110426

Ledarskapskursen är äntligen över!! Hade sista seminariet idag och det gick bra, får jag hoppas det kändes som så iaf. Det drog ju ut liite på tiden för vissa ville tydligen prata längre än vad man behövde... Så hem och äta lite snabbt sen brassa in till stan för att se på basket. Shit vad folk det var, sjukt härlig stämmning. Tack Johanna för att du drog med mig :). Vi ses till sommaren! Sen hem och packa. Jag som alltid har varit en planerings människa ut i fingertopparna började packa för typ en timme sen.. vad hände liksom. Känns som jag bara slängt i nå kläder i resväskan, ingen ordning alls. Men det går nog bra, får väl köpa det jag missat att packa ner då..

Nu blir det att sova några timmar, 08.32 går tåget imorgon. Ska bli grymt skönt att komma bort några dagar, släppa allt, inga krav, kusinmys och bara njuta utav dagarna! Precis vad jag behöver :). Åter i Sundsvall igen på söndag kväll.

110421

Såhär kommer min påsk se ut på ett ungefär:

Ikväll: Systermyskväll med gotta och Andraavenyn avsnitt :)

Imorgon: .Plugga. Fika med flickorna som är hemma, underbart! Sen middag hos Fredrik tillsammans med pappa och Emelie.

Lördag: Plugga. Åka upp till mormor och morfar och fika. Sen utgång med flickorna :)

Söndag: Oplanerad förtillfället, kanske blir en tur upp till Bjärme då med. (plugga)

Måndag: plugga.... tvätta/packa

Tisdag: Seminarium, sen är denna kurs över (tacka gudarna för det). Fortsätta att packa.

Onsdag-söndag: Stockholm och hälsar på Anne!!! :D

6e bilden: En bild på en vän du inte varit med på länge


Tessan får så för dagens bild. Hon lever livet borta i USA, men snart är du hemma igen :). I ditt sällskap är det svårt att inte vara glad, du är en riktig glädjespridare! Vi saknar dig här hemma ska du veta ♥
(snodde bilden från din fb-sida :P)

110420

Halsjävel!! Förra veckan hade jag lite ont i halsen, så jag skippade ett träningspass för att det inte skulle bli värre. Och det gick över.. sen i måndags så började jag få ont igen och det har fortsatt, skippade gympan igår för att det inte skulle bli värre. Men det blev det ändå. Gör ont bara jag sväljer!! Varför kan jag inte få vara frisk för? Småförkylningar kommer och går hela tiden.. var länge sen jag kände mig helt 100% frisk. Fel att det bara bryter ut ordentligt och sen är det bra! Och sen tröttheten på det här. Det har iofs blivit bätte än det var för några månader sen, men nu har det kommit tillbaka igen.

Jag vill vara frisk, ha en jäkla energi för att göra massa roliga saker. Nu när den bästa tiden på året kommer har jag verkligen inte tid att vara sjuk!

Nu på fm ha jag pluggat lite.. går trögt. Men ska ta och äta lite lunch så kanske jag får mer energi till att plugga sen.

110417

Helgen har varit bra. I fredags blev det middag hos Elin tillsammans med 7 härliga brudar :). Igår åkte Fredrik och jag upp till Bjärme och bytte däck på min bil, eller ja, Fredrik och morfar bytte däck medan mormor och jag satt inne och läste skvallertidningar och pratade ;). Sen på kvällen var jag hemma själv (skönt!!), de andra i familjen var ute på sitt. Idag har jag vårstädat mitt rum, dammat, dammsugit, dammtorkat och skurat golvet. Nu är det fint igen! Ikväll ska jag åka iväg på gympan, få ytterliggare lite träningsvärk..

Imorgon blir det hemmaplugg varvat med tvättstuga. Måste läsa på inför tisdagens seminarium och förbereda inför det sista som är nästa vecka.. tänkte försöka ligga steget före så man kanske kan få fira påsk i lite lugn och ro iaf. Inte för att det blir så mycket firande. Mamma och Hasse åker ner till Göteborg och pappa jobbar. Men ska försöka styra ihop nån middag eller liknande mina syskon, jag och pappa på fredag. Tycker påsk är ganska överskattat ändå, eller ja nästan alla högtider tycker jag är det.. kanske inte jul då, men alla andra. Är förknippat med så mycket traditioner, jag gillar inte traditioner...

En bra nyhet som jag kan dela med mig utav är att jag äntligen fått sommarjobb!!! Och där jag ville också och troligtvis hela sommaren, super! Nu hoppas jag bara att det blir bra. Det är ju både och det där med att jobba så pass mycket på sommaren, skulle helst bara velat jobba en period och känna att man är lite ledig. Men samtidigt är man ju i behov utav pengarna för att kunna klara sig. Men jag är nöjd iaf, så är det bara att göra det bästa utav det :). Positiv ska man vara. Känner på mig att denna sommar kommer bli en utav de bästa på länge iaf!

