Jobbet

Jobbet igår gick förvånadsvärt bra! Alt bara flöt på och jag kom ihåg mer än vad jag trodde innan att jag skulle göra. Kändes som det var typ bara några dagar sen jag var där ;). Så det känns naturligtvis bra! Men det lär ju komma någon dag då alla maskiner krånglar samtidigt och det är sånna helvetes körningar... Hoppas verkligen inte på det!

Fortfarande asförkyld men jag kämpar på.. Igentäppt näsa och hosta är det jag lider av nu.. så jag ska väl inte klaga så mycket egentligen.. skulle ju kunnat vara värre!

Idag fyller den person av alla mina vänner som jag känt längst, 19 år!! Grattis Ida-Marie på födelsedagen!! :)

Nu ska jag gå och duscha och sen ska jag nog bara vila och ta det lugnt innan morfar skjutsar mig till jobbet halv två. Hoppas denna jobbdag flyter på lika bra som igår.

Ha en bra dag!

Ändrade planer

De ringde precis från HL och frågade ifall jag kunde jobba. Det kom lite snabbt inpå men vad gör man inte för extra pengar. Va ju ganska länge sen jag jobbade där nu så får se hur det går med allt.. Hur mycket jag kommer ihåg! Jaha, då var det dags att bli nervös igen... Ska få jobba hela den här skift perioden vilket innebär:
Idag: 14-22, Imorgon: 14-22, Onsdag: 22-07, Torsdag: 22-07. Gillar egentligen inte att jobba natt, men det får så lov att gå bra.

Nu ska jag gå och göra matlåda och försöka hitta igen alla grejer.

Jaja, då vet jag iaf vad jag ska göra lite av den här veckan då ;). och detta gör nog att jag inte uppdaterar så mycket här, men det får ni leva med ;) hehe

En ny vecka

Fredag: Jobbade på Södermalms skola i en förskoleklass! Kan ju bara säga att tillslut så gick det ganska bra ädå.. Barnen va ju söta iaf, vissa av de ;). På kvällen blev det bio med Elin, vi såg Patrick 1,5 as rolig film :D. Och med ett trevligt sällskap :). Det var även denna dag förkylningen bröt ut!!

Lördag: Mamma, jag Hasse och en kompis till han var på Höstrally, om jag ska förklara det enkelt är det som orienering fast man åker raggbil :). Svåra frågor men det var roligt :). Fortfarande förkyld

Söndag: Sov ganska länge och fortfarande förkyld. Kusin Josefin fyller år så vi går bort och grattar henne, 15 år! Gud vad tiden går fort alltså!! Men grattis till henne :). Äter mat hos mormor och morfar och sen är ju ute på promenad med Frasse, bara för att få röra på sig och komma ut i den friska luften.

Idag: Ja, vad sa jag göra idag.. Kolla runt på jobb, ladda ny musik på min I-pod (ha lessnat på ganska många låtar) och ja.. kanske blir en promenad med Frasse. Är trottsallt ganska fint väder, så det måste man ju ta tillvara på :). Och gå på en promenad med bra musik i lurarna och i dessumtom fint väder är så jäkla härligt!!

Huvudvärk

Det är vad jag har haft hela dagen :( Inge kul. Vanlig huvudvärk och spänninghuvudvärk som jag brukar få vid ögonbrynen, grymt obehagligt! Hua! Men har gått relativt bra ändå. Barnen är bara för söta! Jobbat 9-16 idag och nu blir det inge mer jobb. För hon jag jobbar för skulle komma tillbaka, lite synd för min del dock. Men får vara glad för de här tre dagarna än sålänge då!

Håller nu på att ladda hem 4:de avsnittet på Gossip Girl säsong 2. Ska se det innan kl åtta för då är det Idol :) (om det inte hinner bli klart så får jag se det efter). Sen ska jag nog bara gå och lägga mig för är så jäkla trött. Att umgås med småbarn hela dagarna är jobbigt, va ju länge sen man gjorde det så man har liksom glömt bort hur det var ;).

Ja, imorgon ska jag vara hundvakt åt Frasse och sen måste jag åka upp till Mathias och vattna hans blommor så det är gjort innan han kommer hem :). För skulle kunna tänka mig att han inte kommer göra det själv ;) hehe.

Ha en fortsatt bra kväll!

/s

Det kom som en positiv överaskning med posten!

