Nystart!

Nu jäklar. Idag har skolan dragit igång. Det känns faktiskt bra och jag känner mig mer peppad och taggad än på länge. Nu ska vi klara det här!! Ny klass så det var lite pirrigt, men de verkar vara snälla. Sandra och jag ska gå ut hårt, bokat rum på skolan i veckan för pluggning. Bara att sätta igång med inmatningen utav information igen. Alla dessa medicinska sjukdomar och termer...

Men ikväll känner jag att det blir lugnt. Dels ha jag inte sovit så bra de senaste nätterna, sen är man lite trött efter att suttit på föreläsningar också! Men resten utav veckan ska vi verkligen inte ligga på latsidan.

Måste bli nån nystart i mitt liv också. Känner att jag måste börja träna, det här håller inte längre. Måste röra på mig. Gym? Promenader? Ja, jag vet inte, nått måste hända iaf. Efter att jag knappt kan gå idag efter att ha varit ute och gått med Frasse igår känns det som jag måste börja träna. Dels för kondition och välbefinnandes skull. Men också för att få komma bort från böckerna ett tag och tänka på nå annat. Ja så måste det bli.

Var som sagt hos mormor och morfar igår, kollade in stället där Tusse ligger begravd. Där har hon det bra. Är väldigt tomt utan henne. Har verkligen varit en tuff tid...

Nä, kanske ta och läsa nån sida i boken iaf och sen blir det nog teven resten utav kvällen. Gäller att passa på ;)

Tårar rinner ner för mina kinder...

Imorgon kommer en dag som jag länge gruvat mig för. Vår familjemedlem sen 17 år tillbaka ska få somna in. Tänk hon sitter för sista kvällen i mitt knä och kurrar. Lillgumman! Men jag har bestämt att hur jobbigt det än är ska jag följa med henne och sitta vid hennes sida hos veterinären. Så mycket som hon har funnits för mig ska jag finnas för henne in i det sista. Okej, det kanske låter lite konstigt med sånna här ord om en katt. Men hon är inte vilken som helst. Hon har somsagt funnits 17 år utav mitt liv, hela min uppväxt har hon varit med. När jag varit ledsen ha hon alltid varit där som tröst. Vi är bra lika hon och jag, lugn, vill inte vara till så mycket besvär och lite avvaktande. Imorgon tar det slut. Jag vet innerst inne att det är det bästa vi kan göra för henne, för hon mår inte bra. Men det tar fan emot. Jag får se det som så att vi inte behöver se henne bli ännu mer sjukare iaf. Hon ska iaf få komma hem till Bjärme och begravas där hon engång är född. ♥ Tusse

Blev inte riktigt som jag hade tänkt mig...

Hade ju så bra planer här nu när jag slutat att jobba. Och så ringer chefen och erbjuder förlängt på jobbet, ja vad svarar man, kan man inte riktigt tacka nej till. Så blir en helg fylld med nattjobb. Men mer pengar som jag inte hade räknat med, det är ju väldigt bra och kommer väl till pass nu när man ska börja det härliga studentlivet igen! ;)

Sen de resterande veckorna innan skolan börjar ska jag få tillbaka mitt sociala liv igen får jag hoppas. Hinna träffa alla fina vänner innan de sticker iväg till alla möjliga ställen. Och hinna ta vara på mig själv också, känns som jag stressar alldeles för mycket den sista tiden. Nu ska det bli stopp för det. Allt ordnar sig ändå, behöver inte ha allt planerat och kraven på mig själv om att räcka till ska jag sänka. Måste stanna upp och njuta lite mer utav mitt liv, för jag har det ändå bra om man tänker efter.

Måndag ska jag äntligen klippa och få bort min extrema utväxt, ska bli så skönt :)

100803

Idag har jag varit effektiv:

○ Klev upp kl 7 och tvättade fram till tio.
○ År frukost
○ Pysslade på lite här hemma
○ Mötte upp Jessica på stan och tog en fika och impuls köpte leggings + klänning (149 kr tillsammans, kunde jag inte motstå)
○ Hem och lagade middag + matlåda
○ Diskat
○ Skrev inköpslista och gick och handlade
○ Duschat

Och nu sitetr jag här. Ska snart tillverka lite kvällsfika och kika lite på teve innan det är dags att sova. Har FYRA dagpass att klara utav. Men det är bara kämpa på. Kan somsagt vara det sista jag gör på fabriken någonsinn!

Har lite saker att se framemot, lördag kväll med Sandra och några utav hennes kompisar. Sen nästa helg bär det av upp till Högakusten och Johannas stuga. Kommer bli grymt!!

Delar utav min familj och släkt är nere i Rättvik, att jag alltid ska jobba denna vecka. Vill också uppleva detta live, Får satsa på nästa år.

1:a augusti!

De riktiga sommar månaderna har nu passerat känns det som. Hoppas hoppas verkligen att det även blir fina dagar denna månad.

Igår var vi som sagt uppe hos Milla. Mycket trevlig kväll måste jag säga, älskar att umgås med dessa fantastiska människor :). Eller "gänget" som Lina så fint utryckte sig ;) haha.

Känner för att bara bädda ner mig i sängen och titta på film ikväll. Tror jag ska köra på det, att inte göra någonting alls är en underskattad aktivitet, som Ledin sjunger i en utav hans låtar. Ja, som sagt är inne i en Ledinperiod nu.

Ledig imorgon och på tisdag. Skönt kan jag tala om. Imorgon blir det en fika på stan. Sen ska jag nog ta och åka och hälsa på mormor och morfar, får se ifall det blir imorgon eller ifall jag tar det på tisdag.
Sen blir det sista jobb rycket: Onsdag, torsdag, fredag och lördag 7-19.15. Så endast fyra pass kvar på fabriken, är blandade känslor. Ja, kan nog säga att denna fjärde sommar har varit den bästa. Kommer faktiskt sakna det litegrann! Måste även ta och fundera ut vad jag ska bju mina jobbkompisar på för fika..

Lördag blir det berget med Sandra, vi ska lyssna på Roxette. Liite snål för att köpa biljett :P. Blir nog att ta sig ett glas vin och fira att jag har tre veckors "semester" innan skolan drar igång igen :)

Ja, nu vet ni lite av vad som hänt i mitt liv och vad som kommer att hända!

Sofie

Tillsammans är man mindre ensam

RSS 2.0