Skvaderklassikern, Skidor!

Idag är det dags för den tredje grenen i Skvaderklassikern och det är skidor på Södra berget. Ser inte så mycket framemot det.... men det är väl bara att göra det bästa av situationen. Bilder kan nog komm lite längre fram.

Vi har egentligen sovmorgon idag (börjar halv elva) men Ida och ska vara duktiga och räkna matte.. eller iaf försöka. För jag har prov på det imorgon. Den där förbannade matten.. är så less på den nu, jag fattar typ nada!!!

Sedan ska vi har mentorsträff och sen äta lunch och förbeeda oss inför klassikern.

Ha en bra dag!

Måndag kväll

Helgen har varit bra. Jag har pluggat en del och tagit det lugnt imellan. Nu är det bara en skolvecka kvar tils det efterlängtade Sportlovet kommer!! Men veckan dit kommer bli lång och jobbig.

Måndag (idag)- Hade mitt svenska tal och det gick mycke bättre än vad jag trodde.

Tisdag: Vanlig skoldag med många saker att fixa.

Onsdag: Pedagogisktledarskap uppgift ska in och en engelska uppgift.

Torsdag: Svaderklassikern, skidor!

Fredag: Matte prov och engelska boken ska helst vara utläst. Sen SPORTLOV!!!! :)

22 Februari 2008 och jag fyller 19 år!!

Idag är det min födelsedag! :). Ja, inte bara min utom Fredriks också.. sen fyller faktiskt en tjej i min klass också år idag. Så jag har två tvillingar ;) hehe...  Jag är fortfarande förkyld :(

Idag har jag haft matte på förmiddagen och det gick väl inte så värst bra... Jag fattar inte hur jag ska klara provet nästa vecka... Även att det blev flyttat från tisdag till fredag. Skulle vara mycket bättre att ha det på tisdag. Så nu måste vi jobba ihjäl oss på sportlovet för att jobba ikapp... som om jag inte har nog med grejer att göra på det lovet!!!! Åh!!!

Nu kl. 13 har vi Engelska och vi ska ha en debatt om vi är för eller emot dödsstraff. Jag och Tessan blev tilldelad oss att vi skulle bli emot och vi ska sitta och debbattera mot två andra som är för! Åh herre gud.. och även på engelska!!!

Nä, nu tycker jag att jag varit för negativ i detta inlägg. Det är ju trottsallt fredag och jag fyller år. Jag ska iaf hem sedan och äta tårta och öppna paket! Sen är det helg :) Det ska bli skönt :)

Ha en fortsatt bra dag och en trevlig helg! :)

Hemma från skolan

Nu har förkylningen satt sig! Vilket är inte så trevligt.. Som jag beskrev lite i gårdagens inlägg så har jag: Ont i haslen, snudd på feber, täppt i näsan och det klias i ögonoen!!! Jag tror större delen av min klass har samma symtom som jag. Men den hade jag nästan ränkat med att bli förkyld. Att leva så upp inpå varandra så länge så blandas ju alla bakterier och man blir sjuk., Men det var ju tur att det kom nu i efterhand så jag inte var sjuk där uppe i Östersund. Det skulle vara värre. Fast egentligen är det inte så roligt nu heller.. För jag fyller år imorgon!!! (jag 19 år!! Tänka sig vad tiden går fort) och jag vill inte vara sjuk på min födelsedag. Och den här dagen är typ bara andra gången jag är hemma och är sjuk från skolan på nästan hela min gymnasietid! Det får jag lov att säga är bra gjort! För ni som känner mig vet att jag inte blir sjuk ofta, när jag väl bli det så blir det rejält..

Nä, nu kanske man måste göra lite vettiga saker också... som plugga lite och plocka ur diksmaskinen... Sen ska jag bara mest ta det lugnt och försöka kurera mig!

Ha en fortsatt bra dag!

Hemkommen från Östersund

Ja, nu är vi hemma från Östersund. Och det får jag faktiskt säga är ganska skönt :). Att vara så tätt inpå varandra hela tiden visade sig att ha sina för och nackdelar. Vi har iaf haft en kanonbra tid där uppe i Östersund på Skidskytte VM! :). Nu är vi tillbaka till vardagen och skolan igen.. Vilket inte är så jätte trevligt. Vi har hur mycket som helst som ska göras nu.. Rapporter, bokläsning, matte prov, PA mm. Jag har även blivit förkyld. Ont i halsen, ena stunden är jag täppt i näsan och andra stunden bara rinner det... Sen svider det i ögonen.. Inge trevligt vill jag lova. Inte med tanke på att jag fyller år på fredag!! 19 år!! Tänka sig vad tiden går fort... Och då vill jag inte ligga i sängen och vara sjuk direkt!

Dagen ser ut som följande:

* Förmiddagspasset är Pedagogisktledarskap

* Sedan lunch

Eftermiddaspasset är Engelsa B

* Sedan hem och plugga!!

Ha en trevlig dag!

Östersund 7-17 Februari

Imorgon far vi till Östersund och ska vara där i 10 dagar. Hela klassen ska jobba som volontärer på Skidskytte VM!! Hur häftigt som helst :).

Sitter nu på skolan och väntar på mamma som ska hämta mig och sen ska vi hem. Ikväll blir det att packa det absolut sista och sen ska jag börja träna på talet nu när jag äntligen har fåt det klart.. men det lär ju bli lite ändringar..

