Bra dag för engångs skull!

Imorse var det psykosocialtprov och det gick förvånandsvärt bra! tror jag iallafall.. Det var ganska mycket att skriva så man fick lite skrivkram i handen.. Efter det var det lunch och det var för engångs skull god mat! Pasta och skinksås!! Linas favorit :). Sen åkte vi ner till stan för att handla fika som vi skulle ha med oss till tjejsnacket med tanke på att det var sista gången idag. Sen åkte vi upp till Höglunda och träffade tjejerna. Så sociala och trevliga :), kommer sakna de lite faktiskt. Och vi fick väldigt bra positiv respons från de i utvärderingen, nästan så att man rös lite när man läste det!

Ikväll har jag suttit med VM-Rapporten och försökt fått den färdig, men ha lite kvar.. ska skriva det sista imorgon på skolan. Imorgon kväll är det dags för studentfesten!! är taggad redan jag ;)

Nu ska jag stryka lite kläder och sen packa lite... sen fika och sen gå och lägga sig! 

Måndag

Hade nationellt prov i Engelska B imorse (Writing) och det gick rent ut sagt åt hevete!! Tror jag aldrig har gjort så dåligt ifrån mig... Jga fattade inte uppgiften fick blackout och kom inte på några ord!! Säger bara fy fan!!!!!! Men som Tessan sa, nu ska jag försöka att inte ta allt så allvarligt.. ska göra mitt bästa och sen får det gå som det går.

Åkte sedan tillbaka till skolan och åt lunch (äckel potatisbullar) sen satte vi oss och äntligen gjorde klart alla Au Pair papperna! Efter det så började vi med lite Montessori jobb.. det gick lite segt för alla vi var ganska trött. Ha haft ont i huvudet hela dagen och trött i hela kroppen.. vette fan vad det är. Sen gick vi ner mot staden och postade våra Au Pair ansökningar, kändes skönt :). Och Lina och jag tog kvart över tre bussen hem.

Åh!! Vet ni, något positivt med den här dagen är att vi äntligen har bokat resa till Spanien!!! :D. 28/5 åker vi och kommer hem den 4/6!!! åh, det är det enda jag ser framemot nu och det är som en dragningskraft för att orka allt jobbigt tills det! Det blev inte så farligt dyrt heller. 1909 kronor för tåg till arlanda och hem, och flyg till spanien och hem! Är bara maten som tillkommer då.. för boendet har vi nästan gratis... Åh, vad jag längtar att få bli lite brun :)

Nu ska jag plugga lite mer inför psykosocialaprovet imorgon och sen kanske skriva lite mer på VM-rapporten om jag inte åker till Kicki på smyckesvisning.. ha inte bestämt mig än..

Ha en fortsatt bra måndag!

Då har söndagen kommit igen då...

Den här helgen har bestått av plugg och sovit väldigt mycket. Skulle kliva upp relativt tidigt idag men orkade inte, för kom att tänka på allt som stod framför mig att göra. Så jag somnade om och vaknade några timmar senare.. jaja, får väl skylla mig själv! Åt frukost och sen satte gång att plugga men gick väl inte så bra. Har somsagt för mycket i hjärnan att tänka på. Ja det kan jag ju bara ge som ex. får inte ens sova rikigt för allt som jag har att göra bara blir som ett stort kaos i min hjärna och jag drömmer till och med om det!! När jag satt och läste i psykosocialtboken så kom Kicki och drog med mig ut. Så vi gick på en promenad med Frasse (mormor och morfars hund). Pratade om allt möjligt och det var verkligen det jag behövde. En promenad och prata :). Så tack Kicki :)

Nu snart ska jag läsa lite mer i psykosocialtboken.

Ikväll blir det gympa, om jag orkar...

Bikini

Denna bikini har jag köpt. Tänkte måste ju ha en ny fin bikini nu är vi åker till Spanien (förhoppningsvis), för det är tyvärr inte helt klart än...

image68

Nu är det över!

