120428

Ibland vill man bara dra täcket över huvudet och försvinna ett tag. Men vad hjälper det egentligen. Har inte tid med det. Är bara försöka skaka av sig det och köra på! Det är nära nu, jag ska nå målet så är det bara. Är hemskt att säga, men just nu tillåter jag mig själv inte att vara ledsen. Jag är ju den som är positiv och glad. Eller?
På återseende en annan dag.

120404

Förlåt för dålig uppdatering. Men nu när jag köpt en sån modern mobil så slår jag knappt igång datorn på dagarna. Och jag har inte lärt mig än hur man bloggar från mobilen..
Ja vad har då hänt den sist. Jag har tagit det ganska lugnt vilket har varit skönt. Vi har varit på studiebesök på ambulansen och det var intressant och haft övningar på KTC. Igår hade jag min första dag på praktiken, tror det kommer bli åtta bra veckor :). Är ju lite annorlunda än vad jag gjort förut men intressant.
Idag är jag ledig och ska göra lite små grejer. Imorgon går jag dag och fredag kväll. Lutar även åt dans på torsdagkväll ;). Elina och jag går ju buggkurs så man måste ju öva sig lite!
I helgen är det plugg som gäller för nästa fredag har vi sluttentan. Hjäälp!! Lite panik men bara hoppas på det bästa, hoppas det kommer om hjärtvikt för det kan jag rätt bra nu. Ja det är ju påsk också men tycker det inte är så speciellt. Mamma och Hasse åker söderut och pappa jobbar. Blir kanske att åka till mormor och morfar och umgås ist :)

Sofie

Tillsammans är man mindre ensam

RSS 2.0