Ha det så bra nu när jag är borta!! Tidigast Måndag den 18 Februari så blir nästa inlägg.. för vi kommer hem så pass sent på söndagen så då kommer jag inte orka skriva nått.

Pusshej!

image21

Stressigt!!

Håller nu på med att färdigställa talet så att jag kan lämna in mitt PM till Micke imorgon! I övrigt är jag tokstressad över allt... Håller även på att packa förfullt och jag inser mer och mer hur jävla mycket med packning som man behöver. Jag kommer inte få plats!!

Tidigare ikväll va vi uppe hos mormor och morfar och åt semlor! :) Mormors egen bakade semla, jätte gott :)

Nä, nu måste jag fortsätta så att jag inte behöver sitta uppe hela natten.. för det vill jag inte.

Hejsvejs

Glömde att...

.... säga att Lina klarade sitt teoriprov idag :). Grattis gumman! <3


Nu ska jag ta och fika, sen ska jag packa lite och sen ska jag sova :). Schöönt :)

Puss och godnatt! 

Måndag

Resten av kvällen ser ut som följer:

* Skriva svenska talet på 5 minuter... även att vi ska redovisa det uppe i Östersund :S..

* Börja ta fram och packa i den mån det går ner saker som jag ska ha med mig till Östersund

* Räkna Matte om jag hinner (annars får jag göra det imorgon.)

Sattsar först och främst på talet ikväll!! Önska mig lycka till!! Hatar sånt tal. Så om det är någon som är bra på att skriva atl så är det bara att höra av sig! :)


ha en trevlig kväll :)

Söndag kväll

Det var tänkt att jag skulle på gå på gympan ikväll. Men Elin skulle inte gå och vi har nästan ingen bensin i bilen.. så då stannade jag hemma med. Men jag gick faktikst på en promenad :). Det var skönt :). Att få frisk luft och lyssna på bra musik från min I-pod :).

Nu ska jag snart se på tv och sen packa inför skoldagen imorgon. Sedan ska jag sova! :)

Godnatt (i förskott)!

Bilder från fredagen och lördagen

                                                           

Helgen

Fredag: Lina och jag gick med Ida med efter skolan. Vi släppte av alla grejer och sen gick vi och handlad lite frukost tills danegn efter. Efter det så bäddade vi i ordning, så vi slapp göra det på natten när vi kom hem. Vi ringde och beställde pizza från Bite Line och det gick mycket fortare än förra gången iaf :). Sedan började vi göra oss i ordnig.. Ida hade lite bekymmer över det. Sedan kom fyra stycken (observera att jag skrev stycken istället frö styckna ;)) som gick i Ls3 förra året. Jätte trevligt hade vi det :). Efter ett tag kom Tessan och Stina och efter ytterliggare en timme kanske så kom Milla :). Sedan bar det ner till staden. Vi gick in på Lyset där det var världens kö när vi kom. Men in kom vi i alla fall.

Det var verkligen en väldigt trevlig kväll :). Vid 20 över tre tog vi taxi hem till Ida.. och plockade undan lite och somnade nog inte fören klockan var vid fem kanske.. Det blev inte många timmars sömn den natten.

Lördag: Igår när jag kom hem så gick jag upp till mormor och morfar och va kvar där en stund. Sedan gick jag hem och läste engelska boken... sackta men säkert går det... Resten av dagen log jag bara i sängen och kolla på tv. Va ganska trött.

Söndag:  Idag ska jag forstätta att läsa boken och sedan räkna lite matte... Och ikväll är det gympa igen. Sista gympan på ett tag.. missar 4 gånger när vi är i Östersund...

Ahh, vi åker snart. Har lite panik men det ska bli grymt roligt!! :D

Fredag

Sista dagen på denna skolvecka. Det är likamed sönt!! :). Även sista riktiga skolveckan innan vi sticker upp till Östersund i 10 dagar!!! :). På torsdag eftermiddah/kväll sticker vi! :D.

Igår fyllde min kusin år så då var vi där och gratta han. Sedan åkte jag på träning vid halv åtta, för jag skulle hinna upp och hämta Elin innan också. När jag ha tagit på mig jackan och ska säga hejdå till alla så kommer min lill kusin och frågar med lite ledsen röst vart jag skulle.. då sa jag att jag skulle iväg och träna.. han försvonner den liten stund med kommer snabbt tillbaka och kommer imot mig med utsträckta armar och ville ha en hejdå kram!!! :). Han är så jäkla söt den där ungen så jag är nästan lite kär i han! ;) hehe.. nämen jag tycker om minn lilla söta kusin väldigt mycket :).

Nu sitter jag på skolan. Jag var lat idag, jag åkte med mamam till skolan :). Idag är det först Matte C som väntar och sen på eftermiddagen har vi Engelska B!! Fy fan vilken jävla dag...

Men ikväll blir det desto roligare! :). Vi ska hem till Ida och äta mat och göra iordning oss.. sedan blir det kroogen :). Ska bli skoj! Vi laddar upp inför Östersund och samtidigt firar Ida som klarade teoriprovet igår :). Grattis!! :)

Övrigt i helgen blir det lite plugg och börja tänka över vad jag ska ha med mig till Östersund..

Ha en bra fredag och en trevlig helg :)

Sofie

Tillsammans är man mindre ensam

RSS 2.0