Fredag och Lördag

Igår blev det utgång med Johanna, Ida-Marie, Sofia, Ottilia :). Va hos Ida-Marie först och Martin kom även förbi ;). Mycket trevlig kväll tycker jag :).

Idag ha jag städat på mitt rum. Ikväll ha mormor, morfar, Hasse och Joel varit här. Vi har druckit glögg och ätit pepperkakor ;). Mysigt! Sen ha Joel suttit i mitt knä och vi har kollat på raggarbilar på datorn :). Så jäkla söt han är :) lillgubben! Sen skjustade jag mormor och Joel hem till de för han skulle få gå och lägga sig i sin egen säng. Då hämtade jag även Josefine och Jonatan fram vid vägen så de inte behövde gå i det snöblandaderegnet hem. Och det är ashalt på vägen, sånt gillar jag verkligen inte! Gäller bara att köra försiktigt och ta det lugnt :).

Imorgon vet jag inte vad som händer, är ju första advent så får se vad vi hittar på ;).

Nu ska jag nog snart gå och lägga mig! God natt.

Veckan..

Ja, herre gud.. imorgon är det fredag igen. Gud vad fort det har gått egentligen! Denna vecka ha jag uträttat lite ärenden och sen ha jag varit på stan och träffat Milla :). Har även varit på 4års kalas hos min lillekusin! såå jäkla söt alltså!! :).  Idag ha jag jobbat på hockeyn. Det går bättre och bättre :). Vilket är positivt! :)

Imorgon blir det nog en utgång, vart och när är inte rikigt bestämt än.. men det ordnar sig! :) Sen resten av helgen blir det nog bara lugnt, vara med familjen och lite släkt vilket jag tycker är mysigt, för det är trotts allt första advent på söndag :)

Ja, blev ett väldigt kort inlägg.. men händer inte så mycket.. eller jo, men det vill jag inte avslöja fören det är helt klart!! Kan bara säga att det är nära nu :)

God natt!

Lugn och skön helg

I fredags var jag faktiskt och jobbade, hör och häpna ;). Jobbade på en utav förskolorna här i Kovland mellan 8-16. Assöta barn och även personalen :). Härligt med lite nya pengar ;) Så kändes bra! På kvällen såg jag idol med mamma sen blev jag fylletaxi åt min bror och hans kompisar :P. Men tänkte, jag måste ju ge igen på alla gånger han har skjutsat mig! Snäll som man är ;).

lördagen va jag hos mormor och morfar ett tag och sen åkte jag upp till Elin :). Vi tog med oss sparken och gick ut på en promenad, så i alla nerförbackar satt jag och åkte och Elin stod bakom och styrde ;) haha, det gick väl sisådär ;). Pratade om allt, mest problem som vi har.. brukar ju alltid vara så :P. Efter jag varit hos Elin så fick jag åka in till stan för att hämta min syster (går typ inga bussar till oss på lördagar).. Snäll som man är igen.. Jäkla tur att mina syskon ha sån snäll syster som mig ;) haha! När jag kom hem stod maten på bordet, mycket gott. På kvällen tog jag ett varmt och härligt bad, ashärligt! :).

Idag ha jag och mamma haft storstädning här hemma, jag har dammsugit och mamma torkat golven. Jag tycker det kan vara ganska roligt att dammsuga ;) hehe. Sen ha vi ätit mat hela familjen innan Fredrik drog ner till Hudik igen. Sen ha jag varit på gympa, ja jobbigt som vanligt!

Ja, som sagt. En väldigt lugn och skön helg ha det varit, och jag klagar verkligen inte ;)

Imorgon ha jag lite saker att pysla med här hemma.. blir nog bra det!

Blir spännande vad veckan kan erbjuda ;)

Veckan hittils

Den ha väl inte varit så händelserik direkt.. nä, händer väl ungefär samma saker varje dag.. Måste verkligen göra något åt detta!!! Igår pratade jag iaf med Ida på skype :D. I nästan en och en halv timme ;D. Hahaha, och vi fick inte till våra problem tyvärr.. Men det ska lösa sig, det måste bara göra det!!

