Kvällen igår!

Den var mycket lyckad :). Mina vänner kom hit på middag, vi belv 7 st.. Ida-Marie, Ottilia, Johanna, Sofia, Elin, Milla och jag :). Härligt gäng med mycket skratt blev det ;). Åt middag, drack gott! och fick en mycket fin blombuket och halsband :). Tack så jättemycket :D.
  Åkte in till stan vid typ halv tolv kanske. Där splittrades vi (blir ju nästan alltid så). Elin och jag gick på Aveny. Ottilia, Ida-Marie, Johanna och Sofia gick på Olles och Milla.... ja hon gick på BK hon :P. Men hade en rikigt trevlig kväll iaf :).
  Åh, jag träffade Victoria, Jonas, Marcus och Påhle igår också :). Sjukt roligt att träffa de, var verkligen länge sedan! Och Victoria, vi måste prata mer om det där och styra upp något tycker jag :). 

Min underbart snälla morbror kom och hämtade Elin och mig inatt. Hur snällt som heslt :). Tack så mycket!

Idag sov jag rätt så länge, kände att jag behövde det. Ställde ingen väckarklocka och jag vet inte när det hände sist, ha ju varit ganska mycket nu den senaste tiden. Men nu måste jag läsa lite i Anatomiboken innan det är dags att göra sig iordning för jobb på hockeyn. Är inte så peppad, men det ska nog gå bra!

Ha en fortsatt trevlig helg :)


Ibland är det roligt att få post :)

Idag var det en sån dag :). För jag hade nämligen fått post från USA, och det var från IDA!!!! :D. Åh, belv så glad, hon är för söt hon :) <3



Så såg det ut :D. SötIda! Tack så hemskt mycket :)

Åh, jag pratar med henne på msn nu.. Lillgumman, saknar verkligen henne!! Pratar om att tiden går så otroligt fort och att det har gått mer än 2 månader sen vi såg.. helt sjukt!! Och snart är hon hemma igen, det går fort.. typ 5 och en halv månad! :P.

Nä, nu måste jag verkligen sova.. så jag kommer upp någongång imorgon. Imorgon kommer det bli en fullspäckad dag!

En lista!

Blev utmanad av Ida ;).

Utmaning
Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!


1. Vad heter du?: Sofie
2. Ett ord på fyra bokstäver: Stol
3. Flicknamn: Sara
4. Pojknamn: Stefan
5. Yrke: Sjuksköterska
6. Färg: Svart ;)
7. Klädesplagg: Skjorta
8. Mat: Stuvademakaroner
9. Sak i badrummet: Schampo
10. Plats/stad: Stockholm
11. En orsak att vara sen: Sov förlänge
12. Något man skriker: Satan!
13. Film: Solstorm
14. Något man dricker: Sockerdricka
15. Band: hmm, det kommer jag inte på
16. Djur: Snigel
17. Gatunamn: Storgatan
18. Bil: Seat
19. Sång: Söndermarken

Jag utmanar; Ida-Marie. Ottilia, Emelie, Sandra, Victoria ;)


Nu ska jag börja att ta tag i pluggningen, känns som det komer bli en tung dag!

Onsdag.

Idag ha vi haft föreläsning om Rörelseorganen.. det är intressant men det var väldigt mycket information och ORD som vi ska kunna.. Herre gud säger jag bara! Läraren va heller inte så jättebra, lät som hon tog förgivet att vi visste vad Columna vertebralis, Femur, eller Os scaphoideum var för något... ja, jag säger då det in nan man lär sig alla dessa latiska namn.. ska kunna alla namn för alla skelett ben och muskler som finns i kroppen.. tills nästa fredag!!!!! Hur tänker de egentligen.. och nu måste man koncentrera sig på cellen, vävader och hud som vi ska ha eximinationsseminarium på måndag!! Ja, allvaret är igång igen. Men man får försöka se dte posiyiva i det hela, det är något jag tycker är intressant och sen är dte emr förståeligt än Filosofi! Försöker tänka så iaf.

Ikväll ha Erica och jag varit ute i Birsta. Jag ha invigt Systemet för min del :P. Kändes lite konstigt men ändå bra ;). Milla kom även hon dit och vi surrade lite och tog det vi skulle ha och gick sedan mot kassan.. Detta händer:

