26 Juni 2008

Sista jobb dagen har det varit idag innan jag får några dagars ledighet :) Är ledig ända till på onsdag :) Schöönt :). Idag var det en dag då det gick bra hela dagen, ina större problem eller svårigheter hade jag. Efter jobbet var det tänkt att Fredrik skulle komma och hämta mig för han slutade också kl. två. Kvart över två hade han inte kommit då ringer jag till han, han svarar inte.. Jag skickar då ett sms och han svarar att han fick jobba över och jag fick ta bussen hem.. jaha, tack för den tänkte jag närbussen gick tjugo över två från stan och jag inte skulle hinna ner... Då gick jag iaf till mammas jobb ett tag och satt där, köpte lite godis och läste tidningen.. Tillslut rnger Fredrik och säger att han hade slutat.. då var den närmare halv fem.. Vi åker hem och jag hoppade in i duschen och fixade iordning mig för att gå upp till mormor och morfar  för att fira morfar som fyller år idag :). Där bjöds det på väldans god mat och sedan efterrätt med kaffe :). Så nu är man as mätt ;).

Sitter nu hos pappsen ska sova här inatt. Han och jag ska åka till Birsta imorgon för att lämna in min mobil som det är nå fel på :/. Inte bra, hopas det blir bättre :). Sen imorgon kväll blev det prat om att mamma, Kicki och jag kanske åker ner till Gnarp till de andra där dte är sånhär raggarbilsträff ;). Men inget bestämt, så får se hur det blir.

Nu ska jag nog snart göra iordning och gå och lägga mig, är as trött!! Får sova ut lite imorgon iaf :)

Birsta City!

Ha varit i Birsta ikväll där mamma och jag har flänkt runt och försökt hittat födelsedagspresent till morfar. Gick igenom alla butiker och sen gick vi tillbaka till en av de första butikerna och hittade presenten där. Två tröjor och tre par strumpor (i brist på fantasi, men tror han blir glad ändå).  Sen hoppade jag av på kiosken i Kovland för och väntade där på Sandra. Hon klarade teoriprovet för motorcykel idag, och det firade vi med en mjukglass ;) haha. På vägen hem kom vi på lite planer som vi nog ska utföra i helgen ;) hehe hoppas bara det bir fint väder :).

Så här ser överdelen av min klänning ut som jag köpte på gina igår:

                                                        


Och såhär linnet (det var inte precis lika Johannas, men lite ;)):
 
                                                           

Ja, nu är det snart bara gå och lägga sig om man ska orka ännu en jobb dag. Är s¨jäkla trött så det blir ng inga problem ;). God natt och sov gott.

Söndag-Onsdag

Ja, har legat på latsidan igen här.. Men jag har inte haft varken ork eller tid.. ska summera lite vad som hänt i mitt ytterst intressanta liv:

Söndag: Va jag hos Elin, åkte till henne mot eftermiddagen och var där hela dagen :). Vi pratade på som vanligt när vi ses, att vi alltid ha massa saker att prata om ;) haha men det är roligt :). Sen fick jag även rida på hennes häst :), as roligt :). Och jag fick även bilder som hon hade knäppt på min student :). Det var en väldigt trevlig och rolig dag, går inte att ha annat med denna tjej :) <3.

Måndag: Började jobba kl, 7 till 14. Sen kom pappa och hämtade mig och vi for hem till han och fikade, sen åkte jag hem med Fredrik när han skull hem. På kvällen åkte mormor, mamma och jag på loppis och jag hämtade mitt skåp som jag hade köpt :). Jätte fint är det! Men det behövs målas om lite.. Ska ju göra om på mitt rum så det får inte plats för tillfället men snart så ;)

Tisdag: Jobb 7-14. Sen kom Tessan, Lina och Ida och hämtade mig och vi får ner till stan. Gick och satte oss på Coffie House (eller hur det stavs :P) vi åt lite och pratade om vad som hänt och lite vad som kommer hända.. Är man van att träffa och prata med varandra nästan varje dag i tre års tid så har man lite och prata om. Jag hoppas verkligen att vi kommer hålla kontakten, för de är så jäkla härlig och 3 av mina absoluta närmaste och bästaste vänner! Ida och Tessan sticker ju till USA om drygt en respektive två månader. Och Lina ska kanske till "delstaten Västra götalandslän" haha, eller hur var det!? ;). För mig är det inte riktigt klart vad som händer till hösten, den som lever får se :).
Efter vi hade fikat så gick jag runt på stan och fördrev tiden tills mamma skulle sluta för jag skulle åka med henne hem. Jag shoppade en as söt blommig klänning på Gina och ett linne (tror det är linnet som Johanna också har köpt, isåfall finns det en bild på hennes blogg.). Sen gick jag upp på mammas jobb och sen for vi hem. På kvällen var det tänkt att jag skulle åka och kolla på matchen mellan Kovland-Söråker med Elin. Men jag orkade inte.. blev så himla trött när jag kom hem och sen så blåste det så mycket. Men hoppas det blir en annan gång istället :).