Idag ska jag hinna med lite saker innan det är dags att göra sig i ordning och fara till hockeyn. Jag ber alltså till gud att det inte blir lika kaotiskt som i lördags, för det pallar jag inte!

Imorgon är det fredag igen och då kommer min bror hem igen :), herre gud vad veckorna går fort egentligen.. Och sen är det ju Idol, haha spännande ;)

Ja, mycket intressant inlägg blev det, men finns inte så mycket intressant att berätta.. därför fick det bli såhär :P

Ha en bra dag!!

Helgens äventyr ;)

Fredag: På kvällen kom Elin och hämtade mig. Vi får ner till Kovlad och köpte pizza och handlade lite små saker på ICA ;). Åkte hem till henne käkade och så. Sen kollade vi på idol och snacka en massa ;). Att man alltid ska ha problem alltså, men vi ska lösa det, tillsammans :). Sov över hos henne, mysigt! Du är helt fantastisk, det ska du veta <3

Lördag: Elin skjutsade hem mig vid halv tolv kanske.. Åkte hem och fixade iordning mig och åkte till hockeyn. Alltå till en början kändes det jättebra, tänkte idag kommer det gå bra! Åh, tjena.. tror aldrig jag ha stressat så mycket som då.. Hua, och jag som fan inte kan stressa! Och blir så förbannad på folk som bara klagar och inte kan säga det till mig, utan det går via andra personer.. Nä, blev så jäkla arg där ett tag. Men var väl bara att bita ihop och fortsätta. Tur man ha så härliga personer man jobbar med, hur härliga som helst! :). Jag, Jennie och Linda stannade kvar lite extra för att städa undan lite i förådet och beställa saker till nästa gång. Var väl klar vid sju kanske. Fick sms av Erica när jag åkte hem och hon frågade ifall jag ville hänga me dut. Så ja varför inte tänkte jag. De skulle på aveny. Och till saken hör att Easy Action skulle spela där och min kusin spelar trummor i det bandet :). Så det ville jag sålart med på, för ha aldrig sett han spela. Men vi hade ju ett problem, att åldersgränsen var 23. Men gick ju bra tillslut, får tacka morbror min. haha, ja och det är ju lite sjukt, jag var ut med mina två morbröder och ena morbroderns (heter det så!?) tjej! Sen träffade jag även min faster där. Haha, rena släktkalaset ;). hehe. Tror det inte är många som är ute med sina morbröder sådär, men det är jag och jag gillar det! De är så jäkla härliga, får en liksom på gott humör :). Åkte hem vid halv tre kanske och jag somnade fort ja la huvudet på kudden!

Söndag: Mamma och jag gick till skogen och plockade mossa och klippris. Tog med oss Frasse också så han fick springa av sig. Härligt att koma ut i friska luften och gå i skogen, så avslappnande på något sätt :). på kvällen blev det gympa, riktigt jobbigt som vanligt.

Idag: Ja, va ha jag gjort hittils, inte så mycket. Men ska väl ta tag i saker på "Att göra listan". Får se hur mycket jag hinner med och orkar att göra ;). Ikväll: Att vara med Sandra!? Skulle ju vara roligt, för var ett tag sen nu. Inte bra alltså! Så får höra med henne ifall hon är ledig ikväll, så kanske det blir en omgång 500 ;) Va ju rikigt länge sen.

Aja, ha en bra dag!

Bättre sent än aldrig...

Ida, här kommer de efterlängtade bilderna på mitt rum.. före och efter ;)

Före:
  

Efter:
  

Vad tycks gott folk!? ;) Själv är jag ganska nöjd medtanke på att jag gjort allt själv, inte för att skryta men ;)

Jaaa!!

