Liten update

Jag vet jag är inge bra på det här. Men dels händer det inget roligt i mitt liv men ändå har jag fyllt upp!

Är jäkligt trött iaf, att vara på praktik tar verkligen på krafterna. Jag menar att klockan ringer 05.20 måndag till fredag gör inte saken bättre. Sen är dte ju inge upppiggande väder heller om man säger så.

I lördag var det ju äntligen sol. Då passade jag, mamma, mormor och Frasse på att gå till skogen. Och guu så härligt det var! Älskar verkligen att gå i skogen det är så fridfullt och ja det känns som hemma på nå vis :).

Har även varit och sett Sofias lägenhet såå himla mysig :). Varit på coktailparty hos Stina har jag även hunnit med! Mycket trevligt!

Jag måste verkligen ta tag i pluggandet. Men vart är motivationen, viljan, orken... ja allt? det är liksom borta. Jobbar ju hela dagarna och sen när man kommer hem är man typ död, och ska då ta tag i rapportskrivningen... hua!


Måste bara visa den här bilden. Knäppte den på studentdagen och den hänger vid matsalen ppå Skvadern. Är som man längtar tillbaka till Skvader- och Studenttiden. Det var en härlig tid och den bästa!


Är så roligt att alla i klassen var med!

 

Lucia

Just ja, måste bara göra lite smygreklam. Det är nämligen så att min fina kusin Josefine är en av de sju kandidaterna till Medelpadslucia :). Mycket roligt! Så för er som vill rösta gå in på st.nu/luciaJag tror på dig Josefine :)

Då blir det en uppdatering igen då!

Jag vet jag är inte så bra på det här. Tycker det är mycket roligare att läsa andras bloggar :P. Men nu ska jag ta mig tid at skiva ner några rader.

Förra helgen i Linköping hos Johanna var otroligt rolig :). Bästa helgen på länga, precis som jag skrev förut ;). Nu tänkte jag göra såhär. Jag tycker Johanna ha skrivit en sån fin sammanfattning vad vi gjorde så jag använder mig utav det ;). Här kan ni läsa om vår helg ;).
Istället för tänkte jag bjuda på några bilder, så att det blir lika liksom ;). Har bara mina bilder hittils så de får duga.


Mina älskade vänner Sofia och Johanna


Johanna och Louisa när vi äter middag på Platå


Jag och Sofia


Johanna och Sofia beställde god drink!


Tacos på lördagen ;)


Matlagning


Här sov vi en av nätterna 3 pers ;)


Djävulerna (heter det så?)


Louisa var djävul hon med :)


Johanna var vampyr och gillade Sofias stav ;)


Hela gänget ;)


Avslutar med en bild på oss tre :) <3

Tack hurrni för en kanon trevlig helg som verkligen är värd att minnas!! :). Detta får vi göra om ;)Veckan har gått fort. Ha pluggat och klarat av det praktiska provet. Guu vad nervös jag var innan, men det gick bra! Fick injektioner med Kicki, hon är ju för söt hon :)
Har även varit hos mormor och morfar och blivit lite bortskämd, fick både fika och mat. Vi åt blodbröd, fläsk och vitsås, så gudomligt gott och jag älskar verkligen mormors mat :)


Idag är det ju farsdag. Grattis pappa! Pappa och jag har varit och sett Jill Johnson (igen ja :P) när hon uppträdde på Bitsa City. Sån härlig person hon är. Efter hennes tre låtar som hon sjöng så ställde vi oss i kön för att köpa hennes nya skiva. Fick den signerad av henne och jag snodde åt mig även en kram utav henne, man måste ju passa på ;).

  Imorgon börjar jag min praktik, ska bli jäkligt spännande och jag måste erkänna att jag är lite nervös. Men har ändå en ganska bra känsla! ;).


Nu ska jag strax till pappa och äta farsdagsmiddag :). Sen bär det av upp till Bjärme och hälsa på mormor och morfar och få lite gofika kanske ;)

Ni får nöja er med detta så länge!

Sofie

Tillsammans är man mindre ensam

RSS 2.0