Onsdag: Jobbat 7-14 och det har gårr hyffsat bra iaf.. Blev bara gruppbyte en gång idag så varje grupp blev ganska lång 3 respektive fyra timmar.. men det var ganska skönt så behövde man inte tokstressa hela tiden. Ikväll vet jag inte vad som händer.. Mamma höll på att prata igår om att vi kanske måste åka och köpa nått till morfar som fyller år imorgon. Men jag vet inte hur dte blir, får se vad som händer :).

Imorgon jobbar jag sista passet 7-14 innan jag får ledigt några dagar igen :), sen blir det att ladda inför kommande arbetspass som är "helvetetspassen" om ni frågar mig.. fre-sön jobbar jag 19-07 så jag kan inte gå på gatufeten en enda dag :/ lite surt, men jag får ju desto mer pengar istället då.... får jag försöka tänka.

Nu ska jag gå och göra nått annat, som att hämta posten tillexempel. Ha en bra kväll :)

Lite ändringar

Skulle somsagt egentligen till Elin ikväll, men blev lite ändringar i planeringen. Kanske blir så att vi träffas en stund imorgon istället :). Alldeles nyss va Jerry  (min farbror) och Helena här och lilla Sanna, as söt hund :), blev nästan lite kär i henne ;). Skulle vilja ha en sådan hund jag med :)

Nu resten av kvällen ska jag nog bara spendera med mamma och Emelie, tror vi ska göra ansiktsmask och hårinpackning, mysigt! :)

Midsommardagen!

Jobbade natten mot midsommar. Men vi skulle stänga alla maskiner för fabriken är stängd under midsommar. Så vi städade hela fabiken och samtidigt jobbade på som vanligt, vek kartonger, packa i plastdelatjerna i de, och gå ut med de på lagret när det blev full pall. Sen vid kl 4 så stängde vi av alla maskiner och åkte hem (skulle egentligen jobba till kl 7) och sov :). Även att vi får betalt till kl 7 också, det var inte helt fel ;).

Jag sov ganska länge, fick chansen att sova ut och slappna av lite. Det är inte samma sak att sova när man vet att man ska upp och jobba dagen efter. Men när man få ledigt några dagar så slappnar jag av mer och kan sova bättre.. Ja, om det var någon som var intresserad av att veta det ;) haha. Midsommarafton firades borta hos min ena morbror med, kusiner, mormor och morfar, den andra morbrodern och hans tjej + några grannar! Det var faktiskt rikigt trevligt och mysigt :). Vi grillade, åt, pratade, åt efterrätt (tårta, jordbubbar och glass) sen satt vi ute i kylan och pratade och bara myste! Svinkallt var det, men är det sommar så är det!! Det är inte alla som har sån bra kontakt med sin närmaste släkt, men det har jag! Och det är jag så tacksam för, för jag gillar verkligen dem och att umgås med de, riktigt mysigt! :) (Bilder från kvällen kan hända att det kan komma lite senare.. Det var Emelie som knäppte kort från hennes kamera.)

Idag har det varit en slappar dag hittils.. ha städat lite och så. Nu ska vi väl snart äta och sen ikväll ska jag åka upp till Elin!  <3 :). Vi ska se på film, prata och bara ha allmänt trevligt som bara hon och jag kan ha det! ;) hehe :).

Ha en fortsatt bra Lördag :)

Jobb, jobb, jobb

Ja, då är jag snart inne i vardagsrutinerna igen.. Ha nu jobbat 2 skift på HL Display och det går faktiskt bättre än vad jag trodde (peppar, peppar). Nu har jag "bara" två pass till innan jag får lite ledigt igen.. Börjar kl 22.00 ikväll och jobbar till 07.00 imorgonbitti.. Får se hur det var att jobba natt.. det var ju ett tag sen! Sen är det ett likadant pass på torsdagen. Sen är jag ledig fredag, lördag, söndag :D.

Nog pratat om jobbet. För nu är det så här att idag fyller två utav mina absolut bästa vänner år, nämligen Lina och Tessan som fyller 19 år idag!! Så ett stort grattis till er om ni läser detta :).



Nu ska jag städa lite, sen laga mat/äta mat och nog sova lite mer innan jag ska fara och jobba. Ha en fortsatt bra dag.

Bilder från Studentiden.





Jag har fler bilder men orkar inte ladda upp fler.. kan hända att det kommer fler någon annangång!

Förlåt för min långa frånvaro!