5e bilden: En gammal bild på dig själv


Har inte så många gamla bilder på dator, så det får bli den här. Skolavslutningen i tvåan, vilken kväll :)

110411

Helgen har varit mycket bra, gud så social jag har varit. Fikat och surrat med Ida-Marie, fredagsmys med Milla, inflyttningsfest hos Sandra. Där emellan har jag hunnit att plugga lite, städat lägenheten och tränat. Effektiv tjej ;)

Idag har Sandra och jag pluggat på skolan, gick faktiskt bra. Vi var mycket duktiga idag :). Imorgon blir det föreläsning och göra upp ett pluggschema för att hinna med oss! Sitter nu och väntar på de övriga i familjen, ska nämligen till mormor och morfar och äta middag. Älskar mormors mat! Hon fyller även år idag. Grattis mormor

Pratade nyss med kusin Anne, åh jag längtar!!

Annars kommer veckan bla. bestå utav skola, fika med bästa vännerna, simma och träna.

4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv


Det är helt klart när jag -07 fick för mig att jag skulle bli brunhårig.. usch vad hemskt, vad tänkte jag med liksom..

110406

Ikväll drog mamma och jag ut till birsta, detta följde med mig hem för endast 190 kr:

1.  

2.

3.

1. En tygväska från Indiska för 40 kr, tyckte jag var värt att slå till på. Ha länge velat haft en tygväska. Rimlig och stor var den, så kan nog ha den som skolväska också. Fint blommönster var det även, och det verkar ju vara inne i vår, så nu är även jag lite inne för engångsskull ;)

2. Denna klänning har jag varit och kollat på många gånger men tyckte inte riktigt det var värt priset.. Nu hade de satt ner den till 50 kr, det kunde jag bara inte låta bli. Nångång i sommar lär jag ju kunna använda den :)

3. Svarta tygskor, ska jag nu använda flitigt tills det har torkat upp på vägarna så jag kan använda mina riktiga converse ;). Mamma köpte också skor så fick dessa för halva priset, 100 kr.

Känner mig riktigt nöjd :)

3e bilden: En bild på någon i din familj


Plexus, mannen i mitt liv och familjens lilla mobboffer ;) haha. Men vi gillar han ändå. Plexus och jag har liten hat-kärlek till varandra. Han älskar att väcka mig mitt i nätterna och tycker det är dags att vakna då, vilket jag inte tycker. Men han kan vara go ibland också.

2a bilden: En bild på dig själv


Denna bild är från Gittans 40 års fest/halloween fest. Brukar inte bli bra på kort, enligt mig själv. Men här älskar jag mitt hår och sminkningen som Malin fixade :). Kusin Josefines arm fick även vara med ;)

110404

Även denna helg har varit super :). Plugget är väl det som det blivit minst av.. så kommer bli en hel del pluggande i veckan. Lagfesten i lördags var mycket trevlig, många välkända ansikten :)

Ha precis kommit hem från skolan, Sandra och jag kopierade bara och sen la vi upp en form av pluggplan. Det gillas. Lite kaffe på det här så är jag redo att ta tag i allt som ska göras. Ska även på arbetsintervju ang sommarjobb i em, börjar bli lite smått nervös... Ikväll blir en en tripp upp till Bjärme :)

Milla, roligt att det är någon som kommer uppskatta bilderna ;)

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med

Med tanke på att jag inte är allt för duktig på att blogga så har jag tänkt att börja med en såndär lista som många gör. Denna är en bild varje dag i 30 dagar (ska försöka hinna med varje dag :P) som har olika rubriker. Börjar idag så får vi se hur lång tid det tar, så har ni något att följa också ;)


Min älskade syster får stå för detta. Vi umgås mycket hon och jag, har våra fredagsmyskvällar och andra avenyn maraton ;). Systersnack blir det emellanåt också, vi behöver varandra! Jag älskar dig syster ♥
Sen står bilden för mig själv också. Jag är en sådan person som både gillar och måste få vara själv ibland. Så är det bara. Tycker det är otoligt skönt ibland att bara vara hemma en kväll helt själv och bara vara och få tid till sig själv. Jag måste få ha den tiden har jag kommit fram till, det är värdefullt.

110402

Det går fort nu, tyckte nyss Mars började och nu har hela den månaden gått. Inne i april, första vår månaden enligt mig. Nu måste snön bort!! Vi har nu bott här i lägenheten i två år. Helt sjukt vad tiden har gått fort. Fast på ett sätt inte, känns ännu längre sen vi bodde i Bjärme. Har hunnit hända så mycket på dessa år. Saknar det gör jag, tur man får komma hem till byn och till mormor och morfar :)

Igår var Lina och jag i Birsta. Gick runt och kollade lite i affärer och sen tog vi en fika. Mycket mysigt :). Blev även en sväng på systemet också. För ikväll blir det utgång igen, Lina och jag och fotbollstjejer ;) haha.

Ska nu försöka hinna att plugga lite hade jag tänkt.


Sofie

Tillsammans är man mindre ensam

RSS 2.0