Ida och jag har idag haft vår PA-redovising! Åh, det känns så skönt att det är över.. känns som man har laddat för det här jätte länge och sen nu är det över.. då känns det som om man kan andas ut lite mer iaf och strycka ytterliggare en grej från min "Att göra lista", där står det tyvärr mycket saker! Redovisningen tycker jag gick jätte bra iaf :) Jag är jätte nöjd, visst vissa saker kunde väl varit bättre men så är det alltid.. Nu väntar bara att skriva PA-rapporten som jag gruvar mig att sitta och skriva.., Även att den ska in om bara 2 veckor, åh kommer inte gå.

Imoggon börjar vi inte psykosocialt arbete förens klockan kvart över tio, så vi har lite eget arbete där innan. Så Ida och jag tänkte åka in vanlig tid och skriva klart alla Au Pair papper så att vi kan skicka in de någonhång!  Sen är det somsagt Psykosocialtarbete och jag vet inte vad vi ska göra.. antagligen träna inför provet hoppas jag. Sen imorgon eftermiddag så är det de resterande PA-redovisningarna och sen HELG!!! :D Åh, längtar. Men kommer nog bli ganska mycket plugga under denna helg med... aja.. Är väl lika bra.. Men ska hinna sova mycket också..

Nu ska jag gå och läsa några (eller något) kapitel i Psykosocilatboken. Sen sovam ska gå och lägga mig tidigt ha jag bestämt.. 

Lång dag

Det känns som om den här dagen har varit jäte lång. Vi har hunnit med ganska mycket:
* Som att sitta i några timmar och kolla runt på alla möjliga flygresor till Spanien istället för att jobba med Motessori fördjupningen.
* Vi har varit och köpt glass på ICA Norrliden med Lina, Tessan och Ida och sen satte oss ute i solen på Linas filt och åt glass. Mysigt!!
* Vi har samtidigt pluggat på engelska orden som vi skulle ha i läxa tills idag.
* Haft engelska i 2 1/2 timme, gått igenom inför nationella som vi ska ha på måndag (Åh, gud hjälp mig att det går bra!) Skriva uppsats är inte min grej, och dels på engelska!! Hua!! Sen hade vi engelska förhöret som gick as dåligt, hjärnsläpp blandat med lite för lite träning! Inte bra!!
* Vi gick ner till stan i vårvärmen och gick på stan en stund och jag köpte en bikini :D. Måste ju ha en ny tills vi åker utrikes (förhoppningsvis)
* Åkt bussen hem med Lina, alltid trevligt sällskap :)
* Sen var dte tänkt att jag skulle på gympa men Elin är förkyld så vi gick på en liten promenad istället, så att vi fick prata av oss båda två. Det var en bra ch trevlig stund! :)
* Suttit här vid datorn och ska läsa igenom en sista gång det jag ska säga på PAredovisningen imorgon!! Ah, kan inte tänka mig att den är imogon.. känns inte som så. Det har alltd varit så långt bort och sen är det imorgon!! Panik, nu gäller det att det blir bra!

Det blev en väldigt delatjerad lista på vad jag har gjort idag, ja någon kanske tycker det är trevligt ;)

Sega måndag

Första dagen på den här otroigt jobbaiga veckan, eller ja, nsta vecka blir nog värre!! Åh, orkar snart inge mer!! Har så mycket i skallen så jag blir alldeles snurrig.. Ikväll har jag iaf suttit med Au Pair papperna och försökt fått de färdiga, men vissa saker förstår jag inte. Få prata med Tessan och Ida imorgon som har skrivit det. Har i alla fall nästan gjort klart fota kollaget och personliga brevet. Lite som ska läggas till. Jag vill verkligen åka, skulle vara as roligt och få en chans att bättra på engelskan, för det behövs.. är ju nästan pinsamt vad dålig jag är på engelska. Just därför är jag lite rädd för att jag inte ska klara det. Men jag ska ansöka iaf, sen får vi se vad som händer.

Va ju tänkt att jag skulle ha läst engelskan ikväll med men det har jag inte hunnit. Får väl läsa igenom det innan jag går och lägger mig som jag nog ska göra nu.