Det har hänt en massa saker de senaste veckorna. De har varit stressande med fullproppade av olika händelser.. Ska försöka summera det kortfattat och bra:

* Vi kommit hem från en helt fantastisk vecka i Spanien! Hur underbart som helst.
* Haft sista skvaderklassikern uppe på Södra, min klass van 3 grenar!! As bra :)
* Varit på lärarmiddag, klassen var hur bra som helst när vi framförde vår låt till våra Älskade mentorer och andra lärare :)
* Städat ur rummen på skolan, och tagit hem alla saker.
* Varit ute hos vår Mentor Göran med klassen en regning tisdag för- och eftermiddag. Men det var jätte trevligt. Britta och Sara var också där :)
* Sedan kom Onsdagen, dagan D, dagen som vi alla har längtat till men på ett sätt en dag som vi inte ville att den skulle komma! Jag syftar på Onsdagen den 11 Juni 2008, min Studentdag!! Det var den absolut sista dagen med den underbara klassen Ls3 på Skvaderns gymnasieskola!! Fy fan vad jag kommer sakna allt!

Dagen började iallafall med Champanjefrukost i Skvaderbacken (eller vad man ska kalla den). Det var kallt och jäkligt och regnet låg i luften. Vi satt där iallafall och gjorde det bästa av situationen. Sen bar det av hem till Ida där vi gjorde iordning oss för att komma tillbaka till skolan och ha Takfotografering, klassfotografering, buffélunch, en sista mentorträff, och slutligen springa ut på balkongen 15.00! En väldigt intensiv dag. Sedan var det avsked av alla lärare som stod i trappen, vi kramade om alla lärare, även de vi inte har haft ;). haha, det gjorde inte så mycket. Och jag måste bara berätta. När jag kom till Elin (har haft henne i psykosocialtarbete och PA) och kramade om henne så började hon tokgrina!1 Söt Elin!! Gud vad jag kommer sakna henne! Sen letade jag rätt på min familj och liten del av släkt och fick blommor och massa kramar. För att sedan gå ner mot lastbilen och åka en sväng runt stan och hoppa av på torget. Jag tror jag aldrig ha frusit så mycket som jag gjorde då, hade ingen känsel i händerna och hela jag var genomfrusen.. Hua, men det var bara att bita ihop!

Åkte sedan hem och där väntade släkten och lite vänner :). Åt god mat och hade paketöppning. Tack alla för fina presenter :). Sen var det bara att göra iordning sig för att åka till laserhallen där större delar av klassen väntade! Var där och umgicks sen sista gång och alla var verkligen på topp! Sen bar det av ner mot stadshuset till studentfesten. Även torsdagen var det studentfest där. Tror jag aldrig har haft så enormt trevliga och roliga dagar som jag hade då!

Nu när man haft det så bra och inte hunnit tänka så mycket på allt som kommer hända nu.. så slår det mig att jag aldrig kommer att få uppleva något sånt här igen. Att fått haft tre helt fantastiskt, underbara, roliga, händelserika, lärorika år med en så underbart härlig klass på en så sjukt bra skola! Jag kommer inte få uppleva det någon fler gång.. inget kan toppa det här. Jag kommer sakna klassen så enormt mycket, så härliga människor allihopa och alla lärare vi har haft på skolan! De kommer jag verkligen sakna. Och våra enorm underbara mentorer! Ls3 och Skvadern i mitt hjärta, för evigt!

Nu börjar en ny tid, en ny tid som vuxen (!), man ska klara sig själv, stå på egna fötter utan att någon säker vad man ska göra. Imorgon börjar jag jobba på HL Display (samma skift och avdelning som förra sommaren). Ifjol kändes det ganska bra att börja. Men i år gör det inte det.. tragiskt nog.. Jag vet inte, jag har oroat mig för det här jätte länge, och imorgon är det! Jag känner liksom ingen ork och ingen glädje för det, allt det där känns bara jobbigt. Det har varit så mycket nu de senaste veckorna så man har inte hunnit ta igen sig. Och det hinner jag inte nu heller. Nu väntar jobb en hel sommar, ett jobb som jag inte se framemot (men jag får tänka på pengarna, och jag tror och framförallt hoppas att den bilden kommer att ändras efter jag kommit in i alla rutiner igen.) För nu känns allt bara jobbigt, att börja om på nytt igen.. lära sig alla rutiner och hur allt fungerar igen! Aja, hoppas det löser sig.

Ja, det blev ett lång inlägg som har summerat ganska bra vad som hänt i mitt liv de senaste veckorna. Nu väntar städning på rummet och förberedelser inför imorgon! Jag jobbar Mån-tors så det kan dröja igen innan jag uppdaterar.

/s

Sofie

Tillsammans är man mindre ensam

RSS 2.0