång med läkemedlesberäkningen, fikat med Ida, Daltons med Ida och Stina, varit på praktikinformation, fixat med lite julklappar, haft både fredags- och lördags mys med mamma och syster, varit i kyrkan på luciafirande, fikat och ätit mat hos Mormor och Morfar. Igår fick jag äntligen tillbaka min bil, åh gud så fin den blev :)

Denna vecka ska jag sysselsätta mig med bla. fikamys hos Stina med Ida och Sara, åka på möte, fixa det absolut sista med några julklappar! Helgen har jag inte riktigt planerat, men skönt att bara ta det lite som det kommer. Precis vad jag behöver och tränar på!

Nu blir det kaffe och skriva lite mail, så att jag har läget under kontroll inför skolstarten :)

Älskade Bjärme!

Sitter nu hos mormor och morfar. Var uppe med tuppen idag, 06.30 ringde väckarklockan. Och vid kvart över sju satt jag på bussen påväg upp hit. Morfar och jag åkte och lämnade in min bil, den kommer bli så fin :). Min lilla pärla! Sen så följde jag med hit. Nu har jag fått både frukost och fika, vilken tur jag har :). Troligtvis stannar jag kvar på middag också. Mysigt!

Helgen har varit riktigt bra. I fredags hade Emelie och jag "systerkväll", ha nästan blivit som en tradition. Åt god mat och såg idol Men det är mysigt :). Jag säger som så... ja roligt att se en kille och en tjej i finalen!
I lördags åkte jag in till stan en sväng och fixade lite saker. Sen åkte jag upp till pappas jobb där min bil stod tvättat och fin! Tack så mycket :). Efter det bar det av upp till Bjärme. Först fika hos mormor efter det middag hos Mathias och Jessica. Som avslutades med Mathias special glögg som det var riktigt riv i, men god ;) och tillsist efterrätt x 2. Medans såg vi på Så mycket bättre, underbart program! Vilken kanonkväll alltså :)
Igår söndag var det en slappardag hemma, gjorde inte många knop! Men det var skönt, gäller att passa på innan allvaret drar igång igen!

I veckan har jag lite saker planerat, lite skönt på ett sätt så att det händer nått :)

Sofie

Tillsammans är man mindre ensam

RSS 2.0