101129

Förra veckan var Fredrik hemma så vi umgicks ganska mycket faktiskt. Det var trevligt, fixade klart några julklappar och så :) Men nu är han tillbaka i norge igen och kommer inte hem fören några dagar innan jul!

I fredags hade Milla och jag fixat mat och bjöd mamma och hennes mamma och även Mariette. Drack lite vin och spelade spel, riktigt roligt :) Kollade lite på idol också. Detta får vi göra om :)

Lördagen åkte Milla och jag till birsta en sväng, och vi var ju inte ensam om man säger så. Sjukt mycket folk! Men värsta fynden iaf, underställ för 75 kr och strumpor för 1 kr, asbra :). Åkte sen hem och gjorde oss iordning, spelade spel med Emelie och hennes kompis. Sen efter ett tag kom Elin :). Blev lite mer vin och så. Åkte in till stan som slutade på Memento. Mycket folk även där! Men det var trevligt ändå :)

   

Söndag mötte jag upp Johanna på stan, kollade lite på julskyltningen en sväng men var så jäkla kallt. Så vi satte oss på Charm och fikade ist. Mysigt :). Roligt att vi hann ses, det kan dröja länge tills nästa gång. Men hoppas inte allt för länge! På kvällen åkte mamma och jag till M&M en stund innan jag åkte och tränade. Sjukt jobbigt, men skönt efteråt!

Idag har jag inte gjort allt för mycket. Riktig slappardag. Men det har varit skönt. Känns som om det är en förkylning på väg, inte så konstigt med tanke på att hela min familj har varit sjuk! Men hoppas jag klarar mig.

I veckan har jag inte så mycket planerat, inhandla lite mer julklappar, in till skolan en sväng skulle jag behöva också. Annars ska jag ta dagarna som de kommer, får se hur det går ;)



Bild

Från i lördags:



Ida, jag och Stina


Sandra, här ser du hur håret blev ;). Lite kortare bak. Nöjd är jag!

Update.

Nu har det varit lite tomt här ett tag, men ha haft ganska fullt upp.
Förra veckan var jag nere i Linköping och hälsade på mina fantastiska vänner Johanna och Sofia. Kan sammanfatta veckan såhär:

Onsdag: Tågresan gick bra, bytte tåg i sthlm och hann då även träffa Anne. Mycket roligt att se henne igen, uppdaterade varandra lite sen följde hon mig till nästa tåg. Framme i linköping runt två. Då hämtade Johanna mig vid tåget ch vi åkte hem med mina grejer sen gick vi ner på stan och fikade. Mysigt, mysigt! Efter det var det dags för henne att cykla till jobbet så jag gick hem till henne, och hittade. Vilket likalsinne man har ;). Väntade tills Sofia slutade och sen på kvällen bastade vi med några av hennes väner och åt sedan thaimat.

Torsdag: Sofia gick i skolan. Så Johanna och jag åkte och bytte däck på hennes bil. Åt mysfrukost på IKEA, köpte skor och tog ett besök på systemet ;). På kvällen jobbade hon så Sofia och jag hade en lugn kväll framför tven.

Fredag: Sofia gick i skolan. Jag följde med Johanna ut till stallet. Hon red tre hästar. Sjukt stora alltså, jag fick hålla i två st och dte gick bra ;) haha. Sen hem och duscha och bytte om. Vi gick på spex, sjukt roligt :). Sen blev det utgång på flamman, börj förfesta hlav tolv och en drink på krogen + en 50%ig kanelbulle shott var inte rikigt det bästa. Men roligt hade vi ;).

Lördag: Mådde man väl som man förtjänade. Riktig slappardag. På kvällen åt vi tacos hos Johanna och sen tevemys :)

Söndag: Jag packade lite och sen gick jag och Sofie till universitetet en stund (sjukt stort alltså, lite skillnade ifrån miun ;)). Sen fikade vi på ett mysigt konditori. Lite senare beställde Johanna och jag sushi (ha kanske ätir det en gång innan och då var jag inte så förtjust i det). Men tänkte ge det en ny chans. Och det var faktiskt ganska gott! Vuxen poäng till mig!! Ett tack till Johanna som övertalade mig ;) Efter det åkte vi mot tåget, sa hejdå och jag började min långa rese hemåt igen.