Åh, när jag hämtade posten idag så hade jag fått en lönespec. från HL, jaha tänkte jag det är väl nå kvitto för vad jag tjänat från de i somras (för jag todde jag hade fått alla mina pegar). MEN ICKE!! Det var lönen för de dagar jag jobbade i Augusti, drygt 15 500 innan skatt och jag får ut drygt 11 700 Kronor!!! Fatta vad lycklig jag är nu!!!!!!! :D Pengar som jag inte har räknat med liksom :D. Åh, detta kan jag leva länge på !!! :D

Måndag och Tisdag

Igår morse blev jag väckt. Kicki ringde 07.45 och frågade om jag hade lust att jobba. Såklart att jag hade det! Jag fikade gjorde mig i ordning och så skjutsade morfar upp mig till förskolan i Indal där jag var kl 08.30. Mäkta stolt över mig själv att jag gjorde mig ordning så fort ;) hehe. Det var en grupp med fyraåringar som jag skulle jobba med. Jag, Kicki och en till fröken var det som jobbade på min avdelning. Varför jag fick jobba var för att ordinare personal blev sjuk och är troligtvis det hela veckan och det är ju lika ed att jag troligtvis får jobba hela veckan ;D Wiihhooo!!! :D Det tacjar jag för, extra pengar är alltid välkommet :). Sen på kvällen var Sandra och jag på hockey, Timrå spöade Frölunda med 3-2 i sudden. Asbra!! :)

Idag jobbade jag 07-13, skön dag :). Läste böcker fö några innan frukosten, sen åt vi frukost efter det var det samling och sen gick vi ut! Va ute hela förmiddagen tills lunch och efter lunch var de inne ett tag och när de gick ut igen slutade jag för dagan :). Skönt!! Men skulle kunna jobba längre, skulle jag inte klaga på. Dels för att få mer pengar och dels för att barnan är så otroligt söta :). Nu ska jag nog ta med Frasse (mormor och morfars hund) på en promenadså jag får bort min träningsvärk!! Ikväll vet jag inte vad det blir, slappa typ ;).

Imorgon jobbar jag 09-16

En söndag som denna

Har jag dammsugit våran bil och dammtorkat den invädigt. Även tvättat den på utsidan. Jäkla kramp i armen jag fick efter ett tag. Men nu är den fin, ett tag iaf... Ha nyss varit hos mormor och morfar och ätit middag. Köttsoppa och pannkakor blev det. Det finns inte mycket som slår mormor pannkaka kan jag säger er, så nu är jag proppmätt! Väntar nu på att jag ska åka upp och hämta Elin, sen blir det gympa. Få se hur det går, lär ju ligga död på golvet som vanligt ;) haha.

Nu ska jag nog lägga mig och vila, så jag orkar med gympan.

Ha en bra Söndagkväll!

/s

Utgång igår

Japp, blev en utgång med "The old friends" igår. Var först hos Johanna och sedan begav det sig in mot staden. Gick på toabesök på Svenssons och sen blev det BK, typ ända stället men kommer in på. Men vi hade en trevlig kväll tycker jag :). Måste göras om! Jag tog kvart över två bussen hem och gick hem från bussen i mörkret alldeles själv, men gick bra. Höll bara på att frysa ihjäl dock!

Idag åkte jag och min familj ner till min käre bror som numera är en Hudiksvallsbo. Lämnade lite saker och så och fikade och kollade även runt i lägenheten där han bor. Det såg bra ut :). Lite trista färger bara, hehe.

Ikväl blir det en lugn kväll. Teven blir nog mitt sällskap, men ska bli skönt :).

Har även inte fått nått jobb, och jag vill verkligen ha ett jobb nu, det går inte annars. Men jag kan ju inte göra så mycket mer än vad jag gjort. Hoppas jag får svar från nått snart :)

Nä, nu blir det att ta på sig myskläder och sätta sig vid teven :)

Ha en bra kväll!

/s

Dagen

Nu har jag städat färdigt. Dammsugat hela huset + gjort ren toaletterna. Det ända jag inte kommer hinna med är att skura golven, men det överlåter jag till min kära mor ;). För nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra i ordning mig. Ska åka in till stan och träffa Ida-Marie, va ett tag sen nu. Vi ska iaf gå runt på stan och sen hitta nånstans att käka. Sen blir det bio, Mamma Mia. Båda av oss ha redan sett den men hon hade biljetter till den så vi går på den iaf ;) Var ju så bra!! ;D. Sen får jag se hur dagen slutar, man vet aldrig vad som händer.

Ha en bra dag allesammans!

