111124

En månad kvar till julafton, och jag har inte köpt en enda julklapp än. Alltid ute i sista minuten, men har iaf klart för mig vad jag ska köpa till de flesta. Fick en förfrågan om vad jag önskade mig i julklapp. Jag svarade: Tid. Tänk om man kunde få några fler timmar på dygnet, det skulle ha varit önskvärt..

Var och fikade med några från gamla sjuksköterskeklassen igår, mysigt! Skönt att kunna få reflektera saker som bara personer som som gått igenom samma sak förstår.

Imorgon ska jag luncha med Johanna som har kommit hem en sväng. Det ska bli trevligt :). På kvällen ska jag på 7års kalas hos min kusin. Herre gud vad stor han blir! Men blir nog en tidigkväll för på lördagmorgon ska jag infinna mig på skolan och skriva omtenta på läkemedelshanteringen. Ber till gud att jag klarar den!

Annars blir det nog tentaplugg till Kvantitativa tentan, mindre än två veckor kvar. Stressen och pressen börjar komma nu.. Jag hatar verkligen att stressa, viss stress kan man inte rå för.

Om man ska klaga lite till så är jag så fruktansvärt trött, känns som jag inte har ork till något mer än att sitta med dessa böcker. Alla tips om hur man blir piggare mottages gärna :)

111118

Denna kurs kmmer ta kol på mig. Nå så sjukt svårt och ointressant. Så jag fattar inte hur man ska hitta motivation till detta. Jag och en klasskompis kom på att vi måste ha nått att se framemot så vi köpte biljetter till Veronica Maggio den 9e december. Passar mycket bra medtanke på att tentan är den 7e.

Har sammanfattat och renskrivit det mesta från veckans föreläsningar. Ska bara läsa lite i böckerna och se ifall jag ska komplettera med något mer. Sen måste jag lägga fokus på matten också. Ska troligtvis åka till pappas jobb för lite praktiska övningar, jag SKA klara den nästa lördag så är det bara.

Ikväll ska jag äntligen träffa Matilda för en mysfika på Tant Anci, himla länge sedan vi sågs så det ska bli mycket trevligt :)

Annars kommer helgen nog mest bestå utav plugg och familjemys! En tripp upp till Bjärme ska försökas hinnas med också :)

Trevlig helg!

111111

Godkväll! Veckan har gått bra. Men redan ganska stressad över tentorna vi ska göra. Ganska mycket som ska läsas på engelska, vilket inte är så kul.. Analysera massa artiklar och grejer. Ja man undrar ju ibland om det verkligen är sjuksköterska jag läser till. Fick även reda på att jag var 1 poäng ifrån att klara matten. Skit!! Det som kändes så bra. Så då har jag den, psykiatritentan + alla uppgifter och tentor som ska göras under denna kurs. Suck, man blir ju lite less att det inte kan gå min väg någon gång. Är sån psykiskpress. Om jag inte klarar de får jag inte göra sista slutpraktiken i vår, vilket kommer leda till att jag inte får ta examen i juni.. Man ska ju inte ta ut nått i förskott men är så himla mycket som står på spel. Ett positivt besked är ju att rapporten blev godkänd. Har även hittat en att skriva C-uppsatsen med, känns bra. Nu är det bara komma på vad man ska skriva om. Inte det lättaste.

I onsdags blev jag bjuden på middag hos Elin i hennes supermysiga lägenhet. Gick även en promenad runt Granlo + halva Bergsåker. Härligt! Sen blev det lite tvtittande innan det var dags att bege sig hemöver igen. Tack vännen för en trevlig eftermiddag/kväll. Nu ska vi se till att göra allt vi har planerat ;)

Idag har jag fikat med Sofia, mysigt :). Även köpt en halsduk så jag inte ska frysa i vinter och Sofia köpte asfina skor!

Ikväll idolmys med mamma ♥. Kommer nog somna ganska tidigt skulle jag gissa på, så himla trött!

Helgen kommer mestadels bestå utav plugg. Bara att börja så man kan bocka av vissa saker. 

111106

Vilken trevlig kväll det blev igår. Ida, Lina och Sara kom hit och vi surrade och såg på Så mycket bättre. Drog sen vidare in till stan och hamnade på Oscar. Mycket folk och en del kända ansikten. Det var roligt!

Idag har det varit en riktig slappardag. Skönt! Ska ta och göra lite matlådor nu och så.

Har iaf haft riktigt sköna lediga dagar. Gjort massa saker som man inte prioriterat förut. Som att städa garderoben, rensat kläder, sorterat papper. Inte så roliga saker men nödvändiga ibland. Och det viktigaste, tagit hand om mig själv!

Imorgon är det tillbaks till skolan som gäller. "Vetenskapligt arbete, kvantitativ och kvalitativ metod 15 hp". Är vad jag kommer ägna min tid åt de närmsta månaderna.. Vi får väl se hur det går.

111105

Inväntar mina fina vänner. Ska dricka lite vin här hemma hos mig sen drar vi nog vidare ner på stan.
Ha en bra lördagskväll!

111101

Första november mina damer och herrar! Och jag har precis kommit in från en timmes promenad. Är så skönt att lyssna på bra musik från ipoden och samtidigt njuta av det fina vädret.

Ikväll ska vi till min faster och fira henne lite i efterskott. Imorgon blir det redovisning utav rapport och sen är jag ledig resten utav veckan. När hände detta sist liksom. Fyra dagar som det inte finns några måsten, underbart! Ska ta till vara på det på bästa möjliga sätt :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen börja med maten. På återseende!

Sofie

Tillsammans är man mindre ensam

RSS 2.0