Jag behövde inte åka in och lämna in min mobil.. För jag fick till det med smsen alldeles själv igår!! :D. Eller ja, nästan iaf.. fick lite experthjälp. Så det tackar jag för! :). Men jag gjorde det själv, är jag lite stolt över ;) haha. Nu fungerar allt som det ska iaf (än så länge, väntar bara tills nästa problem kommer.. skit telefon som jag har!!) Men är ju bra kamera iaf :P haha.

Så dagens planering kommer ju se lite annorlunda ut. Åh, finns så mycket saker som jag skulle behöva göra.. men vart ska man få orken ifrån och ta tag i skiten. Ja, det skulle jag bra gärna vilja veta. Får se vad jag ta för mig att göra, för nått måste verkligen göras idag, kan inte skjuta på alla grejer längre! Men en sak som är oförändrat idag är att det blir gympa ikväll iaf! Är nästan lite pepped.. och de va ju ett tag sen. Eller hur Elin!? ;)

Onsdag

Både igår och idag ha jag städat här hemma. Idag ha jag även snott ihop en kaka. Riktigt nöjd blev jag :P hehe. Va upp till mormor och morfar en stund också för att träffa lillkusin Joel en stund som var hemma från dagis idag. Alltså han är bara för söt den pojken! :) Riktigt charmtroll!! ;). Tog fyra bussen in till stan och gick upp till mammas jobb. Vi åkte hem till hennes jobbarkompis och hon slingade håret på både mamma och mig. As söt tjej alltså! :), blev rikigt bra också :).

Imorgon måste jag nog in till stan igen. För måste få till mobilen min och sen ska jag nog svänga förbi frissan och fråga ifall hon kan klippa luggen lite (börjar bli lång nu), det vågar jag inte göra själv! Sen skulle jag verkligen behöva ett par stövlar, vill verkligen hitta några jag vill ha! Imorgon kväll är det dags för gympa igen, får hoppas förkyningen gått över nu.

Det enda jag har planerat i helgen är jobb på hockeyn på lördagen, sen vet jag inte.. Vara med Elin kanske!? ;) skulle ju behövas :).

Nu blir det sängen, godnatt!

Elin, här kommer inlägget ;)

Elins begäran så kommer här en uppdatering:

Helgen ha varit bra. Firade Johanna i fredags. Mycket trevligt med god mat och trevligt sällskap :). Blev en sväng in på krogen, O´learys igen.. haha vi är för bra vi ;). Annars i helgen ha jag bara tagit det lugnt och försökt kurerat mig. Har gått ganska bra. Ingen feber nu och inte lika ont i halsen. Så det känns bra. Men fortfarande inte helt frisk :/

Igår va det somsagt farsdag. Va och grattade morfar först. sen åkte vi ner till pappa. Himlars åkande :P. Men fick ju fika på båda ställena så man ska inte klaga :P. Hoppade över gympan för att vara på den säkra sidan att inte bli sämre igen. Får ta nya tag på torsdag :P.

Idag ha jag inte gjort mycket. Datorn ha krånglat och min mobil ha krånglat.. så ingen bra dag direkt! Men sen blev den bra. Ha pratat med Ida både på msn och sen pratas vid på skype :D. Haha snacka om faschinerande (stavas?) så otroligt roligt att höra hennes röst igen :). Nära till tårar där kan jag säga!! Så nu har vi stora planer framför oss, hoppas verkligen det går säger jag bara :). Om det inte var nog med det så har jag även pratat med Tessan på skype :). Åh herre gud! Det var inte långt ifrån tårrar där heller kan jag säga. Kändes som evigheter sen! Men blev bara en snabbis för hon skulle gå. Får hoppas det blir snart igen :). Gud vad jag saknar dessa flickor alltså!! Men om planerna går som de vill så är det inte långt kvar tills vi ses ;) hehe. Önska och drömma kan man ju alltid göra :). Pratar även med Lina på msn, hon saknar jag med.. Spec. ena dagen här när jag var inne i stan och gick vår vänta-på-bussen-runda. Helt SJÄLV! Kändes inte bra, var nått som saknades liksom..