Jag hånar Milla lite när vi kommer till kassan för hon glömde påsar första gången hon handlade där. Så jag hade full fokus på det att jag inte skulle glömma att ta påsar! Ja, iaf så börjar jag ställa flaskorna på bandet, vilket inte är så smart när de är av glas.. så Milla säger åt mig att lägga de ner. (jag, tjejejn med koll liksom :P). Ja, han i kassan (som förövrig var en ganska ung kille och såg väl sådär lagomt bra ut) frågar efter legitimation. Nöjd och glad ger jag honom mitt legg och han kollar på det... kollar på mig och säger: "Ja, man får gratulera i efterskott då :)" Precis som jag ville att han skulle säga. Ja, tack sa jag glad och gick och packade ner mina flaskor i påsarna som jag så stolt inte glömde bort :P. Efter ett tag säger killen i kassan igen: "Men hallå!!? är det ingen som ska betala för det här...?" Jag ba: "Emh, oj förlåt... ja man kanske ska betala också.." och gick pinsmat bort till kassan och drog kortet.. sen hör jag killen i kassan säga lite för sig själv: "hah, ja första gången och skratta". Vadå PINSAMT!!!!!!  Sen kom nästa fel när jag skulle betala, då har jag chip och då skulle man sätta in kortet!! hahaha, alla fel man kunde göra. Och Milla höll på dö av skratt hon ;).

Ja, något pinsmat, men va fasiken, det bjuder jag på ;). Nu kommer jag iaf minnas första gången jag handlade på systemet lång tid framöver ;).

Sedan så åkte Erica och jag och handlade på Willys, jag handlade lite inför fredaag och Erica lite som hon skulle ha. Och sen for vi hemöver igen!


Ingen skola imorgon och på fredag.. och det är ganska skönt, men man har ju det man gör om man säger så...

Och fredag är det födelsedagsparty ;D. Ska först ha en liten middag här för mina vänner och sedan bär det av in mot stan :). Tror det kommer bli kanoners :).

Nu ska jag läsa igenom lite till i anatomiboken och sen typ göra någonform av pluggningsplan.. annars kommer detta inte att gå! Sen är det nog bara att gå och lägga sig.

Godnatt!

22 februari 2009, min 20 årsdag!

Ja, då är snart födelsedagen över.. Fast känns inte som jag ha fyllt år idag.. kändes mer igår då hela släkten var här och firade oss. Idag ha det nästan varit som en vanlig söndag..

Känns inte som jag ha fyllt år i överhuvudtaget, men det blir så när man blir älder ha jag hört ;).

Jag vill bara tacka så hjärtligt för alla gratulations sms och meddelanden på FB :). Det värmer :). Och till de som var och uppvaktade mig igår får jag tacka så mycket för presenter och blommor :) <3

En mer utförligare beskrivning och bilder om min helg och firande kommer en annan dag, för nu är jag ganska trött och ska gå och lägga mig! Startar en ny kurs imorgon, Anatomi och Fysiologi! Spännande ;). Sen är det direkt till hockeyn som gäller :P.

God natta alla!

Lördag 21 februari

Ha städat hela huset idag och torkat golven, hunnit vara uppe hos mormor och morfar en snabbis. Sen kom Elin och jag fick paket och blommor :). Hon är så söt min älskade vän, vi två ska på Spa :D. Jag som aldrig varit på spa :P. Sedan efter Elin hade åkt, nästan på engång kom Anne, Tina och Svängis! Kom sjungande in som vanligt då ;).

Nu ha jag fixat mig färdigt, alldeles starx kommer släkten :).

Kommer nog ha en fullspäckad kväll ;)

Tentahyssteri!!!

Ja, det är vad det är i vår klass! Man stresssar upp varann och alla vill verkligen klara den. Det måste gå, som man har suttit och pluggat på denna jäkla tenta så måste ju nått ha gått in. Annars är det nå fel!! :P. Skulle vara helt underbart bra om det kunde gå bra imorgon, så man kan släppa de tankarna..   Men jag vill inte hoppas på förmycket.. Jag har denna förbannade tenta i tankarna 24/7.. drömmer även om den på nätterna. Nä, nu längtar jag bara tills imorgon efter 13.00 då den är över och att man förhoppningsvis kan tänka på något annat.

Ikväll blir det jobb på hockeyn igen, undra hur fokuserad man kan vara då... Sen hem och förhoppningsvis sova några timmar för att sedan vara inne i stan imorgon kl 07.30!!! Herre gud, kommer bli tuft men ska göra mitt bästa :).

Senare på kvällen var det prat om nån middag med Sofia, Matlida och Madde :). Får se vad som händer :P.

Och på lördag blir det kalas här hemma, blir 2x20 års kalas för mig och min bror :). Fyller ju på söndag men blir så stressigt när Fredrik ska ner till Hudik och allt, så bättre att ha det på lördag :). Har lite åldersnoja.. för jag tycker det inte ens ska blir roligt att fylla år.. Nu går det bara utför... Men systemet närmar sig ju ;)

Aja, nu ska jag återgå till böckerna för lite intensiv läsning.

Nu är det klart!!!!