/s

Detta har hänt i mitt ytterts intressanta liv:

  • Jag har målat färdigt hela mitt rum! Behöver alltså inte måla mer på ett tag!!
  • I helgen ha jag varit med min kusin och hennes föräldrar i deras sommarstuga :). Ha somsagt varit där varje sommar sen jag föddes, så vi tyckte det var dumt att bryta en sån fin tradition.. Inte för att dt är sommar nu, men ett besök där blev det iaf ;). Anne och jag har våra framtidsplaner färdiga, hehe :) Kommer bli asbra. Säger bara som namnet på vårt bakverk: Drömmen om Göteborg! och Café Framtiden kan inte bli bättre ;). Vi bastade även i deras fina bastu. Asmysigt, badade även i det 11 gradiga vattnet, TVÅ gånger, helt frivilligt. Och det slår aldrig fel, vi mååste även göra vår ramsa, för så har det alltid varit :) hihi. Pratade även en hel del om allt möjligt och vi kommer fram till det varje gång, vi är nog bra lika vi, kusinvitaminer som vi är ;)
  • När jag kom hem så handskurade jag mitt golv och det blev så fint :). Tänkte det är lika bra att göra allt ordentligt, tvättade även fönstret :). Mitt rum har aldrig varit så städat och fint som det är nu. Sen var dte dags att möblera rummet och efter många om och men så blev det bra :). Tivs verkligen! Men helt klart är det inte, ska sätta upp någon hylla och så och sen gardinerna :) och nån nya matta på golvet typ :).
  • Nu är hela hallen utanför mitt rum fyllt med saker, och alla de sakerna är MINA och som jag tydligen ha haft på mitt rum som jag nu inte vet vad jag ska göra utav. Fattar inte att jag kan ha så mycket grejer, och jag är ju en sån person som int kan slänga saker heller. Det kaan vara bra att ha, tänker jag varenda gång. Bilder på mitt "nya" rum kommer inom kort!

Har även laddat hem de avsnitt som jag missat på Gossip Girl Säsong 1, visste inte att det var 18 avsnitt. Så nu ha jag sett de och jag är helt förälskad i den där serien, är så spännande och bra. Nu väntar jag bara på de nya avsnitten på Säsong 2, men då lär jag få vänta länge, eller man vet aldrig!

Nu ska jag plocka ur diskmaskinen, sen bära ut alla kartonger som är uppe i hallen så man kommer fram där, sen fixa lite me rpå rummet och kanske kanske även städa huset. Får se vad jag hinner med ;). Måste ju ta det lite lugnt, kan ju bli utbränd för för mycket jobb :) hahaha!!!

Have a nice day!! (woho, engelskan är på topp ;))

Målar, målar, målar

Ja, det är vad jag ha gjort både igår och idag.. Och det tar sin lilla tid ska ni veta.. Måste ju vara noggran så att resultatet blir bra. Ha varit och ätit hos mormor idag. Älskar verkligen hennes mat :) Såå god :). Och sen gjorde jag ren penslarna och rollern och väntar på att de ska torka nu så jag kan fortsätta att måla :).

Imorgon ska jag och Sofia på arbetsförmedlingen.. är typ nån information om ett företag som söker personal :). Få se vad de ha att erbjuda :). Och hon ska även vara så snäll att hon kommer upp och hämtar mig :).

I helgen ska jag äntligen få träffa kusinvitamin Anne igen :). Och vi ska åka upp till hennes stuga. Hann ju aldrig komma upp dit i somras med tanke på att jag jobbade så mycket. Och jag ha varit där varje sommar i hela mitt liv.. så vi tänte vi kan ju inte bryta en sån fin tradition (i och för sig så är det ju inte sommar nu, men ändå).

Sen till veckan hoppas jag att få flytta in i mitt "nya" rum igen... är så kallt i Fredriks rum ;P. Va ganska bra att han flyttade ändå.. så jag fick någonstans att sova ;) hehe.. närå, men skämt o sido så saknar jag han lite.. även fast han inte ens varit borta i en vecka . Aja, är väl så när man är tvillingar och varit tillsammans hela livet.

SATC


Va och såg denna film igår med Sandra. Vi är lite efter ;) hehe. Men den va asbra iaf :). Idag ha jag målat mitt tak i mitt rum, bev bra. Sen kom Elin en sväng och vi pratade en massa :) Mycket trevligt! Och sen gjorde jag mat tills mamma kom hem och nu ska jag gå upp och börja måla den riktiga färgen på väggarna :). Hoppas det bara blir bra.