God natt och sov gott

Söndag

Kom nyss hem från en tur till birsta med mamma och Emelie. Vi åkte först till skopunkten och där hittade jag ett par jättefina skor som skulle passa jätte bra till min studentklänning! De var guldfärgade pumps med en liten rosett på :). Så jag köpte de :). Visst jag fick ha den där extra sulan och hälinläggen som jag köpte på Nilsson ena dagen. Så vi åkte in till Birsta City och jag lämnade tillbaka skorna som jag köpte där i onsdags. Det kändes inte rikigt bra när jag hade testat de till klänningen. Tyckte mycket mer om skorna som jag köpta på Skopunkten nu, de kommer passa mer till min klänning eftersom det är lite guldetaljer i den. Emelie köpte exakt likadana skor som mig till hennes skolavslutning, men det gör inte så mycket!

Jag provade även ett par jenas (kortare modell, som slutar under knäna.. kommer inte ihåg vad det heter) på Vila som jag skulle vilja ha. Lite pösig sådär, as sköna! Kommer va fint till sommaren när man är brun och man har en vit tröja till och ett par fina skor! Men jag köpte de inte, det fanns ganska många kvar så om de finns kvar nästa gång jag kommer dit så ska jag köpa de! Ödet liksom ;). Efter det gick vi och åt på Donken. åh allstå gud vilken snygg kille jag såg där! Herre gud alltså! tror jag inte ha sett nån finare kille nångång :). Fast jag tror Emelie var lite mer intresserad ;) haha. Sen kom vi på att Sanna Nielsen skulle sjunga där kl. 15 så då stannade vi och lyssnade på henne en stund. Vilken otrolig röst hon har! :)

Nu sitter jag här och ska väl antingen gå och läsa i engelskanationellahäftet eller i Psykosocialtboken.. tråkigt båda delarna.. så får se vad det blir.

Ikväll är det gympa och jag är lite laddad för engångs skull ;).

Nu skolvecka imorgon som startar med Projekt och Företagande och sen Pedagogiskt Ledarskap. Ganska skön dag ändå!

Ha en fortsatt trevlig söndag!

Plugg + Msn

Ja, jag sitter nu och pluggar lite smått.. med lite allt möjligt.. försökte övertala mig själv att jag gör en sak i taget och gör klart det! Men det går inte så bra.. håller på med typ allt på samma gång nu känns det som.. och det gör att jag inte kommer framåt med nånting känns det som.. 

Jag sitter samtidigt och pratar med Sandra på msn, åh hon är så rolig :). Åh, vad jag saknar henne! Går inte att beskriva... Hoppas verkligen våra planer håller, skulle vara jätte roligt :)

Nä nu ska jag försöka styra upp pluggandet och göra ett sista ryck och sen ska jag lägga ner det för idag. Sen ska jag bara njuta av kvällen :)

Lördag

Somnade väldigt fort i går (eller idag) när vi kom hem vid tjugo i ett. Men inatt har jag drömt bara massa tok.. känns som jag inte fått sovit rikigt,.. Kontigt! Har även fått mer ont i haslen, vilken inte är bra.

Nu ska jag gå upp till mormor och morfar och läsa skvallertidning ;). Haha!! Och sne kanske man får sig lite go fika :).

Senare ska jag ta tag i altt plugg.Hua, gruvar mig...

Ha en bra dag!

Fredagskvällen

Sitter här as trött framför datorn, jag skulle lugnt kunna gå och lägga mig nu! Men icke, måste ner till stan och hämta mamma... men hon ringer typ aldrig.. Åh, jag hatar att köra bil när jag är trött, det svider liksom i ögonen och det är absolut inte bra! Aja, det är väl bara att ställa upp. Ska nog göra ordning allt så att det bara är att gå och lägga sig när jag kommer hem.

God natt och sov gott

Lite frånvarande..