Från och med första april blir vi Bergsåkerbor!! ;). Det trodde jag verkligen inte att vi skulle hamna där.. det känns lite både och förstås. Men det är väl så, fins både för- och nackdelar med allt! Spännande kommer det bli iaf, flytta från ett sort hus till en lägenhet, det kan inte annat än bli spännande :P

Ja, ville bara berätta den nya nyheten, nu återvända till plugget!

Veckan

Den här veckan har hör och häpna.. gått ganska segt! Inte alla veckor som gör det. Det har iaf stått plugg längst upp på schemat.. Och det går väl relativt bra. Etiken är iaf roligast (om man måste välja något).

Åh, jag pratade med Lina på skype ena dagen här :D. Som jag saknar henne alltså!! Du är bra rolig du ;)

Idag har vi inte haft någon skola. och jag har kollat igenom några gamla tentor och försökt mig på att svara på frågorna.. det har väl gått sådär.. Förstår inte hur jag ska klara den här tentan! Har en vecka på mig att läsa mig in på allt och förstå det, det måste jag klara så är det bara!

Igår jobbade jag på hockeyn, sålde matchprogram och jag höll seriöst på att frysa ihjäl, hade ingen känsel i fötterna :/. Sen ska vi väl inte tala om vad vi hittade på golvet i kiosken, fy faan alltså!!! Huva, vad äckligt!

Ikväll ska jag äntligen umgås med min älskade vän Elin!! och betoning på äntligen vi har nog inte träffats på över en månad, och det är mycket när det gäller oss :P. Men ikväll ska vi iaf prata av oss och kanske se på Let´s Dance ;D.

Imorgon på dagen blir det plugg, kanske en promenad och sen på kvällen ska jag till Johanna på inflyttningsfest:).

Söndag blir också en pluggdag (måste verkligen utnyttja alla tillfällen som går nu alltså). Måste nog börja städa och plocka ihop lite grejer också...

Aja, nu ska jag ta ett sista ryck med pluggningen för idag!

Ha en trevlig kväll och helg!!

Gårdagen och dagen!

Gårdagen var mycket trevlig :). God mat och trevligt sällskap!! :). Är ju inte allt för ofta man är på sånna där fina tillställningar :P haha! Men på slutat där när vi bara satt ner i soffan och pratade (och vilade våra onda fötter) så blev man ganska trött.. satt där och gäspade ikapp ;). Min käre bror kom och hämtade mig vid halv två kanske.. Då hade vi varit där på Kåren sen halv sju!!!

Sov hyffsat länge idag.. vilket var välbehövligt och skönt :). Sen ha jag suttit och läst Filosofi... är man trög så är man! Jag får sitta och trackla dessa sidor, långsamt går det och inte förstår jag så mycket heller! Låter ju lovande det här ;) haha. Tänkte att jag skulle läsa klart, men har förbannat två kap kvar... orkar verkligen inte! Får läsa klar de imorgon.

Imorgon är det en ny skolvecka, vilket innebär att första tentan närmar sig med stormsteg!!! Ahhhh!! Panik kan jag säga! Ungefär såhär kommer min vecka se ut (ifall någon är intresserad) :

Måndag:
Etikföreläsning, sedan matte
Hem och plugga

Tisdag:
Etikföreläsning, sedan matte
Hem och plugga

Onsdag:
Ingen skola = Pluggdag!

Torsdag:
Seminarium Etik och Filosofi
Jobb på hockeyn på kvällen

Fredag:
Ingen skola = Pluggdag

Ja, ytterst intressant vecka alltså ;). Men ska väl överleva den med :P. Är sista veckan inför tentan så lär somsagt blir mycket plugg.

Nu ska jag iaf snart gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon!

God natt!

20 års fest igår, Bankett idag!!

Ja, här är det en som har dte fullt upp ;). Men är ganska roligt ändå.. fast jag inte är så pepped för ännu en utgång ikväll! Kanske hinner bli senare ;). De som känner mig vet att dte inte rikigt är jag, att gå ut både fredag  och lördag på en och samma helg ;). Men, det blir nog lätt så nu! Är man student så är man ;)

Igår var det iaf 20 års fest hos Milla :D. Väldigt trevligt var det :). Åt god mat och trevligt sällskap! :) Åkte in till stan till typ tolv.. gick på BK och var där.. satt bara ner och pratade! Det var väldigt trevligt :). Efter ett tag kom min kära tremänning också och hans kompis! Satt typ och pratade med de och skrattade åt allt och ingenting ;). Ja, det var en riktigt trevlig kväll :). Och bor man i boschen (stavas!?) så gör man.. då går det inte så många bussar. Jag fick lämna de trevliga människorna vid två för att gå ner mot bussen! Fick låna pengar till bussen av min snälla tremänning :). Tack Henke, du får tillbaka de så fort som möjligt :). Ja, åkte iaf bussen hem och somnade såklart på bussen (som vanligt då) vaknade med ett ryck när vi typ var vid kiosken i Kovland! Så då fick jag försöka hålla mig vaken resten av vägen :P. Klev av bussen iaf och fick plömsa hem i djupsnö i mina klackskor, ingen höjdare direkt!! :P. Men men, hem kom jag iaf och somnade direkt jag la huvudet på kudden! Tack ska ni ha för en trevlig kväll :)