Imorgon blir det nog bara att måla också, ska försöka få det klart, så jag kan börja inreda mitt "nya" rum :). Iiihh längtar :)

Nu har även Tessan kommit fram till New York, känns bra att hon är framme och att allt gått bra :). åh, jag hoppas verkligen mina planer går som de är tänkt ;D

Uppdatering om läget

Ja, det ha inte hänt så mycket sen sist. Jag ha köpt färg till mitt rum och målat näästan klart grundfärgen. Och är redan så sjukt less på att måla. Fy fan vilket tråkigt jobb. Men det blir ju fint när det blir helt klart, hoppas jag.. medtanke på att jag ska göra det heelt själv. Men jag har sett att jag måste måla taket med och måste göra det innan jag målar riktiga färgen, och vi ha ingen takfärg.. så det är något jag måste köpa. Längtar bara till färgen sitter på väggen och ha torkat så jag kan inreda mitt rum :). Åh, det kommer bli så roligt :). Ett helt nytt rum kommer det kännas som :).

Ja, vad har hänt mer.. I fredags så ar det avskedsfest hos Tessan. Vi fick en godmiddag och umgås med trevligt folk :). Drog sedan in mot staden och till Svenssons. Var där typ hela kvällen tills den stängde och jag skjutsade bort lite folk till Max. Och Lina hade några telefonsamtal där ;) hehe. Va där ganska länge och när det inte blev någon efterfest för deras del så skjutsade jag hem Tessan och Totte till Njurunde, snäll som jag är ;) hihi. Där bev det sorgligt när vi nu skulle säga hejdå til Tessan. Hua, gillar verkligen inte sånt där. Men det kändes bättre att säga "Vi ses snart" än "Hejdå". Kommer sakna dig asmycket gumman <3. Lina och jag satte oss i bilen igen och åkte in till stan. Hon hoppade av istan för hon skulle sova där, ja inte på gatan utan hos en speciell person ;) hehe. Och jag ha fortfarand einte fått höra hur det gick!! Och jag åkte sedan hemåt, när jag kom hem stod klockan på kavrt i 5 på morgonen. Jaja, vad gör man inte för sina vänner! :) Och jag somnade direkt.

Igår var det första gympan, alltså första gången jag typ tranade på huur länge som helst. Ni kan ju gissa vem som ha träningsvärk idag. Hua!

Resten av dagen kommer bestå utav att fixa till mitt personligabrev, skicka det till mamma så hon kan skriva ut det. Måste verkligen ta tag i jobbsökandet på rikigt nu. Så om det är någon som vet av ett jobb är det bara att höra av sig!! För jag vill verkligen ha ett jobb!!!! Sedan måla klart det jag kan på rummet, göra middag och ikväll kanske det blir bio med Sandra :)

En ny vecka som arbetslös!

Hua, vilket tragiskt liv man lever egentligen.. När jag var mitt uppe i jobbet i somras ville jag inte hellre än att få ledigt ett tag. Och nu när man är det (eller ja arbetslös) så vill jag ha ett jobb!! Jag är inte den som brukar bli rastlös över att inte ha nått att göra, men nu är det nära... Jag vill ha ett jobb och få en inkomst!!

Något positivt med mitt liv är att jag pratade med Ida på telefon igår!!! :D. Åh, va så skönt att höra hennes röst igen och att höra att hon mådde bra :) Älsklingsgumman <3. Vi pratade på om allt möjligt, jag berättade vad som har hänt här hemma (vilket inte är så mycket) och hon berättade vad hon gör :). Roligt att höra!! :) Och somsagt så har jag som mål att åka och hälsa på henne nästa år någongång, och Tessan såklart (få åka runt och hälsa på de, hoppas verkligen det bir av!) Jag har tillochmed blivit seriös och öppnat ett "Resekonto" på min internetbank där jag har börjat med att föra över visst mycket pengar per månad :). Ett steg närmare iaf ;)

Idag blir det nog att rensa lingon som mamma ha plockat, mäta mitt rum så man vet hur mycket färg man behöver för att måla. För ha kommit fram till att jag ska måla mitt rum iaf, och det blir troligtvis denna vecka :) Hoppas det, så jag ha nått att hålla på med :). Sen lite senare så ska jag nog ta en promenad och få lite friskluft :)

Have a nice day!!

Sofie

Tillsammans är man mindre ensam

RSS 2.0