Ursäkta min långa frånvaro här på bloggen. Men jag har inte orkat och dels haft tid att skriva.. Men jag tänkte berätta lite kort vad jag har gnat mig åt de senaste dagarna.. Jag har varit på Au Pair möte med Ida och Tessan :). Vi kanske sticker till USA som Au Pair till hösten och är borta ett år!! Om jag vågar, jag är fan för feg för det här!! Men jag vill så hemskt gärna åka, kommer att ångra mig annars.. Jag håller på att fylla i ansökningspapperna och sen får jag se vad som händer ;). Men skulle vara as kul ifall vi åkte samtigt, då har an liksom någon/några att vända sig till! :) Kanske ha fått med Lina också :) hihi. Sedan apropå resa, så har vi planer att åka till Idas hus i Spanien typ den 28 Maj och är borta till 5 Jini! Bara att få komma bort från allt och koppla av! Det behöver vi verkligen! Då kanske det blir samma gäng (Hoppas på Lina med) och Idas kompis. As kul! :).

Jag har även varit och fikat med min älskade vän Ida-Marie. Vi satt på Charm i typ 2 timmar och pratade. Jätte mysigt!

Sen har jag även pluggat en hel del, som inte är så trevligt! Har grymt mycket att göra i skolan nu.. Kommer fan inte att palla det här!! Men jag ska kämpa, jag ska klara det!! Snart är det över! 35 skoldagar kvar!!! :D

Idag hade vi eget arbete på Psykosocialt och vi satt och läste i ungefär en timme, sen ville några av oss åka till Birsta så vi stack dit vid 10!! :) Hahah, Lina körde! :) Behöver ju inte nämna hur det gick ;) haha, nämen det gick bra :). Vi gick runt för att hitta studentklänninhar och tillbehör.. De andra provade massa olika klänningar (jag har redan hittat min!!) och sen gick vi på Donken och köpte glass!! :). En impulsiv sväng som verkligen blev rolig. Jag tror det behövs lite mer sådana grejer.

Nu sitter jag här på skolan och har egentligen massvis att göra.. men orken finns liksom inte.. Fast jag har skrivit kompleteringen på loggboken iaf! :) Bra gjort!

Ska snart ner på stan med Milla en snabbis och sen ska jag vänta på Elin som ska få åka med mig hem. Ska hämta bilen på mammas jobb och köra hem den för hon ska inte hem. Och jag vill inte åka själv, så därför är dte så bra att Elin finns!! :D

Ikväll kommer jag bli ensam hemma. Min mor är på fest på jobbet och min bror ska till en kompis. Men känns ganska skönt :). Ibland behöver jag bara få vara för mig själv :)

Ha en forsatt bra början på helgen!

Det har jag glömt att skirva...

... I Fredags klarade Ida KÖRKORTET!!! :D. Grattis Gumman!! :D

 image67

Helgen - Den bästa på länge!!

Fredagen åkte jag först hem med mamma efter skolan och sen gjorde jag mest ingenting tills Elin och hennes mamma och pappa kom och hämtade mig vid halv sju. Och vi begav oss in till stan, till Norrlanskällaren och vi åt middag där. När vi var mätta och belåtna gick vi upp mot bion och vi såg 27 dresses Den va jätte bra :D.  Väldigt trevlig kväll! Sen så åkte vi hem.

Lördagen bestod av att fira mormor som fyllde 65 i fredags. Blev kalas med hela släkten :). Vi fikade och sen åt vi mat tillsammans. Jag gjorde mig i ordning, för Tessan och Ida sa att jag skulle med på korgen ;). Va hos Ida först och där blev det lite blandat folk. Det var roligt. Lite klasskompisar och deras kompisar. Åkte ner till stan vid tolv kanske och försökte oss på att komma in på Stadshuset men där var det 20 så vi kom inte in. Gick runt lite och hamnade på BK, där var det ganska dött.. men men. Sen hamnade vi på Svensson och sen ringde min morbror och vi for på Max. Jag, mina två morbröder, Kicki och Fredrik. Träffade Påhle där och han satte sig med oss och pratade med oss.. eller rättare sagt, mina morbröder pratade med han. Åh herre gud, de kan pratade! Sen kom Ida, Stina, Tessan och några fler också :). Ja, vad ska jag säga.. det var en roligt stund ;). Min morbror hade varit på Casinot och vunnit pengar så han bjöd alla oss på hamburgare ;). Snäll som han är! :). När vi hade suttit där en bra stund, så åkte vi hem och jag låg i sängen kl. 4 och somnade direkt. Vilken kväll och natt allstå! :)

Idag ha jag sovit och pluggat! Och nu ska jag fortsätta plugga. Sen ikväll blir det gympa, åh jag har fortfarande träningsvärk sen i torsdags!!

