120128

Här var det tomt minsann. Men har haft fullt upp. Artikelsökning och granskning tar på krafterna kan jag lova. Men jag och Ronja har det ganska mysigt ändå. Dricker lite kaffe och äter en chokladbit, sånt får man unna sig tycker jag för att orka med. Riktigt nöjd med veckans plugg. Vi ska försöka göra så mycket som möjligt på veckorna för att sedan kunna känna sig lite ledig under helgerna. Mycket bra!
Har även haft mycket att tänka på under veckans gång. Deta här med snabba beslut verkar inte vara min grej. Men tror jag ha bestämt mig hur jag ska göra. Återkommer om det när det är helt klart :)
Idag har mamma och jag varit på birsta en sväng. Såg en assnygg jacka som jag skulle vilja ha, men tänkte såhär, jag fyller ju snart år så tänkte kanske man kunde få ett litet bidrag till den ;). Man får inte vara dum. Ikväll blir det myskväll med mamma och syster.
Imorgon kommer en dag som jag längtat till länge. Elin och jag ska på Spa på södra, kommer bli så underbart. Vi har dessutom unnat oss en behandling. Tycker vi är värda detta, efter en höst med alldeles för mycket motgångar och en början utav detta år som inneburit mycket plugg. Fylla på med lite energi är väldigt välbehövligt :)
Till veckan blir det fortsatt plugg med c-uppsatsen och sen på fredag ska jag på bio, det ser jag också framemot!

120120

Haft en lugn och skön dag, inte pluggat nånting och det har varit så himla skönt! Middagen hos Klara var jättetrevlig, god mat, trevligt sällskap och många skratt. Så roligt att träffas sådär och bara umgås.
Ikväll blir det fortsatt lugnt, Emelie jobbar och mamma är hos Hasse. Så ska bara njuta av lugnet, kika på tv och dricka ett glas vin har jag bestämt. Fira att jag klarat mig igenom denna helvetesperiod i skolan!
Annars i helgen så blir det besök hos mormor och morfar med mina syskon och sen en tur till Birsta.
Trevlig helg!

120117

Försökt tentapluggat lite idag men känns som att det inte är så mycket som går in.. tentan imorgon får gå som den går... Har liksom haft annat att koncentrerat mig på. Mindre bra är ju att omtentan ligger tre dagar efter min födelsedag. Går dit imorgon och gör den iaf. Imorgon kväll har jag blivit bjuden på middag hos Klara, min klasskompis, vi ska dricka lite vin och fira att tentorna är över! Ser jag verkligen framemot :)
Ha suttit och kollat på lite klänningar också och hittade faktiskt en som jag tyckte om, så tog och beställde hem den. Men ska nog inte visa den än med tanke på att jag troligtvis kommer ha den på en speciell tillställning som jag ska på i vår ;)
Satt igår och tittade på lite jobb som jag ska söka, man blir lite peppad att blir klar. Men kommer även frågor som är svår att svara på, bla: Kommer jag klara det här? och Kommer jag våga att åka iväg? Men ha bestämt att det är nu i livet jag ska våga lite mer och inte tänka så mycket (om jag klarar av det är ju en annan femma)
Nu blir det väl den sista inprintningen och sen lägger jag ner!

120113

Tentan är skriven och jag är nöjd över mig själv, gjorde mitt bästa och mer kan man inte göra. Nu är det bara tre veckors väntan på resultatet...
Igår var jag på examen då min förra klass blev färdiga sjuksköterskor, kändes lite konstigt att sitta där och tänka att jag egentligen skulle gått ut med dem. Så blev det då inte och jag har mycket att lära innan jag är klar! Kommer iaf sakna mina fina vänner som flyttar härifrån med vi ses snart.
Nu skulle jag kunna ta en välförtjäntat lugn helg men så är icke fallet. Har en tenta på onsdag som jag knappt har börjar plugga på, vetenskaplig artikel som ska läsas och allt vad som rör kvalitativ forsking att göra. Det blir en trevlig helg det här.. Innan jag sätter igång med pluggandet så ska jag städa och sedan tvätta lite. Imorgon fyller mamma år så har även lovat att baka en tårta. Milla kommer också imorgon, det ska bli trevligt :)

120107

Igår klickade jag hem denna fina sak. Brukar inte beställa så mycket på internet, men känner på mig att den snart är slut i affärerna så jag kunde inte låta bli. Hoppas bara den sitter bra!

(Bild lånad från hm.com)

120102

Två bilder sen nyår. Efterlyser fler!
Solar och dricker varmchoklad på Norraberget :)

120101

Års resumé 2011

Januari: Jobbade sista passen som personlig assistent och jobbade även på hockeyn. Middag med vänner. Mitten på månaden började jag skolan igen efter mitt lilla uppehåll. Praktik i 8 veckor (trivdes otroligt bra med underbar handledare). Pappa tar examen.

Februari: Myskvällar med Emelie. Fredrik och jag fyller år. Jag är hos tandläkaren samma dag som jag fyller år och det visar sig att jag måste laga ett hål (mitt första), fin födelsedagspresent.

Mars: Fikar med vänner på stan. Praktiken slutar. Jag utnyttjar mitt presentkort på en ansiktsbehandling inkl bryn- och fransfärg. Middagar med vänner.

April: Är på arbetsintervju inför sommarjobb. Sandra har inflyttningsfest i sitt fina hus. Pluggade mycket flitigt. Är på basket. Weekend i Stockholm hos kusin Anne.

Maj: Är på några fotbollsmatcher i Kovland. Går på bio. Sandra och Malin är och hälsar på. Promenader. Tessan överraskar med att komma hem utan att säga nått, vilket resulterar i glädjetårar. Danspremiär på Ånäsparken, Blender spelar.

Juni: Sista tentan för terminen. Överraskningsfest för Tessan. Tre dagars ledigt innan sommarens heltidsjobb börjar. Picknickmys. Firar midsommar på jobbet. Fikar med mina hemkomna vänner.

Juli: Dans i Hällesjö. Gatufesten (vem jobbar, jo jag) men hann gå en dag iaf. Rycker in och jobbar två nattpass på plastfabriken.

Augusti: Ljungarocken med pappa och Emelie. Jobbar de sista passen och får en veckas ledighet (läs omtentaplugg). Kräftskiva i Stöde.

September: Fyra veckors praktik på psyk, vilket var fyra veckor som jag inte tyckte så mycket om. Mådde nog inte så bra under denna månad om jag ser bakåt. Musikcafé på Skvadern.

Oktober: Fyra veckors praktik på vårdcentralen, vilket var betydligt bättre, trivdes som fisken i vattnet. Födelsedagsfest. Är och hospiterar på förlossningen en kväll. Är på hockey, Timrå-Frölunda.

Novemer: Förfest hos mig med fina vänner. Många trevliga fika och middagar. Läser statistik..

December: Adventsmys med släkten. Veronica Maggio. Får reda på att jag klarat läkemedelstentan (bland det bästa som kunde häda). Inflyttningsmiddag hos Elina. Börjar inse hur sjukt mycket plugg jag har framför mig. Du finns fortfarande i mina tankar och jag kan inte hjälpa det. Julfirande x 3. Firar in det nya året i goda vänners sällskap och lovar mig själv att 2012 ska bli ett kanon år!

Årets ord: Fredagsmys

Nyårslöften för 2012: Börja träna, göra saker jag mår bra utav och inte vara för hård mot mig själv.

Välkomnar härmed ett nytt år, nya utmaningar, nya erfarenheter och säkerligen nya bekantskaper.

Sofie

Tillsammans är man mindre ensam

RSS 2.0