Nu var det ett tag sen igen...

Men har varken haft tid eller ork. Ha startat med jobbet och det gick mycket bättre än vad jag trodde. Lite roligt att komma tillbaka faktiskt om jag ska vara ärlig :). Ha även firat midsommar hos min käre fader, va mycket trevligt. Vi åt och sen gick han och jag och plockde sju sortets blommer (eller jag plockade) och la de under kudden.. ja är väl bara vänta och se då ;) haha!

Idag kollade jag skolmailen och såg att de hade rättat klart farmaomtentan!! Hör och häpna, jag fick ett C i betyg!!! :D Asnöjd!!! :D. Så nu är allt fixat, grymt skönt :)

Nu ha jag varit ledig denna vecka och det ha ju verkligen varit passande med tanke på vädret ;D. Ha slappat i solen och varit med min syster på stan, ätit middag med älsklingsflickorna på Olles som ex :). Idag följde jag med pappa, Emelie och en kompis till henne till Bandsjön och låg där och stekte ;). Pallade inte att sitta på balkongen och sola. Fatta va skönt det var att lägga sig ner på mage på en gräsmatta!! Underbart! Det saknar jag verkligen... Men brände mig asmycket. Dum som man är så smörjer man inte in sig.. Så typ hela ryggen och benen svider som jag vet inte vad! Men får väl skylla mig själv, blir ju brunt sen, får tänka positivt ;) haha.

Ha nu ikväll vare ute i Birsta en snabbis med mamma för att hitta en present till morfar som fyller år imorgon.

Imorgon ska jag uträtta några ärenden sen på kvällen ska vi upp och fira morfar, få gofika av mormor :D. Sitter aldig fel. Sen hem och ladda inför 2 dagar och 2 nätter att jobba! Känns väldigt tungt, men jag får härda. För till veckan är det GF och jag är redan taggad, blir 3dagars för mig ändå!! Så nu jäklar :). Har ju något att se framemot iaf. Hoppas bara vädret hålelr i sig under nästa vecka, får vi be till vädergudarna.

Nu ska jag nog fika lite sen gå och lägga mig. Har läst ut min bok, skulle behövt en ny att läsa.. Någon som ha nå bra boktips!?

Melissa Horn, duktig tjej

Melissa Horn - Sen en tid tillbaka

Sjukt bra låt, bra text!


Melissa Horn - Hanna

Även denna är bra.

Nu har jag sommarlov på riktigt!

Japp, sista tentan är nu gjord. Och om det går som jag hoppas så är jag godkänd iaf! För det kändes bra, fast man vet ju aldrig.

Har somsagt inte hunnit skriva så mycket på den sista tiden, ha satsat allt på plugget. Men ha ju hunnit varit en sväng i Stockholm med Milla, Sjögga och Liza! Mycket roligt. Milla och jag var på grönan i spöregn, men va ju roligt det med ;).  När har man inte roligt när man är med henne kan man ju undra :P. Bara för att jag är lat så hänvisar jag till Millas blogg där hon sammanfattat resan på ett bra sätt ;).

Min älskade vän Elin har även tagit studenten, så var där och kollade när hon gick ut. Åh, så många minnen! Är som man vill uppleva allt igen.  Eller hur Milla!? ;). Träffade på lite föredetta klasskompisar och gamla lärare. Mycket roligt :). Åkte sedan på kvällen hem till Elin och firade henne.


Snodde bilden från dig Milla :P

Syster min ha även gått ur åttan så jag var på hennes skolavslutning i Selångerskyrka. Så himla vacker skolavslutning, som alltid då! Och det bästa var att min kusin Josefine och en annan tjej framförde en så vacker sång, Gabriellas sång! Så himla fint, fanns nog inte ett öga torrt. Sedan träffade jag även där några gamla lärare "Slöjd-Karin" och "Svenska-Malin". Det var roligt.


Min vackra syster <3. Tur det är någon i den här familjen som är fotogenisk (visst heter det så!?)....

Ja, och somsagt. Nu har jag sommarlov på rikigt. Känns underbart :D. Blir nu en hel veckas ledighet innan jobbet drar igång. Fick även sms av min chef igår och sa att han hade sagt fel datum till mig när jag skulle börja jobba. Den 19:onde ha han sagt till mig, alltså Midsommarafton. Men fabriken har stängt då. Så börjar på lördagen istället :). Då är det bara ett problem, vad ska man hitta på på midsommar då? Jag som helt hade lagt det åt sidan.. Några förslag!?

Nu ska jag snart äta. Sen ikväll ska vi upp till mormor och morfar, kanske få lite gofika ;). Blir nog en sväng till Mats och Gittan också.

SOMMARLOV!!!

Nu har jag klarat av min första termin ;D. Så gott som iaf. Ska bara få reda på om några veckor hur det gick på rapporten. Sen är det ju omtentan, sen blir det sommarlov på riktigt ;). Känns såå skönt kan jag tala om ;D

Idag åkte mamma och jag upp till Ånäsparken och kollade på Joel när han uppträde med hans förskola. Eller ja, vi hann inte till själva uppträdandet, kom lagomt till fikat och kollade på utställningen! Sedan blev det så kallt så vi åkte hem till Mats och Gittan och åt korv med bröd istället! Gott!

Ikväll ha jag packat lite. För imorogn bär det av ner till Stockholm med Milla och några av hennes kompisar. Blir Grönan imorgon. Stan på fredag på dagen och på kvällen se Bruce Springsteen :). Ser jag verkligen framemot, skönt att få komma bort lite ;). Ber till vädergudarna att regnet håller sig borta!!

Lördag ska jag försöka ta mig till stan (beroende vilken tid vi kommer hem på natten, alltså hur många timmars sömn jag får...) för min kusin Josefine ska sjunga. Och på kvällen blir det crusing ;D. Om jag ska vara chauförr eller inte återstår att se, får se om Mats lyckas övertala mig ;).

Ha det bra så länge!

Sofie

Tillsammans är man mindre ensam

RSS 2.0