Ja, som sagt det har varit en väldigt rolig helg. Men med inte så mycket sömn.. Men men, det får man ta igen någon annan gång!

Skola imorgon igen då.....

Ha en fortsatt bra dag!

Torsdag!

Åkte kvart i nio bussen in till skolan idag. Fick iaf en timmes sovmorgon :), det var skönt. Där väntade mentorstid med vår kära mentor Sara vid halv elva, men hon kom typ en kvart för sent ;). Sen samling och sen lunch. Eftermiddagspasset hade vi idrott. Först teori om kulturavet och sen Sqauch (hur det nu stavas) ute i Kubal. Det var vårt innan man kom på hur man skulle göra. Så nu efteråt ha jag asont i hägerarmen och har som ingen kraft kvar... Hua! Fick iaf skjuts av Lina hem, tack, det var väldigt snällt :).

Nu ska jag väl ladda inför gympan.Är inte direkt laddad, får se hur det går med min onda och ingen-kraft-i arm ;).

Imorgon fick jag höra att vi har eget arbete hela förmiddagen på Psykosocialt för läraren är sjuk. Så jag har inte bestämt mif vilken buss jag ska åka in till stan med. För jag ska på anställningsintervju halv elva och jag vill ju inte komm sent till den ;). Så det återstår att se.

Ha en fortsatt bra kväll.

Skolan

Sitter nu på skolan och gör mest ingenting.. Väntar på att engelskan ska börja om ca. 45 minuter. Vill inte ha engelska, det är det värsta ämnet vi har nu.. Usch!! Jag vill inte ha nånting.. jag har ingen ork till nått! Är så trött och less på allt. Vill bara ha helg igen så att man kan sova ut. Men det lär inte bli så, för då är det massa plugg som väntar!! Åh!!!!

Trött Tisdag

Ja, det är väl ingen nyhet att jag är trött. Jag är det för jämnan. trött, små förkyld, och klias i ögonen. Mamma tror det är någon allergi.. Hoppas inte det. men jag måste kolla upp det, för jag orkar inte ha det så här nå mer...

Idag har det trottsallt varit en bra dag. Vi hade först eget arbete på psykosocialt, fast vi gjorde inte så mycket.. fattade typ inte frågorna.. Sen ha vi haft PA hela eftermiddagen. Ida och jag har varit jätte dukitiga!! Vi ha jobbat as mycket idag.. Nu är vi klara med vårt bildspel och vi är klar med vad vi ska säga :). Så det är bara att träna in det. Men då är det den här jäkla PA.rapporten.. Hua, gruvar mig...

Nu ikväll ha jag pluggat större delen av kvällen. Ha tränat på Engelska glosorna tills imorgon och sen gjort lite annat övrigt..

Nu ska jag snart gå och lägga mig (okej vissa tycker det är as tidigt, men jag är hur trött som helst.. orkar knappt hålla upp ögonen) emn jag ska faktiskt läsa lite innan! Så rikigt än blir det inte.

Imorgon väntar en ny härlig skoldag..

Sov gott alla mina vänner och alla som jag inte känner (för den delen också) ;)


Jag ville inte hamna i den där sittsen, men det gjorde jag tydligen ändå...

Måndagen avklarad

Idag har det inte varit någon vanlig skoldag men jag har ändå varit på skolan. Sara (min klasskompis) har gjort sin Säkerhet-/gemensamhetsdag och det gick jätte bra :). Milla, Ida och jag har varit på samarbetsövningsstationen (vilket långt ord...) hela dagen.  Det var roligt från början men sen blev det lite drygt, då ville man bara hem. Men sen när alla ettor hade gått hem så fick vi fika av Sara :). Vad söt hon är! Vilket fantastiskt jobb hon har gjort! Jätte bra verkligen :)

Nu ikväll ska jag plugga, så mycket som möjligt och sen kanske se på tv om jag får tid över..

Ha en bra kväll.

