110623

Nu var det ett tag sen igen. Men nu när det är sommar blir det inte så mycket tid över till sånt här, man prioriterar liksom annat. Jobbar och står i som vanligt. Skulle egentligen haft inskolning måndag-onsdag denna vecka, men det fattades folk så jag fick jobba själv ist. Gick förvånasvärt bra. Första kvällen jag jobbade själv arbetade jag tillsammans med en ashärlig sjuksköterska. Vi planerade ihop och allt fungerade så bra. Så önskar jag att alla dagar vore. Och sen så blir man så inspirerad utav sånna engagerade och duktiga sjuksköterskor, och känner att det är verkligen är så jag själv vill bli. Känns långt dit dock..

Sen mina kära vänner så blir det 3dagars gatufest för mig med, även att jag jobbar. Men men det ska väl gå bra det med!

Fick reda på tentan idag. Klarade den tyvärr inte, men hade det ju på känn så.. Men mest surt var att jag var 4 ½ poäng ifrån.. jaja nu vet jag ju vad jag gör resten utav sommaren och även på min enda lediga vecka som är v.34 och tentan är på lördagen den veckan. Jag som hade tänkt planera in nått roligt då, men då blir det att tentaplugga ist.. Sen har vi även fått reda på praktikplatserna för psykiatri- och vårdcentralplaceringen, fick det jag önskade så jag är nöjd!

Blir inte mycket till midsommarfirande för min del, jobbar:
Imorgon, 14.00-21.30
Lördag, 07.00-15.00
Söndag, 14.00-21.30
Måndag, 07.00-15.30

Men på lördag blir det iaf lite middag här hemma med mamma, Hasse och syskonen :)

Till veckan ska jag försöka hinna träffa lite vänner och uträtta lite ärenden.

Det var allt för nu.

110613

Vilket kanonväder vi haft i helgen, helt underbart! Har hunnit att njuta lite utav den iaf. I fredags var det picnickmys/parkhäng med Sandra och Angela, riktigt trevligt. På kvällen följde jag med mamma och Hasse till en sjö uppe mot Kovland där vi åt mat och de tog sitt första dopp! Jag känner att jag väntar lite med det, inte ok att bli sjuk nu.

Idag var jag och hämtade hem bror min som kommit hem från Norge, skönt att ha han hemma igen :)

Imorgon ska vi på utbildning på jobbet, ingen aning vad det ska handla om men det ska bli intressant ändå och få lära sig nya saker. Sen på kvällen blir det fika med flickorna som kommit hem över sommaren, roligt det ska bli att träffa dem igen :)

Nu kvällsfika och sen är det dags att sova.

110609

Tre dagars inskolning är avklarad, hittills har det gått bra. Hoppas det fortsätter så. Kul att det ska bli toppen väder denna helg, då jag ska jobba... Men imorgon är jag iaf ledig :). Förhoppningsvis fikadejt med två fina vänner! Idag när jag kom hem satte jag mig på balkongen och bara kände lugnet. Sen kom mamma hem och vi, hör och häpna, tog oss ett glas vin på en torsdag och allt ;). Men man får ta till vara på stunderna som ges och även tillåta sig att ta sig ett glas på en vardag. Livskvalité!

Annars flyter det på ganska bra, rätt nöjd med livet ändå. (länge sen det var något positivt skrivet på det här stället känner jag)

110603

Skit dag är vad det är. Tentan gick skit (kändes som så iaf, men finns ju hopp) och jag förlorade budgivningen... Orkar inte med mer motgångar! Ska deppa ett tag men imorgon ska jag ha roligt, tillsammans med mina favoriter :). Få se det från den positiva sidan, nu kan det bara blir bättre.

Nu tar jag sommarlov iaf, släpper allt vad skola innebär och ska bara njuta. Tre dagars ledighet innan sommarens heltidsjobb börjar. Ingen rast och ingen ro.

Sofie

Tillsammans är man mindre ensam

RSS 2.0