Ja, ikväll blir det somsagt bankett med klassen, eller ja inte bara klassen bara är väl till för alla på skolan egentligen. Men är lite till för slutet på vår inspark ;). Skulle helst av allt bara vara hemma och titta på teve, men vila får man göra någonannan gång :P. Det blir nog bra det här! Ska ju vara god mat iaf, så är ju bra :) Och trevligt sällskap är dte ju också.. så det låter som det kan bli bra iaf :P. Ska väl börja göra mig ordning snart igen.. sen försöka ragga skjuts ner till Matilda. Sen vidare mot Kåren där bankatten är!

Hoppas ni får en trevlig kväll!!

Onsdag!

Ha haft seminarium idag.. gick väl bra.. men hade inte så mycket att tillföra ;) haha!! Fast va ju skönt att det inte bara var jag som inte förstod frågorna ;).

Åkte kvart i tolv bussen hem vilket var skönt :). När jag kom hem hämtade jag posten och gick upp till mormor och morfar med deras post! Sen blev jag kvar där till nu typ :P Fick fika och läste nya Se & Hör ;). Ovanligt att jag gör det där liksom ;) haha.

Sen hamnade jag här framför, Milla va inne på msn så jag snacker med henne ;). Men måste snart ta tag i pluggningen.... Känns inte så motiverande direkt! Läsa massa kapitel i filosofiboken till att börja med...

Imorgon är det ingen skola = en plugg och städdag här hemma. Mest pluggdag.. Planerar att gå upp tidigt och sätta igång att plugga, sen städa lite, kanske en promenad och sen träning! Låter som en rätt hyffsad dag ändå, men om det går som planerat det vet man ju aldrig :P. Måste även tänka ut lite om fredagen, då jag ska till Milla på fest ;).

Ja, somsagt på fredag blir det fest hos Milla. Lördag blir det bankett med klassen (ska åka till Matilda lite innan :)). Och söndag lär väl bli som alla söndagar, en slappardag ;).

Ja, så ser det ut, så ni vet vad jag gör ;).

Pluggmåndag!

Ja, sitter nu och pluggar, eller jaa.. försöker så gott det går iaf!! Sitter och försöker förstå frågorna till seminariet som vi ska ha på onsdag! Jag är nog den enda som inte kommer förstå nånting, låter ju lovande!! Haha, men är man trög så är man...

Just ja, glömde skriva det igår, färgade håret och gjorde lite slingor igår! Fast blev inte så jättemycket skillnad, men min utväxt försvann iaf, tack gode gud för det ;)

Nu ska jag fortsätta mitt pluggande, får se ifall jag blir nå klokare ;). Ikväll ska jag till pappa så ska han få installera Word på min dator, känns som jag behöver det nu :P.


Exakt 20 dagar kvar till den stora dagen ;)


Jag håller tummarna allt jag har för att detta ska gå vägen....

Helgen är över för denna gång!

I fredags efter vi slutat så vandrade jag ner mot stan. Stötte på min kusin Anne! Värsta paff jag blev, men mycket roligt :). Gud så jag saknar henne! Kusinvitamin <3. Sen forsatte jag vandra ner mot stan, och mötte upp Ottilia :D. Och gud så länge sen vi träffade varann!! Vi gick upp till Tant Anci och Fröken Sara och lunchade :). Mycket mysigt :). Sen kollade vi in rean på stan lite och sen for vi hem!

Kvällen tillbringades hemma, åt middag med familjen sen blev det en lugn och skön teve kväll :). Mycket härligt och välbehövligt!! :).

Igår var dte jobb på hockeyn, mycket härlig seger :D. Gick bra att jobba, stod tillsammans med Jennie, hon är rolig hon :). Sedan åkte jag till Johan (min kusin) som fyllde 14 år igår. Där var dte kalas, med mat och tårta :). Mycket gott!

Idag ha jag inte gjort så mycket, tvättat, pluggat (lite mindre än planerat, måste ta igen det imorgon), städat lite med.. Ja typ det! Som en söndag brukar vara :P

Imorgon är det ingen skola. Så blir en hel pluggdag, måste försöka komma upp i tid! Det här går inte annars!!! Sen kanske jag hinner med nån promenad :). Skulle vara skönt!

Aja, nu ska jag snart sova, god natt!!

Sofie

Tillsammans är man mindre ensam

RSS 2.0