Helgen

Igår gjorde jag inte så hemskt mycket. Va uppe hos mormor och morfar en bra stund och sen gick jag ner igen. Jag satte mig i sängen och läste en tidning och kände hur huvudet började värka mer och mer, och kroppen orkade inte någonting.. Jag fick lägga mig ner och hoppades på att det skulle bli bättre. Sen blev det middag och jag åt lite och tog en huvudvärkstablett och gick och la mig.. där låg jag nästan resten av eftermiddag/kvällen. Jag fattar inte rikigt va det var.. inge roligt iaf.. Idag känner jag mig lite bättre iaf, men fortfarande orkeslös i kroppen.

Idag har jag inte heller gjort så mycket.. städat lite och pluggat lite.. Och nu ska jag tog fika lite och sen titta på tv. Det är ingen gympa ikväll, skulle egentligen varit ute och gå istället, men jag vet inte om jag har nån ork!

Imorgon är det egentligen återläsningsdag för oss på Skvadern. men min klasskompis ska genomföra sitt PA och då ska jag och några hjälpa till. Det går nog bra...

Ha en fortsatt bra dag.

Fredag eftermiddag

Vi slutade engelskan för ungefär 20 minuter sedan och då gick precis bussen hem. Så nu sitter jag kvar här ensam på skolan för att vänta tills nästa buss går hem, dvs. halv fem!! Eller om jag ringer mamma och hör när hon slutar.. hmm..

Idag på psykosocialt hade vi besök av två tjejer från socialtjänsten, det var jätte intressant :). Kanske ska gå socionom utbildingen då ;). Värt att tänka på? Vad ska jag annars göra...

Sen nu har vi haft engelska och sista gången med Viktoria :/. Lite tråkigt nu när vi lärt känna henne så pass bra.. Vi hade lite diskussitoner och sen jobbade vi med ett häfte..

Och nu sitter jag som sagt här och väntar på att bussen ner till stan ska gå.. typ fem i fyra.

Ikväll lär det bara bli att ta det lugt! Det har jag sett framemot. Bara en lugn tv kväll och bara vara. Släppa alla problem och allt som man borde göra. Det får bli en anna dag.

Resten av helgen har jag inte planerat så mycket heller, få ta det lite som det kommer..

Ha en bra fortsatt bra fredag och trevlig helg! :)

Torsdag!

Torsdag idag och i natt har jag sovit mer än 9 och en halv timme :) Så jäkla skönt kan jag meddela och det behövdes. Jag är så trött och känns som jag inte orkar nånting... Inge roligt iaf!

Idag åkte jag in med tio i nio bussen och när jag kom till skolan så skulle Ida och jag jobba PA men det blev inte så mycket gjort direkt.. Sen hade vi mentors och vi fick våra efterlängtade Studentmössor!! :) och jag hade även beställt en tjocktröja som det står Student 2008 på! As skön :). Sedan var det lunch och äckel pannkaka.. Och efter det Idrott, hade kampsport. Va faktiskt roligt, men grymt jobbigt!

Nu ska jag snart åka ner till pappa och se på hockeyn!! De måste verkligen vinna ikväll. Är ju egentligen gympa ikväll med, men jag orkar inte gå och sen vill jag se på hockeyn.

Ha en bra kväll.

Tisdag idag!

Idag är det som sagt tisdag och påsklovet är tyvärr slut och man är tillbaka till vardagen igen.. Trodde det skulle kännas värre.. men för tillfälet käns det ganska bra :). Kan vara för att det är sånt fint väder, och det har det ju varit hela dagen :). Våren är på väg!!! :D. Idag har jag haft Psykosocialt arbete på förmiddagen och sen har vi varit och sett en film om "Don´t drink and drive" typ vid aveny. Sen tillbaka till skolan för att ha diskussions grupper hela efttermiddagen!! inte så roligt, men det var ganska intressant!! :)

Ikväll blir det plugg som gäller och sen har jag bestämt mig för att jag ska gå och lägga mig tidigt, för jag är så jäkla trött!! :/. Fattar inte vad det är med mig nuförtiden, är trött jämt käns det som!

Ha en bra kväll!

Sofie

Tillsammans är man mindre ensam

RSS 2.0