Imorgon blir det nog en städdag här hemma. Ska nog ha storstädning (om jag orkar) sen hoppas jag det blir relativt bra väder så jag kan gå ut på en välbehövlig promenad!! :)

Resten av veckan återstår att se...

Fredriks dator

Min käre bror kom hem ikväll :). De hade ingen skola imorgon.. Så nu sitter jag vid hans bärbara, är sjukt sugen på att köpa en jag med. Är så behändigt på nå sätt!!  :). Ja, vad som har hänt sen sist är väl att jag har blivit asförkyld :/ Hade 39 graders feber igår och asont i haslen. Idag ha jag inte haft lika hög feber men fortfarande jäteont i halsen, huvudet, nästan.. ja typ i hela kroppen!! Hua för att vara förkyld alltså!! :/. Men jag ska fan piggna på mig tills imorgon, för Johanna fyller ju år och det kan jag inte missa.

Idag va jag tvungen att åka in till stan idag.. Skulle fixa saker med banken och lite annat. Så åkte in till halv ett och sen fick jag skjuts av Elin hem :)

Nä nu ska jag dricka lite te och sen ta en alvedon för att kunna få sova lite inatt.

God natt!

Ja, nu kommer sammanfattningen ;)

Ja, sammanfattningen då:

Jag ha jobbat på Södermalm tre dagar. Gick mycket bättre än vad jag trodde. Barnen va snälla (eller jag de flesta) och de jag jobbade med va helt okej :). Så det kändes bra :). Jobbat även på hockeyn och sen hängde jag med Milla hem. Vi va på halloweenparty, jag och massa Söråkare ;). Åkte hem på lördagen och då åkte Fredrik, Kusin Johan och jag först ner till Bergsåker för att hämta upp Anne :D. Åh, vad aslänge sen vi träffade varann.. Så vi åkte och handla på ICA Kvantum och sen hängde hon med mig hem. Vi pratade och så och sen gjorde vi asgod blåbärspaj och kollade på tv :) Mysigt! Sen på söndagen blev det gympa på kvällen, va ju ett tag sen så det va asjobbigt :P Har fortfarande lite träningsvärk!

Igår blev det jobb på hockeyn igen. Gick bra, men va aslite folk. Skönt på ett sätt attman inte behöver stressa ihjäl sig hela tiden. Men tråkigt att det inte händer så mycket.. Aja!

Idag ha jag varit på en långpromenad alldeles själv, fast lyssnade ju på musik. Rikigt härligt. blev den långa svängen, 8km är det nog! Men va ju sånt härligt väder, så det va bara skönt :) Sen blev det fika hos mormor och morfar, fick även middag där. Haha, liite bortskämd måste man ju få vara ibland ;)

Imorgon blir det nog en sväng till stan. Ha massa ärenden att uträtta. Sen på kvällen ska jag nog hjälpa syster min med läxan och sen är det ju Bonde söker fru ju ;)

Haha, inte så intressant inlägg.. Men blir ju så när man inte ha sånt intressant liv!! :P

Jag lever!!

Vill bara förklara att jag lever, för er som saknat mig här på bloggen. Men det finns en anlednig varför jag inte uppdaterat. 1. För att jag jobbat ganska mycket den här veckan 2. För att datorn ha varit paj!! Har alltså varit utan dator i en vecka nu.. Men nu är jag tillbaka ;) hehe. Men den mer detaljerad uppdatering om vad som hänt under veckan kommer imorgon.. För nu ska jag snart gå och sova. Tänkte tt jag går och lägger mig i hyffsad tid så jag kliver upp i bra tid imorgon! Ja, så får det bli!

God natt

Sofie

Tillsammans är man mindre ensam

RSS 2.0