Helgen - Den bästa på länge!!

Fredagen åkte jag först hem med mamma efter skolan och sen gjorde jag mest ingenting tills Elin och hennes mamma och pappa kom och hämtade mig vid halv sju. Och vi begav oss in till stan, till Norrlanskällaren och vi åt middag där. När vi var mätta och belåtna gick vi upp mot bion och vi såg 27 dresses Den va jätte bra :D.  Väldigt trevlig kväll! Sen så åkte vi hem.

Lördagen bestod av att fira mormor som fyllde 65 i fredags. Blev kalas med hela släkten :). Vi fikade och sen åt vi mat tillsammans. Jag gjorde mig i ordning, för Tessan och Ida sa att jag skulle med på korgen ;). Va hos Ida först och där blev det lite blandat folk. Det var roligt. Lite klasskompisar och deras kompisar. Åkte ner till stan vid tolv kanske och försökte oss på att komma in på Stadshuset men där var det 20 så vi kom inte in. Gick runt lite och hamnade på BK, där var det ganska dött.. men men. Sen hamnade vi på Svensson och sen ringde min morbror och vi for på Max. Jag, mina två morbröder, Kicki och Fredrik. Träffade Påhle där och han satte sig med oss och pratade med oss.. eller rättare sagt, mina morbröder pratade med han. Åh herre gud, de kan pratade! Sen kom Ida, Stina, Tessan och några fler också :). Ja, vad ska jag säga.. det var en roligt stund ;). Min morbror hade varit på Casinot och vunnit pengar så han bjöd alla oss på hamburgare ;). Snäll som han är! :). När vi hade suttit där en bra stund, så åkte vi hem och jag låg i sängen kl. 4 och somnade direkt. Vilken kväll och natt allstå! :)

Idag ha jag sovit och pluggat! Och nu ska jag fortsätta plugga. Sen ikväll blir det gympa, åh jag har fortfarande träningsvärk sen i torsdags!!

Ja, som sagt det har varit en väldigt rolig helg. Men med inte så mycket sömn.. Men men, det får man ta igen någon annan gång!

Skola imorgon igen då.....

Ha en fortsatt bra dag!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sofie

Tillsammans är man mindre ensam

RSS 2.0