Dagarna gick så himla fort! Men det var roligt att kiomma bort lite. Tack för fina dagar mina vänner ♥

Sen jag kom hem har jag jobbat ute i eon, träffat Sandra, klippt mig (nu är jag korthårig igen :)), fikat med ida, ätir sushi med Victoria som jag jobbade med i somras på HL :). Det var roligt att träffa henne igen och utanför fabriksmiljön ;).

Igår hade Emelie och jag myskväll med god middag, fläskfilé, potatisgratäng och beasås. Sen blev det popcorn och idol!

Nu ska jag strax äta lite och sen fortsätta att göra mig iording för ikväll är det födelsedagsfest hos Stina, kommer bli en grym kväll :)

Imorgon ska vi till pappa och fira en liten försenad farsdag.

Halloween

Tänkte visa lite bilder sen i lördags då det var 40 års/halloween fest :)

 
Malin och Mamma


 
Bror Fredrik och jag


 
Kusinvitaminer ♥ Syster Emelie, bror Fredrik, kusin Josefine och jag



Emelie, morfar och jag



Jag, mormor och Emelie



Morbror Mathias och Jessica



Jag blir spådd (?) utav "spåtanten" ;)



Morbror Mats och Josefine



Cupcakes ;)

Det rullar på

Tenta resultatet kom i måndags och jag blev GODKÄND :). Vilken lättnad, tredje gången gilt även ;). Så nu blir dte äntligen praktik i januari!

Från att inte ha haft så mycket att göra på dagarna (iofs ha det varit ganska skönt, men men blir ju rastlös i längden. Ja även jag kan bli det) så har det nu varit ganska fullt upp. Jag inskolar mig somsagt vilket är jäkligt krävenade av alla nya intryck. Sen i tisdags kl 17.40 ca så ringde chefen från HL och de var kris där och undrade ifall jag kunde jobba natten. Var liksom inte så mycket att fundera på med tanke på att det handlar om så bra pengar. Men till saken hör att jag klev upp runt nio den morgonen, var på birsta en sväng och så. Hur skulle jag orka att hålla mig vaken en hel natt utan att sova innan, för det hann jag ju inte med tanke på att vi börjar jobba kl 19. Så det var bara att leta reda på arbetskläderna och fixa lite käk att ta med och fara dit. De var glad att se mig vilket var roligt :). Härliga människor det där! Natten gick förvånadsvärt bra, men innan kl var tolv så var jag så sjukt trött, men bara att försöka tänka bort det och dricka mer kaffe. Sen slog det om och jag blev inte ett dugg trött, konstigt det där. Det var full fart hela natten, vilket var bra då man måste vara uppe och röra på sig. Och när jag kom hem var jag inte alls trött. Så jag satte mig vid datorn för att se biggest loser avsnittet som jag missade i måndags, men kanske efter 20 min så somnade jag, bra tänkt :P Så sov nån timme sen pallrade jag mig upp för att inte sova bort hela dagen.

Ikväll blir det jobb på hockeyn, Timrå-Modo kommer nog vara sjukt mycket folk. Alltså väldigt stressigt, men bara försöka göra det bösta utav situationen.

Imorgon blir det att uträtta lite ärenden på stan med mamma. Sen troligtvis en lungn kväll framför idol ;). För jag ska infinna mig på jobbet där jag inskolas kl 07.00 på lördag morgon. Känns lite gruvsamt, men vad gör man inte. Sen jobba till kl 17, stressa hem och göra mig i ordning för att åka och gratta Gittan (morbrors fru) som fyller 40 :) Ska bli trevligt!

Nästa vecka bär det av till linköping, jag längtar efter att få träffa er igen :)

Sofie

Tillsammans är man mindre ensam

RSS 2.0